Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χααχαχα είμαι διακοπές και λόγω του ανόητου  συστήματος που αν δεν παίζεις σε ρίχνει lp. Οπότε τώρα που είμαι στο νησί έχω χάλια ιντερνετ και δεν παίζω λολ, οπότε αναγκάστηκα και έπαιξα ένα game. Είχα zyra mid, και κλασικά είχα πάρει το παιχνίδι πάνω μου και κατα το 30 λεπτό ανεβαίνουν τα ms γύρω στα 700. Και μένουν εκεί για το υπόλοιπο game. Μετά τσέκαρα στο kassad και έλεγε μέσος όρος ms ~450 περίπου (95ms X 30min + 700ms Χ ~15-20min λογικό). Και παρόλαυτα με τόσο ms συνέχιζα και έπαιζα και έβλεπα τι έκανα μετά από 2-3δετευρόλεπτα κ τελικά πήραμε το game. Αυτά τα game στο silver είναι ώρες ώρες απίστευτα. :Ρ

Σε ευχαριστω!..
αλλα σχεδον δεν ξερω τιποτα απο αυτα..γιατι ειμαι στο 10 επιπεδο και δεν ξερω και πολλα.! παντως θα προσπαθησω!!

ability ειναι η ισχυς ικανοτητα?

θα σου πρότεινα λίγο διάβασμα. (βασικά αρκετό αλλά με τον καιρό σιγά σιγά)

για αρχή κοίτα κάτι τέτοιο

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/League_of_Legends_Wiki:Beginner%27s_Guide

(δν το έχω διαβάσει αλλά φαίνεται καλό με μια ματά)

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=16

(από το φορουμ κοίτα τα sticky δλδ αυτά με την πινέζα)

επίσης αν έχεις όρεξη δες κανένα stream στο twich.tv

πολύ πιθανό να μην καταλαβαίνεις πολλά, αλλά ίσως πάρεις καμιά ιδέα. κάποιοι μάλιστα όταν παίζουν λένε διάφορες συμβουλές αλλά πιο προχωρημένες. πάντως δεν θα χάσεις.

επίσης γνώμη μου παράτα τα ΑΡΑΜ. δεν είναι lol τα ΑΡΑΜ. είναι απλά για όταν είσαι κουρασμένος ή όταν βαριέσαι για πλάκα. Αν ανέβεις από εκεί lvl δεν θα μάθεις να παίζεις, οπότε θα σε βάζει με δυσκολότερους αντιπάλους και θα έχεις πρόβλημα.

τέλος όπως θα έχεις διαβάσει και στο φόρουμ υπάρχουν πάρα πολύ ανώριμοι σε αυτό το game κάθε ηλικίας. οπότε θα σε βρίσουν χωρίς λόγο, θα σε πρήζουν, θα σου καταστρέφουν παιχνίδια γιατί έτσι κτλπ. Αγνόησε τους. οτιδήποτε άλλο θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

(τώρα θυμήθηκα ένα παιδί που είχα πετύχει 2χρόνια πριν που δεν θυμάμαι πως ήρθε η κουβέντα αλλά δεν ήξερε τι είναι το τετρις :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ έχω ακόμα την screenshot κάπου)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν είμαι σίγουρος αν κάνω κάτι λάθος αλλά δεν μπορώ να βρω το παιχνίδι EG vs Gambit που ο Krepo πήρε Anivia στο lolesports.com. Το βρήκα στο youtube αλλά είναι μετά το champion selection και bans.

πατα εδω ειναι στο τελος

League of spikes...

Το να spikάρουν 10 ατόμα χωρίς κανένα να έχει  lag...Well Played Riot. Τσάμπα τα λεφτά για τα τόσα skins. Αντί για κάνα server πάνε στο μισθό και στα φουλάρια του Ocelote...

