Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mα γιατι αρπαζεστε συνεχεια?Δεν το καταλαβαινω!!

@midi δεν trollaρω τον attalo ρει :P

απλα ετσι ειναι σημερα η ημερα μου..δηλαδη ξεκινησα απο το πρωι να παιζω με 71 points και τωρα 4 η ωρα ειμαι παλι το ιδιο.Ολη μερα τριγυρναω μεταξυ 65-80!!Τραγικες καταστασεις.Την μια να εχεις ομαδα που να νιωθει και την αλλη οτι να ναι!!

επισεις να ρωτησω αυτο τον κωλο singed πως στο καλο τον αντιμετωπιζεις?δηλαδη βγαζει ενα rod of ages και τανκαρει τοσο πολυ που δεν μπορεις να τον κοψεις?

πες μ τι παιζεις να σου πω mainarw singed γενικο tip ειναι να μην τον αφησεις να pusharei το lane σε tf ta knock back και καπως τα slow εχει θεματακι και μην κανεις trade οταν ανοιγει ulty

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γενικά δεν είναι κακή ιδέα να γίνει ένα θρέντ "Αληθινές ιστορίες απο το elo hell" ή "Μου φάγαν το μπιφτέκι μου" και να υπάρχει εκεί όλο το qq. Αν ήταν να είναι το 80% των ποστ q.q. και "ήμουν 3/2 με 10 cs παραπάνω και χάσαμε" ξέρουμε να μπούμε και στο GD. Θα περάσει ο καιρός, θα αποκτήσετε μια ιδέα παραπάνω για την ψυχολογία του παιχνιδιού και γενικά για το τι και πώς και θα είστε με infinite facepalm για τον τρόπο που αντιμετωπίζατε το παιχνίδι.

Σήμερα έχασα  άπειρα games. Περισσότερα απο ότι έχω συνηθίσει. Είχα να παίξω 2 βδομάδες και κατέληξα να παίζω σαν ανάπηρος και με losing streak. Σε κάποια είχα afk, σε κάποια έπαιξα σκατένια, σε κάποια έπαιξα καλά και ήμουν 20/5, στα περισσότερα έπαιξα ΜΕΤΡΙΑ και έχασα. Το θέμα είναι οτι no one gives a flying fuck για το τι συνέβη σε ένα τυχαίο παιχνίδι. Σκατά συμβαίνουν. Αν ήταν να σπαμάρουμε τον πόνο μας για κάθε ένα απο αυτά τα games ζήτω που καήκαμε. Δεν είναι κακό ένα χτύπημα στην πλάτη, αλλα το να διαβάζω 3 σελίδες τώρα τον Midi που δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι "one of them" είναι κουραστικό τι να κάνουμε.

Το να πεί κάποιος έπαιξα αυτό το game (sshot), TI ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΩ είναι viable και έτσι θα ήταν ουσιώδες το thread. Το να πεί, είμαι θεός γ@μάτος, προάδι είχα 2 kill παραπάνω στο lane ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΚΟΥΒΑΛΗΤΑ είναι ρουφήχτρες του elo και δεν θέλουν να με αφήσουν να φτάσω στο challenger με τον 3/5 jax μου στο silver iv, είναι τουλάχιστον αστείο.

9/10 φορές φταίτε εσείς που δεν μπορείτε να κουβαλήσετε όσο πρέπει. Αυτή είναι η απάντηση στα περισσότερα qq posts. Και το πιο ωραίο είναι οτι όταν το ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ αυτό θα γίνετε και κάπως καλύτεροι και στο παιχνίδι. Εγώ το προσπαθώ συνέχεια. Ragάρω μέσα μου σαν τρελός αλλα μετά το game πάντα βρίσκω τι έκανα σκατένιο και τι θα μπορούσα να κάνω καλύτερα. Είναι απίστευτα τα πράγματα που βρίσκουμε για να δικαιολογήσουμε το derp μας ή την μέτρια ικανότητα μας. Είδατε τα έγραψα και πρώτο πληθυντικό απο ευγένεια μην έχουμε κλάματα.

Αν θεωρείτε καλύτερες σελίδες απο qq αντί για tips και συζητήσεις για competitive ή οτιδήποτε league.. τι να πώ.

