Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

LS = last whisper? Afaic τα βρισκω πολύ ωραία σε assasins τύπου fiora/talon που έχουν 100% fb στο 6. Αλλα και εκεί στακάρω arpen μετά για να σαπίζω squishies με σχεδόν true damage (και overkill μη σου πώ)

Αν λές για ad μόνο νομίζω επιβάλλεται τουλάχιστον ένα arpen αντικείμενο οπότε το lw είναι η καλύτερη επίλογή (ή cleaver αν είναι τύπου mf). Κάπου είχα δεί ένα effectiveness graph για τα runes/role θα το ψάξω και ima post αν το βρώ soonish.

Derp

Δημοσ.

Δεν βλεπω το νοημα να βαλεις απλα 3 armor pen runes στα κοκκινα

Το Full AD ειναι καλυτερο παντα για αρχη αν δεν θες το lifesteal  αλλα και παλι waste ειναι νομιζω εκτος αν θες να πας all in σε lvl 1/2 πχ αν εχεις παρει ignite με twitch πχ και παρεις το lane εκει

Αλλα still , ανταλλαζεις 4.5 AD για 4% LS 

Συμφερει μακραν καλυτερα το LS που μαζι με το DB ειναι το sustain που θες για αρχη

Lifesteal quints εννοουσε κλαιν :P

Δημοσ.

όπως έχουν ξαναπροτείνει κ παλιότερα τα παιδιά εδώ, μην βιαστείς να ξεκλειδώσεις. παίξε τους δωρεάν κάθε βδομάδα και αν βρεις κάποιον να σου αρέσει τότε αγόρασε τον. όταν μαθαίνεις το game δεν έχει τόση σημασία αν είναι καλός ή κακός. αν βρεις κάποιον παίκτη να σου αρέσει τότε παίξε τον. Και δοκίμαζε όλους τους παίκτες κάθε βδομάδα. μην αφήνεις κανέναν.

και runes πάρε κατευθείαν τα lvl3 μετά τα lvl 20 . πιο πρίν είναι χαμένα λεφτά.

Σε ευχαριστώ πολυ..απλά επειδή είμαι 10 επίπεδο παίζω στο ARAM Περισσοτερο..

το ανωτερο που εχω πετυχει ειναι τριπλη εξοντωση με τον ΜΑστερ yi...αλλά και πάλι με δυσκολευει λιγακι..ειδικα αν μου τυχει ο ζιλεαν δεν μπορω να κανω τιποτα

όταν αρχίζω παίρνω συνέχεια την αξίνα που δίνει +25 ζημιά...πιστεύω μόλις ξεκινά ο αγώνας καλή είναι

Δημοσ.

Δεν ξέρω.... 4% ls σημαίνει ότι αν έχω 80  dmg lvl 1 έχω ~3 hp return, αλλά μετά εγώ συνήθως παίζω με double doran's & vamp. scepter. Με doran's start έχω 5hp return anyway. Είναι πολύ λεπτομερειακή κατάσταση, θα το δοκιμάσω και θα καταλήξω.

Μάλλον δίκιο έχεις.... γιατί στα επόμενα lvl ανεβαίνει το ls

Δημοσ.

Μια καλή αρχή είναι να αλλάξεις τον client και να τον βάλεις στα αγγλικά. Η αξίνα με πέθανε. Και γενικά με ελληνικά δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις οδηγούς που αφορούν αντικείμενα κτλ μιας και όλοι μα όλοι είναι γραμμένοι στα αγγλικά.

Όσον αφορά την αξίνα. Αν το παίρνεις και στον yi και στον zilean κάνεις κάτι λάθος. Στο παιχνίδι υπάρχουν 2 βασικά είδη damage. To physical και το magic. Το physical ανεβαίνει αγοράζοντας αντικείμενα για attack damage ενώ το magic αγοράζοντας ability power. Υπάρχουν και άλλοι τύπου "ζημιάς" (μπλεχ) αλλα δεν είναι της παρούσης. Οπότε στον zilean θέλεις να ξεκινήσεις με ability power και όχι με αξίνα... Γενικά υπάρχουν τα προτεινόμενα αντικείμενα. Ακολούθησε αυτά για αρχή και όσο μαθαίνεις κάνε και δικές σου πατέντες.

• Like 1
Δημοσ.

Zilean is the ENEMY dudeee χ :)

1)Μάλλον είναι περίεργη μέρα σήμερα απορώ πως αναπνέω

2)Λέει παίζει aram (ο zilean είναι free rotation) οπότε αν του τύχει (να τον παίξει φαπ φαπ) δεν μπορεί να κάνει την "τριπλή εξόντωση" που έχει καταφέρει με τον yi (και λογικό αν παίζει ad). Τώρα γενικα herp derp.

edit: Δευτέρα, πρώτη μέρα στη δουλειά μετά απο 15 μέρες διακοπές. Kill me plz.

• Like 2
Δημοσ.

Μια καλή αρχή είναι να αλλάξεις τον client και να τον βάλεις στα αγγλικά. Η αξίνα με πέθανε. Και γενικά με ελληνικά δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις οδηγούς που αφορούν αντικείμενα κτλ μιας και όλοι μα όλοι είναι γραμμένοι στα αγγλικά.

Όσον αφορά την αξίνα. Αν το παίρνεις και στον yi και στον zilean κάνεις κάτι λάθος. Στο παιχνίδι υπάρχουν 2 βασικά είδη damage. To physical και το magic. Το physical ανεβαίνει αγοράζοντας αντικείμενα για attack damage ενώ το magic αγοράζοντας ability power. Υπάρχουν και άλλοι τύπου "ζημιάς" (μπλεχ) αλλα δεν είναι της παρούσης. Οπότε στον zilean θέλεις να ξεκινήσεις με ability power και όχι με αξίνα... Γενικά υπάρχουν τα προτεινόμενα αντικείμενα. Ακολούθησε αυτά για αρχή και όσο μαθαίνεις κάνε και δικές σου πατέντες.

Σε ευχαριστω!..

αλλα σχεδον δεν ξερω τιποτα απο αυτα..γιατι ειμαι στο 10 επιπεδο και δεν ξερω και πολλα.! παντως θα προσπαθησω!!

ability ειναι η ισχυς ικανοτητα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...