Το μόνο καλό είναι ότι έδωσε +32 στην νίκη :P

• Like 3

http://vods.leaguepedia.com/gambit-gaming-vs-evil-geniuses-lcs-2013-eu-summer-w9d3-2/

Ναι jungle. Έχεις easy ganks καθώς το W δεν είναι skillshot και κάνει πολύ εύκολα punish τα overextend lanes των αντιπάλων και μετά από κάθε gank που κάνει kill ή forcάρεις τον αντίπαλο εκτός lane, μπορείς να pushάρεις πολύ γρήγορα λόγω του τρομερού wave clear του E. Επίσης 8/10 games solάρεις dragon pre-10 minute, το οποίο ξεκινάει το snowball σε όλα τα lane.

Μικρό tip: Την πρώτη φορά που θα πας back, οπωσδήποτε Crystalline Flask γιατί ο Champ είναι mana consumer.

Και με το που πας 6 level, μπορείς να killάρεις άνετα τον dragon μαζί με το support ειδικά με μια Ιωάννα (janna :P )

Δεν χρειαζεσαι τιποτα

Απλα χρειαζεσαι pink και οπωσδηποτε οπως ειπε κ ο Locko flask για το jungle

Ειναι ο μονος jungler που χρειαζεται flask

• Like 1

Tru Story.

Εάν έχεις 250 mana, solάρεις dragon χωρίς καθόλου support. Απλά πάντα pink γιατί λόγω νόμου Μέρφυ, 9/10 που θα βάλεις το pink δεν θα βρεις τίποτα, αλλά την μία φορά που θα πας χωρίς ward θα γίνεις σίγουρα spot και το solo αυτό attempt θα κάνει backfire.

Tru Story.

Εάν έχεις 250 mana, solάρεις dragon χωρίς καθόλου support. Απλά πάντα pink γιατί λόγω νόμου Μέρφυ, 9/10 που θα βάλεις το pink δεν θα βρεις τίποτα, αλλά την μία φορά που θα πας χωρίς ward θα γίνεις σίγουρα spot και το solo αυτό attempt θα κάνει backfire.

Εγώ 2 φορές το έχω κάνει και τις 2 δεν ήρθε κανείς. HueHueHue

2 game με twitch.

23/9/9

16/2/9

Πόσο OP παίζει να είναι το e του? Λίγες φάπες στην αρχή και ένα e και έφυγε άνετα το μισό life.

Late game ειδικά κόβει τα πάντα!!!

NerfTM incomning

EDIT: Άραγε με μια Nami δίπλα πόσο γρήγορα να πέφτουν οι αντίπαλοι?

2 game με twitch.

23/9/9

16/2/9

Πόσο OP παίζει να είναι το e του? Λίγες φάπες στην αρχή και ένα e και έφυγε άνετα το μισό life.

Late game ειδικά κόβει τα πάντα!!!

NerfTM incomning

EDIT: Άραγε με μια Nami δίπλα πόσο γρήγορα να πέφτουν οι αντίπαλοι?

leona, janna, taric, + ignite = fb

Πραγματικά αυτός που κάνει τις μεταφράσεις στο λολ πόσο επιτηδευμένα ηλίθιος πρέπει να είναι;

Δεν μπορεί δηλαδή να υπάρχει ένας συνδυασμός βασικών εννοιών στα αγγλικά και απλά να μεταφράστούν οι φωνές και τα spells των ηρώων; (και φυσικά τα μενού). Θα έβαζα ευχαρίστως τον ελληνικό clent για τις φωνές αν είχε το localization που πρέπει και όχι μια παρωδία.

To μόνο που μενει είναι να αλλάξουν το domain σε "πρωτάθλημα των θρύλων" και να κλάψει η γή.

Επίσης μπήκα απο περιέργεια στο league of legends greek comm forum στο fb και μου λύθηκαν πολλές απορίες για τη συμπεριφορά και το επίπεδο των παικτών.

• Like 1

Ασε μην το ψαχνεις , next lvl πραγματα θα δεις εκει

Χαζευα στην ελληνικα σελιδα του facebook και ειχανε γραψει κ καλα τι θα επιλεγατε αναμεσα σε Kha κ Rengar

Νταξει , τα comments ηταν επικα

Also , smurfing σε gold 

Nocturne αλα Meteos style build , 3 παιχνιδια το λιγοτερο 11 kills

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...