• Like 5

Βριζεις? Θα φας ban

Εισαι εκνευριστικος κ χαλας το team morale? Θα φας ban

Kραζεις τους παντες κ τα παντα για builds κτλ ? Θα φας ban

Αν δεν κανεις κατι απο τα παραπανω , η περιπτωση του να φας ban ειναι απειρολαχιστη

Ok τωρα συμφωνουμε.

Διοτι στην αρχη ελεγες οτι για να φας ban σιγουρα εβρισες. Και επεμενες. Τοσο απεναντι σε μενα οσο και στον Socratis που σου ελεγε οτι κι εγω.

Δε πειραζει, καλλιο αργα παρα ποτε κι ας το εκανες θεμα χωρις λογο.

• Like 1

Πηρε φωτια το topic παντως σε μικρο διαστημα B)  Εγω πιστευω οτι ο Attalos τραβαει την προσοχη με την φωτο του teemo στο Profile του :P  :P

#YoloSwag420RaiseYoDongers 

FrankerZ

Kappa

klainmain θα συμφωνησω στα παραπανω εκτως απο αυτου 

''Ragάρω μέσα μου σαν τρελός ''Συγγνωμη αλλα απο την στιγμη που δεν βγαζουμε λεφτα σαν τους pro παικτες,ή λεφτα απο stream αν ειναι να εχουμε και προβληματα υγειας απο ενα καταραμενο video game που στην τελικη ειναι για διασκεδαση και χαβαλε τοτε μαλλον καλυτερα να μην παιζουμε καθολου.Και το λεω γενικα αυτο,μιας και ο κοσμος δεν το παραδεχεται.

Εγω προσωπικα σταματησα τα ranked και παιζω Normal μεχρι να πλησιασουμε στο τελος της season μιας και σε Normal εχω την δυνατοτητα του leave/dodge απο το να μπω και να παιξω πχ με teemo jungler στην ομαδα.Σιγουρα παιζω λιγοτερα παιχνιδια κατα μεσο ορο λογω των leave αλλα τα παιχνιδια που παιζω ειναι κατα περιπου 75% πιο ποιοτικα ακομα και αν τυχει να χασω,και μειωνω και δραστικα το rage .

Τεσπα back to LCs

Kreygasm @Αttalos1 

Παμε και ενα hype για Mid Pantheon :P  :P

@Fulgore. 

Μαζί σου. Όταν παίζεις ladder όμως σε κάποιο παιχνίδι παίζεις για να ανέβεις/γίνεις καλύτερος/αποδείξεις κάτι ένας θεός ξέρει που. Αυτό καλώς η κακώς δεν έρχεται μόνο, θέλει πολύ διάβασμα, υπομονή και νεύρα.

Οπότε ναι αν δε σε νοιάζει κάτι τέτοιο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι τα normals και τα aram όπου γλυτώνεις πολύ απο τα παραπάνω και επικεντρώνεσαι κατα βάση στο fun factor. Αλλα για μένα ας πούμε fun factor ακόμα και εκεί είναι το victory. Δεν έχει ιδιαίτερη πλάκα να σε πάει καροτσάκι μια 10/2 vayne ή w/e. Οπότε πάλι καταλήγω να κυνηγάω τα victory. Φαύλος κύκλος.

edit: Και για κάποιο λόγο μόλις είδα οτι έχω πράσινο ribbon. Δεν με ειδοποίησε or something και σήμερα έπαιξα τα χειρότερα games των τελευταίων μηνών. Κανένα νόημα.

Ο μόνος λόγος που θέλω να φτάσω Challenger, είναι απλά για να μπαίνω σ' αυτό το τόπικ και να κάνω μπαλόνια τα @@ του Attalos με ύφος 1000 καρδιναλίων όπως τα κάνει αυτός σε όποιον δεν είναι Diamond 3 και πάνω.

Έκανε copy paste 10 πράγματα από το Reddit και νομίζει ότι το τόπικ του ανήκει και μόνο αυτός δικαιούται να μιλάει, ενώ 

νιώθει ότι μπορεί να κριτικάρει και να ειρωνεύεται όποιο ποστ δεν ταιριάζει στα στάνταρτς του.

Ειδικά αυτόν τον φουκαρά τον Midi λες και τον έχει άχτι, δεν αφήνει κουβέντα του να πέσει κάτω.

