Fulgore1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Και απο NA LCS παντως παραπονα προσωπικα δεν εχω.Singed Jungler,Pantheon Mid,Ashe Support ,Viktor και Karma mid κλπ
BladeInCrimson Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Ο Xerath σίγουρα δεν χρειάζεται remake!
Atallos1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Agreed , δεν βλεπω το λογο που γινεται rework πριν απο τοσους αλλους που το χρειαζονται περισσοτερο Interesting Karthus Build Double Gp/10 runes με Mpen Reds και Blues μαζι με double gp/10 items
klainmaingr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Παρόλο που δουλεύει σε αυτόνα δε βρίσκω ιδιαίτερη λογική. Καταλήγει με 15g/10 βέβαια αλλα είναι (ακόμα πιο) squishy as fuck. ~200g στο πρώτο b ~330 στο 10 και ~900 στο 20 Σύνολο απο όλο αυτό 1450 gold μετά απο 20 λεπτά όπου έχει επενδύσει ~700 απο rune stats που δεν πήρε ποτέ, και ~900 σε gold/10 items (έχω βγάλει πάνω κάτω την γενική αξία των ap/regen). Συμπέρασμα, μία τρύπα στο νερό για 20 λεπτά. ΑΝ φτάσει το παιχνίδι στο 40 με έναν zombie karthus αυτό που κερδίζει είναι 1800 gold καθαρά (και -2 item slots μη το ξεχνάμε αυτό). Θα μου πείς δουλεύει.. θα σου πώ αν είναι κάνα smurf του phantomlord και χωρίς runes και masteries να πήγαινε πάλι 35/5 θα ήτανε.
Atallos1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Yeh ειναι smurf 100% και ειναι και powerleveled account οποτε κανει μπαμ Απο οτι διαβασα τρεχει Revive / Tp και απλα παιρνει objectives Dragon/Baron που ειναι ευκολο με Karthus και μετα spltpush Προφανως και δουλευει για αυτον , αμα το κανω εγω η ο οποιοσδηποτε θα γελασουν κ οι πετρες Το point στην υποθεση ειναι οτι οταν ξερεις να παιζεις κατι καλα θα κερδισεις ακομα κι ετσι Χωρις def runes , χωρις escapes και χωρις δικαιολογιες 1
ssns Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Yeh ειναι smurf 100% και ειναι και powerleveled account οποτε κανει μπαμ Απο οτι διαβασα τρεχει Revive / Tp και απλα παιρνει objectives Dragon/Baron που ειναι ευκολο με Karthus και μετα spltpush Προφανως και δουλευει για αυτον , αμα το κανω εγω η ο οποιοσδηποτε θα γελασουν κ οι πετρες Το point στην υποθεση ειναι οτι οταν ξερεις να παιζεις κατι καλα θα κερδισεις ακομα κι ετσι Χωρις def runes , χωρις escapes και χωρις δικαιολογιες αντιγραφη ειναι απο phantomlord απο na!!θα του εκατσαν καλα τα spells.Ο μοναδικος που παιζει karthus me tp/revive ειναι ο phantom! http://www.twitch.tv/phantoml0rd?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.phantoml0rd.com
Atallos1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Το Tp/Revive ειναι απο την beta και σιγουρα δεν το εκανε πρωτος , απλα το εκανε γνωστο Το να παιζεις χωρις escapes ως Karthus αν δεν ξερεις να το κανεις ειναι αυτοκτονικο
klainmaingr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 ^this Νομίζω το μεγαλύτερο μου σκορ έβερ το έχω κάνει season 1 με revive/tp master yi. 47/7/10 or something. Σκατένια mmr games βέβαια αλλα μου έχει μείνει. Btw ο κακόμοιρος ο phantomlord εδώ και αρκετές μέρες είναι στο d1 +0. Νομίζω έχει 12 wins streak right now και ακόμα παίρνει +0. Δεν έβλεπα ποτέ pl αλλα τον έχω πλεόν στο φόντο απο περιέργεια να δω πότε σκατά θα μπεί challenger promo.
Atallos1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Πολλοι το κανανε run τοτε και ειχε γελιο , γενικα ηταν πιο fun το παιχνιδι νομιζω Θυμαμαι οταν ειχα ξεκινησει το παιχνιδι κ το meta ηταν AD mid τοτε , να παιρω Caitlyn με CV για να κανω ulti οποιον εβγαινε out of sight Μια φορα δουλεψε μονο , αλλα το καταχαρηκα τοτε οσο δεν παει Also , πρωτος champ που πηρα ηταν ο Shaco , τον εβλεπα και μ'αρεσε τοσο πολυ Οταν δεν μπορουσα να κανω αυτα που εβλεπα ξενερωσα την ζωη μου
Maldino Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Nop αλλα το επιπεδο ειναι τραγικο Το ιδιο συμβαινει και στην Τουρκια Για αυτο πολλοι εκαναν την πατεντα και εκαναν free transfer σε αυτους τους server για ευκολο Diamond Τωρα αν καποιος θελει να επιστρεψει , εχω την εντυπωση οτι ναι μεν κραταει το MMR αλλα οχι το rank του Πχ αν ηταν Diamond στην Τουρκια , θα επιστρεψει Gold στον EUW , με Diamond MMR Χωρις να ειμαι σιγουρος αυτα Εγραψε ενας στο reddit πριν καιρο, οτι πηγε Turkey server πατησε diamond και οταν γυρισε (δεν θυμαμαι που ακριβως, NA-West) τον εριξε silver, παιζοντας με Diamonds λογω MMR και δεν μπορουσε να ανεβει με τιποτα.
Atallos1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Νομιζω αυτο ηταν ειδικη περιπτωση γιατι υπηρχε ηδη το ονομα και του φτιαξανε αλλο account με το ιδιο MMR? Δεν θυμαμαι , παιζει να λεω κ χαζομαρες
Maldino Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Νομιζω πως δεν εγινε κατι τετοιο, χωρις να ειμαι σιγουρος.
ssns Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 ^this Νομίζω το μεγαλύτερο μου σκορ έβερ το έχω κάνει season 1 με revive/tp master yi. 47/7/10 or something. Σκατένια mmr games βέβαια αλλα μου έχει μείνει. Btw ο κακόμοιρος ο phantomlord εδώ και αρκετές μέρες είναι στο d1 +0. Νομίζω έχει 12 wins streak right now και ακόμα παίρνει +0. Δεν έβλεπα ποτέ pl αλλα τον έχω πλεόν στο φόντο απο περιέργεια να δω πότε σκατά θα μπεί challenger promo. μπηκε για promotion πριν λιγο.Παιζει το πρωτο game νομιζω τον παρακολουθω
Ακραίος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 http://el.twitch.tv/garenamalaysiatv Season 3 Southeast Asia Regionals Finals 2013 Day 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις