SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Καλα ενταξει,Δεν λεω οτι δεν εχω φαει μπαν απο βρισιμο,εχω φαει ομως μπαν και απο τετοιες περιπτωσεις.Που απλα ειμαι αρνητικος.Την μια φορα ειδικα ημουν 100% σιγουρος.Ειχα γυρισει απο μπαν ,και ειπα δεν θα ξαναβρισω.Και αυτο εκανα,το μονο που ελεγα ηταν we will lose,gg wp we lost [στο 10λεπτο].Μετα απο 1 μηνα εφαγα μπαν.Οποτε μην μου λες οτι δεν τρως μπαν ετσι.Τρως και ετσι,αν δεν εχεις φαει εσυ δεν λεει κατι.Δεν χρειαζετε να βριζεις χριστοπαναγιες για να φας μπαν. Συνεχιζω να αμφιβαλλω αλλα δεν εχει μεγαλη σημασια Απλα μου φαινεται υπερβολικο να πας tribunal με ενα gg we lost , εκτος κι αν το επαναλαμβανεις 150 φορες μεσα στο game Το πιστευω οτι ησουν σε blacklist γιατι εχω ακουσει διαφορα και θα παθεις χειροτερα κ στο τελος θα ξενερωσεις με το account selling που συνεχιζεις να κανεις @Midi Κανεις rage χωρις να βριζεις , πως ακριβως γινεται αυτο? Και ναι μεσα σε αυτους εισαι , θες παραδειγμα? Σημερινο σου post που λεει oτι τυχαινεις με ΤΙΣ απιστευτες ομαδες και χανεις απο τις μαλακιες του καθενος Σε 10 παιχνιδια , ησουν σε ενα μονο με θετικο προσημο και ειχες κατα μεσο ορο 8-9 deaths Και οχι δεν ειμαι εδω για να σου πω οτι φταις , αλλα εφοσον θες να παιξεις το παιχνιδι και να γινεις καλυτερος πρωτα βλεπεις εσυ που κανεις λαθος και γραφεις τους υπολοιπους στα παπακια σου Αλλα ειπαμε , φταινε τα 9χρονα , oι feeders , τα trolls , η μανα μου που μαγειρεψε γεμιστα αντι για σουτζουκακια κ ο περιπτερας που δεν ειχε φιλτρακια Ειπαμε , κοροιδευομαστε μεταξυ μας Βαλε οσα bold θες και καντα κ φραγκοδιφραγκα Edit : Δεν ειπε κανεις οτι το tribunal δεν κανει λαθη , προφανως και θα κανει . Μπορω κι εγω να σου βαλω cases που δεν μιλαει καν ο αλλος και τρωει ban . Shit happens , για αυτο μετα στελνεις το case πισω στο support και στο φτιαχνουν . Το tribunal ειναι καθυστερημενο συστημα και το εχω ξαναπει , αλλα κατα 90% ειναι σωστο στα cases που κανει punish . Blacklist από μπάν για βρισιμο. Dafuck. Αλήθεια νομίζεις ότι μπορείς να φας μπάν γιατι πουλάς το δεύτερο σου account. Η ακόμα και το τρίτο σου; Να πω ότι κανείς boost ok. Αλλά γιατι να μπαναριστεις για κάτι που σου ανήκει;never mind δεν βγάζουμε άκρη. Sent from my iPhone using Insomnia
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 @Midi Κανεις rage χωρις να βριζεις , πως ακριβως γινεται αυτο? Τρολαρεις τωρα ετσι? Για παραδειγμα, αυτο που κανεις τωρα εγω rage το θεωρω. Δεν βριζεις, κι ουτε χρειαζεται να βρισεις, αλλα δημιουργεις/συμμετεχεις σε μια αντιπαλοτητα ειτε επειδη υπαρχει, ειτε επειδη δεν υπαρχει λογος. Και ναι μεσα σε αυτους εισαι , θες παραδειγμα? Σημερινο σου post που λεει oτι τυχαινεις με ΤΙΣ απιστευτες ομαδες και χανεις απο τις μαλακιες του καθενος Σε 10 παιχνιδια , ησουν σε ενα μονο με θετικο προσημο και ειχες κατα μεσο ορο 8-9 deaths http://www.lolking.net/summoner/eune/36801721#history Κατα τ'αλλα, καμια σχεση με οσα λεμε παραπανω, απλα βρηκες να πεις κατι ακομα και ειπες. FYI το να λεει καποιος "μλκισμενα παιχνιδια", "trolled παιχνιδια" κλπ, δεν συνεπαγεται οτι ο ιδιος εκανε θετικο σκορ. Ουτε συνεπαγεται οτι επειδη εκανε αρνητικο