Οι φράσεις και το υφάκι που χρησιμοποιεί είναι ο λόγος που σταμάτησα να τσεκάρω καθημερινά το τόπικ και πλέον μπαίνω μια φορά την βδομάδα, σιχάθηκα πραγματικά.

Ο Doublelift να 'μπαινε εδώ και να έδινε συμβουλές για ADC, τέτοιο ύφος δεν θα είχε. Τουλάχιστον αυτός θα 'γραφε και κάτι δικό του, δεν θα ήταν όλα copy paste.

Δεν θελω να κανω τον δικηγορο αλλα WOW.

Τετοιο hate κανει μπαμ και θελει γιατρο.

Οποτε sorry αλλα δεν αντεξα.

Ο λογος που και εγω εκανα unsubscribe μια εποχη απο το thread

ειναι γιατι ειτε διαβαζα αρλουμπες, ειτε σεντονια με κατεβατο απο qq

που το μονο που κανουν ειναι να κουραζουνε το δαχτυλο που κανει scroll.

Για τραβα ρωτα τα παιδια απο το thread, 
ποσοι απο αυτους διαβαζανε /r/summonerschool, /r/LoLMeta, /r/LoLGaymers (ωπα το παρακανα)
blogs και streams για να γινουν καλυτεροι?

Καλα φανταστηκες, μετρημενοι στα δαχτυλα.
Γι'αυτο (φανταζομαι) του ηρθε εμπνευση του Αtallou να ποσταρει worth-to-read tips που εβρισκε στο net.
Γιατι ολοι θελουμε να γινουμε καλοι χωρις να διαβασουμε 5 πραγματα,
και σου λεει, θα φερω εγω το βουνο εδω γιατι τα μωαμεθς ντεν πανε,
και αμα καποιος παρει κατι απο αυτο, ειναι insta-win.

Προφανως η κινηση επιασε τοπο, και γι'αυτο ρωταγανε αν θα γραψει και την επομενη tips.
Και νομιζω οτι στην τελικη, αυτο που ηθελε να πει, ειναι οτι οσο ασχολεισαι
με το να γινεις καλυτερος και να διαβαζεις γυρω απο αυτο που σε ενδιαφερει, θα ανεβεις.

Που ισχυει, περσυ ηταν Silver Και φετος Diamond 2 atm.

Και εγω θελω να πω τοσο καιρο στα παιδια που γραφουνε σεντονια με picks και bans και champs
απο ενα game που δεν ημουν καν παρον, οτι zzZzz πες καλυτερα τι εφαγες σημερα αλλα δεν το κανω.

Ετυχε να το κανει ο Αtallos και το εκανε χωρις φρου φου και αρωματα
και ετσουξε, η να το πω πιο μαλθακα, εκανε αισθηση.

Η αληθεια ποναει.

Kαι αυτα τα plat/diamond thread ειναι το λιγοτερο τραγελαφικα.
Να σου λεει ο αλλος, ρε αδερφε χεστα τα diamond δεν εχουν σημασια,
και να λες μετα οτι εχει υφος 1000 καρδιναλιων....

• Like 3

Όταν παίζεις ladder όμως σε κάποιο παιχνίδι παίζεις για να ανέβεις/γίνεις καλύτερος/αποδείξεις κάτι ένας θεός ξέρει που. Αυτό καλώς η κακώς δεν έρχεται μόνο, θέλει πολύ διάβασμα, υπομονή και νεύρα.

Όλο το point είναι εδώ για μένα. Εάν δεν επενδύσεις ποιοτικό χρόνο στο game, όπως και σε κάθε σχέση άλλωστε, το μόνο που θα κάνεις είναι QQ γιατί έχεις παίξει 1500 games στο Wooden V με 9χρονους πολωνούς και δεν μπορείς να βγεις από το καταραμένο το elo hell.

• Like 1

Και εγω θελω να πω τοσο καιρο στα παιδια που γραφουνε σεντονια με picks και bans και champs

απο ενα game που δεν ημουν καν παρον, οτι zzZzz πες καλυτερα τι εφαγες σημερα αλλα δεν το κανω.

Ετυχε να το κανει ο Αtallos και το εκανε χωρις φρου φου και αρωματα

και ετσουξε, η να το πω πιο μαλθακα, εκανε αισθηση.

