Tobajara Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Πάντως εγώ βρήκα τι μου φταίει και χάνω. Έχω ψηλό ping. (τρολολολολοοοοοοολ λολοοολ λολοοοοολ).
ShadowSpectre Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Πάντως εγώ βρήκα τι μου φταίει και χάνω. Έχω ψηλό ping. (τρολολολολοοοοοοολ λολοοολ λολοοοοολ). χααχαχαχαχαχαχ έκλαψα έτσι όπς το πες. Πλάκα πλάκα,μπορείς να παίξεις με πινγκ μεγάλο(μεχρι 400 υποφέρεται),αρκεί να μην εκτοξεύεται στο θεό και να μην έχεις κάνα skillshot champion.
silmarien Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δεν είμαι σίγουρος αν κάνω κάτι λάθος αλλά δεν μπορώ να βρω το παιχνίδι EG vs Gambit που ο Krepo πήρε Anivia στο lolesports.com. Το βρήκα στο youtube αλλά είναι μετά το champion selection και bans.
dNt^ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 nasus junger? γαμω τα γκρικλις ριπορτσ Αν πας στις ρυθμίσεις του forum μπορείς να το αλλάξεις... 1
Ακραίος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Πήγα promotion για platinum.(Ξέρω χεστήκατε) Last game έχω Adc Graves που αρχίζει με doran's shield. Support Ashe με Ap Runes/Masteries Revive/Cleanse (Troll) και μετά αγόραζε doran's blade μέχρι να τελειώσει το game. Ευτυχώς κάνανε και οι αντίπαλοι troll ο amumu πήρε jungle ενώ είχε πάρει ήδη ο Hecarim jungle,νευρίασε ο Hecarim και έκανε intentionally feeding και troll. 1
Tobajara Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δεν είμαι σίγουρος αν κάνω κάτι λάθος αλλά δεν μπορώ να βρω το παιχνίδι EG vs Gambit που ο Krepo πήρε Anivia στο lolesports.com. Το βρήκα στο youtube αλλά είναι μετά το champion selection και bans. MONO το παιχνίδι δεν το βρήκα κάπου, αλλά μαζί με picks/ bans και την ψιλοκαμμένη συνέντευξη στο τέλος μπορείς να το δεις εδώ. 1
Locko Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δεν είμαι σίγουρος αν κάνω κάτι λάθος αλλά δεν μπορώ να βρω το παιχνίδι EG vs Gambit που ο Krepo πήρε Anivia στο lolesports.com. Το βρήκα στο youtube αλλά είναι μετά το champion selection και bans. http://vods.leaguepedia.com/gambit-gaming-vs-evil-geniuses-lcs-2013-eu-summer-w9d3-2/ nasus junger? γαμω τα γκρικλις ριπορτσ Ναι jungle. Έχεις easy ganks καθώς το W δεν είναι skillshot και κάνει πολύ εύκολα punish τα overextend lanes των αντιπάλων και μετά από κάθε gank που κάνει kill ή forcάρεις τον αντίπαλο εκτός lane, μπορείς να pushάρεις πολύ γρήγορα λόγω του τρομερού wave clear του E. Επίσης 8/10 games solάρεις dragon pre-10 minute, το οποίο ξεκινάει το snowball σε όλα τα lane. Μικρό tip: Την πρώτη φορά που θα πας back, οπωσδήποτε Crystalline Flask γιατί ο Champ είναι mana consumer. 2
Atallos1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Kανε edit και γραψε " τα infographics του reddit " γιατι ολο και καποιος θα βγει και θα πει οτι το το πηρα απο το reddit κ το εβαλα εδω για να φανω γαμαουα , παρολο που αυτα τα εχουμε πει στα tips Α ξεχασα , αυτα ηταν απο το wiki Go figure 2
klainmaingr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μόλις διάβασα το comment του locko πήγα να ποστάρω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό (τα infographics του reddit. trollface.jpg) αλλα με πρόλαβες γκανταμνγιου. Κατα τα άλλα στον φίλο με τα 400ms. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ. Πραγματικά είναι τουλάχιστον unplayable. Θυμάμαι να παίζω με 200-250 στον na όταν ο (ένας τότε) EU server ήταν down και να βρίζω ασταμάτητα. Και τώρα όποτε πάει πάνω απο 100 είναι spike και το κάνει unplayble σχεδόν. 50-70 max γιατί είμαστε και καλομαθημένοι. 2
Pa0ki Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Σε ευχαριστώ πολυ..απλά επειδή είμαι 10 επίπεδο παίζω στο ARAM Περισσοτερο.. το ανωτερο που εχω πετυχει ειναι τριπλη εξοντωση με τον ΜΑστερ yi...αλλά και πάλι με δυσκολευει λιγακι..ειδικα αν μου τυχει ο ζιλεαν δεν μπορω να κανω τιποτα όταν αρχίζω παίρνω συνέχεια την αξίνα που δίνει +25 ζημιά...πιστεύω μόλις ξεκινά ο αγώνας καλή είναι :') Διαμαντάκι...το κρατάω να το διαβάζω μετά από κάθε troll/afk defeat Το επόμενο πατς πότε μπαίνει ξέρουμε? Σαν πολύ άργησε ο Lucian 1
Locko Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Btw επειδή το Infographic είναι ελλιπές () και με μια μικρή αναζήτηση δεν μπόρεσα να το βρω, εάν ξέρει κανείς ας μας πει πόσο xp δίνει ο dragon.
silmarien Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Είναι και τα items μεταφρασμένα στον ελληνικό client? Ιησούς!
SOADNICK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Btw επειδή το Infographic είναι ελλιπές ( ) και με μια μικρή αναζήτηση δεν μπόρεσα να το βρω, εάν ξέρει κανείς ας μας πει πόσο xp δίνει ο dragon. 400 http://lmgtfy.com/?q=lol+wiki+dragon#seen
Προτεινόμενες αναρτήσεις