Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χααχαχα είμαι διακοπές και λόγω του ανόητου  συστήματος που αν δεν παίζεις σε ρίχνει lp. Οπότε τώρα που είμαι στο νησί έχω χάλια ιντερνετ και δεν παίζω λολ, οπότε αναγκάστηκα και έπαιξα ένα game. Είχα zyra mid, και κλασικά είχα πάρει το παιχνίδι πάνω μου και κατα το 30 λεπτό ανεβαίνουν τα ms γύρω στα 700. Και μένουν εκεί για το υπόλοιπο game. Μετά τσέκαρα στο kassad και έλεγε μέσος όρος ms ~450 περίπου (95ms X 30min + 700ms Χ ~15-20min λογικό). Και παρόλαυτα με τόσο ms συνέχιζα και έπαιζα και έβλεπα τι έκανα μετά από 2-3δετευρόλεπτα κ τελικά πήραμε το game. Αυτά τα game στο silver είναι ώρες ώρες απίστευτα. :Ρ

θα σου πρότεινα λίγο διάβασμα. (βασικά αρκετό αλλά με τον καιρό σιγά σιγά)

για αρχή κοίτα κάτι τέτοιο

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/League_of_Legends_Wiki:Beginner%27s_Guide

(δν το έχω διαβάσει αλλά φαίνεται καλό με μια ματά)

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=16

(από το φορουμ κοίτα τα sticky δλδ αυτά με την πινέζα)

επίσης αν έχεις όρεξη δες κανένα stream στο twich.tv

πολύ πιθανό να μην καταλαβαίνεις πολλά, αλλά ίσως πάρεις καμιά ιδέα. κάποιοι μάλιστα όταν παίζουν λένε διάφορες συμβουλές αλλά πιο προχωρημένες. πάντως δεν θα χάσεις.

επίσης γνώμη μου παράτα τα ΑΡΑΜ. δεν είναι lol τα ΑΡΑΜ. είναι απλά για όταν είσαι κουρασμένος ή όταν βαριέσαι για πλάκα. Αν ανέβεις από εκεί lvl δεν θα μάθεις να παίζεις, οπότε θα σε βάζει με δυσκολότερους αντιπάλους και θα έχεις πρόβλημα.

τέλος όπως θα έχεις διαβάσει και στο φόρουμ υπάρχουν πάρα πολύ ανώριμοι σε αυτό το game κάθε ηλικίας. οπότε θα σε βρίσουν χωρίς λόγο, θα σε πρήζουν, θα σου καταστρέφουν παιχνίδια γιατί έτσι κτλπ. Αγνόησε τους. οτιδήποτε άλλο θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

(τώρα θυμήθηκα ένα παιδί που είχα πετύχει 2χρόνια πριν που δεν θυμάμαι πως ήρθε η κουβέντα αλλά δεν ήξερε τι είναι το τετρις :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ έχω ακόμα την screenshot κάπου)

Nα σαι καλά φίλε!!

ε΄παιζα στο ΑRAM Γιατί φαινόταν πιο ωραίο..

αλλά τώρα παίζω στο φαράγγι των επικαλεστών...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ειτε full AD ειτε AD με 4% lifesteal

Ισως βεβαια Arm pen κοκκινα να ειναι καλυτερα , dunno

Full clear ολο το jungle στην αρχη για το lvl 4 , με smite και στα 2 buffz

Με ΑD κ lifesteal εχω πολυ ανετo clear , τελειωνω ολο το jungle ειμαι 80% hp και μενει κ 1 pot

Αν εχω gankable lanes παω για ganks , αλλιως powerlevel μεχρι το 6 κ DAARKNESSSS

Το lvl 4 το παιρνεις ετσι κι αλλιως με full clear

Blue ( Smite ) > Wolves > Wraiths > Golems > Red ( Smite ) = Lvl 4

YAY μετα απο τοσο καιρο , Challenger it is!!!

Ιδου και ενα clip απο το τελευταιο game του promo που πραγματικα πιστευα οτι θα το χασω

Challenger Niggas

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...