Η αληθεια ποναει.

Kαι αυτα τα plat/diamond thread ειναι το λιγοτερο τραγελαφικα.

Να σου λεει ο αλλος, ρε αδερφε χεστα τα diamond δεν εχουν σημασια,

και να λες μετα οτι εχει υφος 1000 καρδιναλιων....

Eπειδη λιγο εσυ, λιγο o klaimain επαναλαμβανετε καποια πραγματα που δεν ισχυουν -πιο σωστα υπερβαλετε- σε σχεση με οσα γραφτηκαν πιο πισω, τουλαχιστον απο εμενα:

Το υφος 1000 καρδιναλιων, ειναι παρατηρηση που ισχυει οταν καποιος κανει αυτο το ποστ και  καποιος αλλος αφενος δεν καταλαβαινει το fucking ειρωνικο του πραγματος (και το παιρνει πολυ πιο σοβαρα αποσο πρεπει), και αφεταιρου ερχεται με το αναλογο δασκαλιστικο υφος να πει "εβρισες, δεν υπαρχει περιπτωση να μην εβρισες". Του λες οτι δεν εβρισες κι επιμενει λες και εισαι κανα παιδακι του δημοτικου που του λεει ψεματα. Του το λεει κι αλλος, του δειχνω cases με ban που δε βριζει ο αλλος, και επειδη στην Ελλαδα ειναι ντροπη να πεις "οκ μπορει να εχω λαθος/μπορει να μην ειναι ετσι", (ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ diamond/plat στο lol), θυμηθηκε ενα αλλο ποστ μου οτι εχω παιξει 10 σκατα παιχνιδια εδω και ενα 3ημερο με σκατα teammates απλα για να διατηρησει τον αλλον σε απολογητικη σταση ενω ουσιαστικα επρεπε να γινει το αντιθετο και να κλεισει η διαφωνια ομορφα και ωραια.

Eπισης, πειδη λετε και ξαναλετε αυτην την ιστορια με τα tips και το ποσο χρησιμα ειναι στο παρον thread σε σχεση με τα αλλα ποστ, να (ξανα)πω το εξης:

Εδω ειναι φορουμ και οχι blog. Αυτοματως, ο καθενας μπορει να γραψει το μακρυ του και το κοντο του για το καθε παιχνιδι στο αντιστοιχο thread. Aπο κατι χρησιμο εως κατι πολυ αχρηστο. Οσο τραγελαφικο σου φαινεται να λεει καποιος "καντε thread με συγκεκριμενη θεμαοτολογια γυρω απτο παιχνιδι", αλλο τοσο τραγελαφικο μου φαινεται εμενα να λενε καποιοι οτι "τα ποστ σας ειναι ενοχλητικα επειδη δεν λετε για tips/stats/streams/LCS".

Αν λοιπον τα standards ορισμενων ειναι τοσο υψηλα που τα ποστ τυπου "επεσα division", "με τρολαραν κατι Πολωνοι", "εκανα pentakill" κλπ φαινονται μπαναλ, πληρωστε ενα domain , πληρωστε ενα host (συνολο καμια 40ρια ευρω το χρονο ολα μαζι) και σας κανω εγω δωρεαν το σχεδιασμο του blog για να γραφετε μονο tips κλπ. Στη χειροτερη καντε thread εδω αποκλειστικα γιαυτο το σκοπο και ριχτε reports σε οποιον μπαινει να γραψει οτι του κατεβει (ο πρωτος που θα στελνει αναφορες για ασχετα/offtopic post θα ειμαι εγω). Δεν καταλαβαινω γιατι σας φαινεται τοσο κακη ιδεα, ιδιαιτερα τη στιγμη που το 80% των ποστ εδω μεσα τα θεωρειτε μπαναλ/αδιαφορα/ενοχλητικα.

Αυτό πάλι ρε παιδί μου που κρίνετε το επίπεδο κάποιου από τον σέρβερ που παίζει ή την εθνικότητά του... Βάσιμα στοιχεία για συζήτηση...

Δεν έχεις παίξει πολλά παιχνίδια με Πολωνούς φαίνεται :) Όσο για τους Έλληνες, φυσικά είναι και αυτοί μεγάλοι τρόλλερς και φλάμερς όταν είναι 8-10 χρονών και παίζουν τέτοια παιχνίδια..

