Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί βιάζεσαι τόσο?

Skarner, remade pantheοn.

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Δημοσ.

Δε θυμάμαι ποιος μου το είπε, για την 5άδα μιας και το είχα ξαναναφέρει όπως είπε, και για να μην νομίζετε ότι κάνω την κότα, ας το κανονίσουμε.

Αρχικά εννοείται ότι παίζω στον USS, σε περίπτωση που παίζετε στον Ευρωπαϊκό, τότε κόψτε το κεφάλι σας ξέρω γω.. Πάμε για custom λοιπόν 5v5 και το κανονίζουμε για αύριο, η ώρα δικιά σας.

Η μόνη μου απαίτηση, μιας και μπαίνω σε τέτοιο κόπο, είναι να παίζει Klaneimain και κατά προτίμηση το φιλαράκι μου το Θρεσόνι.

Άρα αύριο μεσημέρι που θα ξυπνήσω, περιμένω απάντησή σας.

Δημοσ.

εγω το ειπα αλλα τονισα απο χειμωνα για να ξανα μαζεξω το team μου . παιζω ευρωπαικο αρα δεν γινεται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η μόνη μου απαίτηση, μιας και μπαίνω σε τέτοιο κόπο, είναι να παίζει Klaneimain και κατά προτίμηση το φιλαράκι μου το Θρεσόνι.

funτάρος, μπαίνω στρατόπεδο σε λίγο, δεν ξέρω πότε θα έχω έξοδο, ίσως αύριο ίσως μεθαύριο...

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ ότι μπορούσα έκανα με τον ψαρούκλα από πάνω. Σας τον παραδίδω να τον χαίρεστε.

Πάντως τώρα που τσίμπησα και το Demonblade Tryndamere , πρέπει να του αφιερώσω μια μέρα.

Δημοσ.

Όλα τα ζουζούνια εδώ μέσα EUS παίζετε;

Eu Nordic & East 30 lvl x2(ενός φίλου που έχω acc για Trundle, GP, Yorick & Skarner) και το δικό μου 30lvl

US Server 14 lvl

Δημοσ.

Ποιος ξεχασμένος παίζει στον αμερικάνικο? 'Ελεος

Αμερικάνικο είχα αρχίσει τότε με το ατελείωτο QUEUE. Με τον διαχωρισμό όμως τον παράτησα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...