leftis95 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ρέ παίδες το patch πότε βγαίνει, ξέρει κανείς?? Ελπίζω να έχουμε αύριο spotlight και μεθαύριο Patch.
leftis95 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Γιατί βιάζεσαι τόσο? Skarner, remade pantheοn. Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δε θυμάμαι ποιος μου το είπε, για την 5άδα μιας και το είχα ξαναναφέρει όπως είπε, και για να μην νομίζετε ότι κάνω την κότα, ας το κανονίσουμε. Αρχικά εννοείται ότι παίζω στον USS, σε περίπτωση που παίζετε στον Ευρωπαϊκό, τότε κόψτε το κεφάλι σας ξέρω γω.. Πάμε για custom λοιπόν 5v5 και το κανονίζουμε για αύριο, η ώρα δικιά σας. Η μόνη μου απαίτηση, μιας και μπαίνω σε τέτοιο κόπο, είναι να παίζει Klaneimain και κατά προτίμηση το φιλαράκι μου το Θρεσόνι. Άρα αύριο μεσημέρι που θα ξυπνήσω, περιμένω απάντησή σας.
p_under Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 εγω το ειπα αλλα τονισα απο χειμωνα για να ξανα μαζεξω το team μου . παιζω ευρωπαικο αρα δεν γινεται.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Όλα τα ζουζούνια εδώ μέσα EUS παίζετε;
p_under Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Όλα τα ζουζούνια εδώ μέσα EUS παίζετε; edit .......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Η μόνη μου απαίτηση, μιας και μπαίνω σε τέτοιο κόπο, είναι να παίζει Klaneimain και κατά προτίμηση το φιλαράκι μου το Θρεσόνι. funτάρος, μπαίνω στρατόπεδο σε λίγο, δεν ξέρω πότε θα έχω έξοδο, ίσως αύριο ίσως μεθαύριο...
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Λοιπόν εγώ ότι μπορούσα έκανα με τον ψαρούκλα από πάνω. Σας τον παραδίδω να τον χαίρεστε. Πάντως τώρα που τσίμπησα και το Demonblade Tryndamere , πρέπει να του αφιερώσω μια μέρα.
Bigi444444 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ρίξτε κανα add στον thanatiforo με την tristana του λέμε...
Zimbroghie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Όλα τα ζουζούνια εδώ μέσα EUS παίζετε; Eu Nordic & East 30 lvl x2(ενός φίλου που έχω acc για Trundle, GP, Yorick & Skarner) και το δικό μου 30lvl US Server 14 lvl
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ποιος ξεχασμένος παίζει στον αμερικάνικο? 'Ελεος
Zimbroghie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ποιος ξεχασμένος παίζει στον αμερικάνικο? 'Ελεος Αμερικάνικο είχα αρχίσει τότε με το ατελείωτο QUEUE. Με τον διαχωρισμό όμως τον παράτησα!
john2gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 League of Legends: Dominion – Gameplay Behind The Scenes
Προτεινόμενες αναρτήσεις