@MiDi MiLiZ Οταν τρως 7ημερο ban, συνηθως σημαινει οτι εχεις φαει και αλλα ban για να γινει 7ημερο
και ο Νο.1 λογος για ban, ειναι το rage.
Και εγω το ιδιο υπεθεσα οταν το διαβασα. Δεν ειναι κατι κακο.

Πριν κανα χρονο και εγω εγραφα τον πονο μου, αλλα συνειδητοποιησα οτι δεν αφορα κανεναν αλλο εκτος απο εμενα.

Νταξει, ο ενας το βρισκει χρησιμο να γραφει τον πονο του στο thread και ο αλλος ανουσιο.
Αποψεις ειναι αυτες.

Πιο ενδιαφερον κατ'εμε ειναι να λεγετε ενα tip ή μια ερωτηση απο το να διαβαζω τον πονο του αλλου.

Στην τελικη, εαν το παω με την λογικη σου, ανοιξε και εσυ ενα δωρεαν blogspot και γραφε τον πονο σου εκει.

Σαφως και εχεις καθε δικαιωμα να γραφεις οτι γουσταρεις στο παρον thread, αλλα μια αντιπροταση ειναι
να ρωτησεις π.χ τι κανεις λαθος και αν μπορει καποιος να δωσει τα 2 cent του να σε βοηθησει.
Δεν πιστευω οτι θα αρνηθει κανεις.
Εαν εβλεπες εσυ εναν τυπο απλα να σεντονιζει τα games του χωρις να υπαρχει καποιος σκοπος,
δεν θα αναρωτιοσουν τι θελει τελικα απο το thread?

P.S Ποιο 80% ρε συ, 3 ατομα απο τα 41 που εχουν κανει συνδρομη σου απαντησαν.

• Like 1

Midi κουραζεις αδερφε και το παραξηλωσαμε

Εφαγες ban γιατι τους ελεγες " Ελατε καλοι μου summoners να φαμε τον μικρο δρακουλη αν θελετε και αν μπορειτε καποια στιγμη "

Γελανε και οι πετρες

Εδειξες 3 random cases που το tribunal εκανε λαθος

Να σου δειξω κι εγω αλλα 500 που το tribunal ειναι σωστο , σε αντιθεση με οτι πιστευει αυτος που εγινε banned

Θυμηθηκα το post σου γιατι κλαιγοσουνα για τους αλλους 

Τα ειπαμε , μην τα ξαναλεμε 

@MiDi MiLiZ Οταν τρως 7ημερο ban, συνηθως σημαινει οτι εχεις φαει και αλλα ban για να γινει 7ημερο

και ο Νο.1 λογος για ban, ειναι το rage.

Και εγω το ιδιο υπεθεσα οταν το διαβασα. Δεν ειναι κατι κακο.

Μα δεν αρνηθηκα οτι εκανα rage ουτε ειπα οτι εφαγα αδικο ban. Αρνηθηκα οτι εβρισα, διοτι πολυ απλα δεν βριζω. Η διαφωνια προεκυψε στην επιμονη οτι εβρισα ντε και καλα...

Πριν κανα χρονο και εγω εγραφα τον πονο μου, αλλα συνειδητοποιησα οτι δεν αφορα κανεναν αλλο εκτος απο εμενα.

Νταξει, ο ενας το βρισκει χρησιμο να γραφει τον πονο του στο thread και ο αλλος ανουσιο.

Αποψεις ειναι αυτες.

Σε αυτο το κομματι λες ολη την αληθεια. Εννοω οτι εν τελει ΟΛΟΙ εχουν περασει απο αυτη τη φαση και μου φαινεται περιεργο να ερχονται εκ των υστερων καποιοι -που απλως ξεκινησαν το παιχνιδι νωριτερα απο καποιους αλλους- να νουθετουν/κατακρινουν τους αλλους για κατι που εν τελει ειναι φυσιολογικο.

Πιο ενδιαφερον κατ'εμε ειναι να λεγετε ενα tip ή μια ερωτηση απο το να διαβαζω τον πονο του αλλου.

+1, αλλα και τα υπολοιπα ποστ που αφορουν το παιχνιδι, δεν με ενοχλουν.

Στην τελικη, εαν το παω με την λογικη σου, ανοιξε και εσυ ενα δωρεαν blogspot και γραφε τον πονο σου εκει.

