Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μας έριξες ψάρωμα τρελό, όχι ότι δεν θα φτάσεις challenger......με τους ρυθμούς που ανεβαίνεις θα τα σαρώσεις όλα. Εχτές ήμουν απο 3G, και δεν πάτησα το λινκ, το είδα αργά. Ρε σεις, κανονίστε να παίξουμε κάποια στιγμή ένα προσαρμοσμένο, πιο πολύ εκπαιδευτικού χαρακτήρα, για εμάς τους αδύναμους παίχτες να μας πείτε και καμια συμβουλή πάνω στο playstyle μας. Εχτές πέτυχα ένα Zed, που έκανε smurfing (τον ρώτησα και μασ το είπε), δεν έ[εφτε με τίποτα, είχε όλα τα kills τησ ομάδας και μας έσκισε όλους. Η ζημιά που έκανε και η αρπαγή ζωής που είχε δεν υπήρχαν. Μα να τον βαράμε όλοι και να μην πέφτει, δεν το έχω ξαναδεί. Βασικά το εχω ξαναδέι, και μάλλον κι ο άλλος ανέβαζε λογαριασμό. Αλλά πως γίνεται ρε παιδιά, με τα συμβατικά αντικείμενα στον Zed να μην πέφτει και να έχει τέτοια τρελή αρπαγή ζωής; Είχε βγάλει black cleaver, botrk, last whisper, tabi και κάποια ακομα που δεν θυμαμαι. με 2300 ζωή και δεν τον ριχναμε ολοι! Εγώ όσες φορές έχω παίξει zed, έχω γίνει περίγελος χαχαχαχαχα. πέφτω πολύ εύκολα too squishy... τι να πεις.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ωραιος ο ατταλος.Με τι παικτες εφτασες εκει?Εγω πλεον ειμαι diamond 4 και ανεβαινω.Επισης γιατι δεν παει challanger?Το εβγαλαν?
Atallos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ε γιατι στο Diamond 1 παιρνεις 3-4 LP απο την αρχη και ξεκινας και παιζεις ακομα πιο δυσκολα παιχνιδια , ασε που για να μπεις στο promos για challenger πρεπει να εχεις το απαραιτητο MMR , που σημαινει οτι αν δεν το εχεις μετα τους 90 παιζει ανετα να σου δινει +0 Οχι οτι τα παιχνιδια μεχρι τωρα ηταν δυσκολα , πιο πολυ καθυστερημενα θα τα ελεγα Τι εχω παιξει?Λιγο απ'ολα νομιζω Renekton επαιζα μεχρι το platinum , μετα απο εκει support επαιζα κ ανεβηκα κυριως Εκανα abuse την Nami στο 3,9 , εχω ενα decent 57% μαζι της 52% σε Thresh που ειναι banned σχεδον παντα Για καποιο λογο εχω 65% σε Blitz και Maokai σε σχεδον 50 games και με τους δυο Singed εχω 15-5 Mε Karma εχω 7-1 που την επιασα στο Diamond κ θα συνεχιζω να την παιζω μιας και εχει χαζα ratios στα skills της Nautilus εχω 8-2 Τα υπολοιπα μου ειναι για τα μπαζα οποτε support
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 supportας εισαι?cool Οταν ελεγα οτι το πιο σημαντικο ειναι το bot lane ,καποιοι με εκραζαν.fed ad = gg.
nasos o psaras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 βλεπει κανεις ogn o shy επαιξε καθολου ryze?
Atallos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Nop μονο Shen μεχρι τωρα Γενικα νομιζω δεν θα ξαναδεις Ryze ευκολα μετα τα nerfs Ειδικα οσο υπαρχει αυτο το dive/aoe meta 1
nasos o psaras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 νομιζω η το επιπεδο του gamescom ειναι αρκετα χαμιλο?
BladeInCrimson Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Off the topic, από πότε τα boots of swiftness έχουν 25% reduction to slows? OP
Atallos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Off the topic, από πότε τα boots of swiftness έχουν 25% reduction to slows? OP Ουουου απο preseason 3 εποχη Με προλαβε ο nasos
Atallos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Πανε σε playoffs Παρασκευη αρχιζουν για Ευρωπη , απο 31 νομιζω στην PAX για Αμερικη
nasos o psaras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 πω τι κολοπαιχνιδα ειναι αυτα στο πλατ 5 εδωσα 3 free kills στην αντιπαλη γιατι εγραφα απο τα νευρα μ και δεν προσεχα στο game 2/10 το score και bot mid jungle και παω τους βοηθαω το παμε 7/10 kai me flamaroun γιατι αφησα τον nasus free farm ε αντε γεια πως μπορω να κανω disable το chat δεν αντεχω αλλο flame
Προτεινόμενες αναρτήσεις