Δεν εχω κανενα ιδιαιτερο παραπονο απτο παρον thread. Το suggestion μου ειναι για αυτους που επαναλαμβανουν οτι ενοχλουνται απο συγκεκριμενου τυπου ποστ. Απλα για να απαλλαγουν απτην ενοχληση.

Εαν εβλεπες εσυ εναν τυπο απλα να σεντονιζει τα games του χωρις να υπαρχει καποιος σκοπος,

δεν θα αναρωτιοσουν τι θελει τελικα απο το thread?

Οχι. Προφανως θελει να μοιραστει/συζητησει/συμφωνησει/διαφωνησει για εμπειριες απο ενα παιχνιδι. Ας πουμε, οταν γραφει καποιος "με τρολαραν Πολωνοι" θα βγει ενας να του πει "αστα να πανε φιλε ετσι ειναι", θα βγει καποιος αλλος να του πει "βελτιωσου σαν παικτης και χεσε τους Πολωνους" και γενικως θα ακουσει 3-4 διαφορετικες αποψεις που στην τελικη αυτη ειναι η πεμπτουσια του καθε φορουμ. Αν θελουμε πολυ strict θεματολογια-περιεχομενο, δημιουργουμε αντιστοιχο thread ή blog/site και δεν παραπονιομαστε για το αυνοητο ενος γενικου thread (οτι δηλαδη ο καθενας μπορει να γραψει οτι του κατεβει γυρω απτο παιχνιδι).

Midi κουραζεις αδερφε και το παραξηλωσαμε

Εφαγες ban γιατι τους ελεγες " Ελατε καλοι μου summoners να φαμε τον μικρο δρακουλη αν θελετε και αν μπορειτε καποια στιγμη "

Γελανε και οι πετρες

Εγω κουραζω. Εσυ τι κανεις οταν εχω γραψει σε 4-5 ποστ οτι καλως εφαγα ban και ερχεσαι και κανεις αυτο το ποστ τωρα? :)

Και σου ξαναειπα: Ειχα γονεις, ειχα δασκαλους, δεν χρειαζεται να αναπληρωσεις εσυ καποιον απο αυτους τους ρολους. Επιμενεις ομως, ντε και καλα!

Ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει περισσότερο το thread, αλλά και το community in-game, είναι ο Άτταλος. Ακόμα και να μην τον γουστάρει κάποιος, κάποιος σεβασμός στην καλή διάθεση και προσπάθειά του δε βλάπτει, γιατί είναι πολύ πιο ουσιαστική από αυτή της συντριπτικής πλειοψηφίας. Και όχι, δε μου πήρε το account να μου το πάει Gold ούτε παίζουμε duo Q όλη την ώρα.

Δεύτερον, είναι πραγματικά εκπληκτικό το πώς το "δε βρίζω" μεταφράζεται σε "έχω καλή συμπεριφορά". Σαν αντίληψη είναι ΑΚΡΩΣ χαρακτηριστική. Και όχι, δεν έχεις.

(άλλο το να μαυροπινακιστείς και να μη σώζεται μετά από ένα πρώτο ban, νομίζω είναι αυτονόητο πως δε συζητάω αυτό).

Τρίτον και ουσιαστικότερο, αυτές τις μέρες υπάρχει 3ήμερο game fest με ένα σωρό κρίσιμα παιχνίδια και καθόμαστε και ασχολούμαστε με ΠΙΠΕΣ. Αντί να σχολιάζουμε picks, combos, plays, συζητάμε για το τίποτα. Οπότε λοιπόν ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να μάθουμε και να βελτιωθούμε, αλλά να μείνουμε στο θέαμα. Κυρίως όμως δε μας ενδιαφέρει να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. Και όχι, δεν είναι ποδόσφαιρο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μη μπορώ να κάνω ό,τι κάνει ο Μέσι. Αλλά είναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό να κάνω ό,τι κάνει ο Krepo, γιατί η Leona του είναι ακριβώς η ίδια με τη δική μου και αυτό που αλλάζει δεν είναι κάποιο φυσικό πλεονέκτημα αλλά εξάσκηση και αντίληψη του παιχνιδιού.

Κατά τα άλλα Μάρθα Βούρτση, και καλό κλάμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...