σκορ δεν μπορει να σχολιασει τους συμπαικτες του. Συνεπαγεται βεβαια οτι καπου, σε καποιο φορουμ, καποιου του ξυνιζει αυτο, οπως βλεπω. Αλλα ειπαμε , φταινε τα 9χρονα , oι feeders , τα trolls , η μανα μου που μαγειρεψε γεμιστα αντι για σουτζουκακια κ ο περιπτερας που δεν ειχε φιλτρακιαΕν τελει γινεσαι πιο γραφικος κι απο καρτα γραφικων. Και ξερεις γιατι? Επειδη ξερεις απτη πρωτη στιγμη οτι δεν εχω πει αυτο το πραγμα κι επιμενεις. Δεν με ενοχλει φιλε μου καθολου να διαβαζω τετοια comments , ισα ισα που εχω κανει απειρα posts για να βοηθησω ατομα Με ενοχλει να διαβαζω τα ΙΔΙΑ comments απο τα ΙΔΙΑ ατομα 2-3 φορες την μερα που κλαιγονται για τους ΑΛΛΟΥΣ ενω την ιδια στιγμη δεν κανουν τιποτα παραπανω . Το rank δεν παιζει κανενα ρολο και δεν με ενδιαφερει , Ειναι προφανες οτι βγαζεις ενοχληση, απο εκει ξεκινουν ολα. Μαθε παντως, οτι δεν παραβιαζεται κανενας κανονας του φορουμ αν γραψει το ιδιο ατομο 1/21/51 φορες το ιδιο πραγμα. Και καταλαβε, οτι το παρον thread δεν εχει αγραφους κανονες. Αρα, αν εγω που ειμαι noob απο Aluminum V division, αν θελω να γραψω οτι μου τρολαραν ενα παιχνιδι premade Πολωνοι, θα το γραψω. Αν καποιος αλλος θελει να πει οτι εφαγε ban θα το πει. Αν εσενα σε ενοχλουν αυτα, ειναι κριμα βεβαια, αλλα υπαρχει το ignore button. Δεν υπαρχει προφανης λογος για ολο αυτο το rage ουτε υπαρχει προφανης λογος για να ποζαρεις τουπε "εισαι ασχετος και σου φταινε οι αλλοι", "εβρισες γιαυτο εφαγες ban, αλλα σου φταινε τα 9χρονα" κλπ. Εσχατη λυση ειναι να κανετε ενα thread diamond/platinum league of legends για να μην παρασιτοζωουμε σε βαρος σας εμεις του aluminum division. Kαι αν ειμαστε τοσο ενοχλητικοι τελικα, δεν ειναι κακη ιδεα να γινει ενα τετοιο thread.
Fulgore1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Αυτο ειναι γιατι μαλλον οι αλλοι στο topic αυτο δεν δινουν σημασια και απλα προσπερνανε τα μηνυματα,και αυτο κανω και εγω.Οντως το να καθομαι να γραφω καθε μερα την καθε αναποδια που μου τυχαινει στο καθε normal-ranked-bot game ειναι λιγο κουραστικο αλλα αν ο αλλος δεν το καταλαβαινει απο μονος του,τοτε πρεπει να του το γραψουν καποιοι,οτι δηλαδη γινεται λιγο κουραστικος.Στην συγκεκριμενη περιπτωση επειδη εκανες εσυ την αρχη και επειδη μονο εσυ εγραψες οτι σε ενοχλουν τα μηνυματα αυτα γιαυτο τα βαλανε μαζι σου. Και μενα θα με ενοχλουσε αν ημουν γενικα τοσο ενεργα οσο εσυ στο topic αυτο αλλα αν δεν ενοχλει τους υπολοιπους δεν μπορω να πω. Τελος για τους κυριους που αναφερονται προς τον Attalos τα παραπανω σχολια δεν ειναι προσωπικα αλλα κυριως εκφραζουν την αποψη του και απο παρομοια προηγουμενα σχολια αλλως ατομων,αρα δεν εχει πχ κατι προσωπικο μαζι σου πχ Midi_Miliz,απλα παρα πολλες φορες εχουν αναφερθει εδω οι μικρες ηλικιες παικτων στον East που παιζουν και πως ειναι μεσα στο παιχνιδι. 1
nasos o psaras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 παιδια στα case που βαζεται δεν φαινεται αν ο αλλος εχει κανει leave υπαρχει περιπτωση να εχει φαει ban για leave ακομα για account selling μπορει να φαει ban και το αρχικο σου account εχς ρωτισει rioter
Fulgore1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ναι δυστηχως υπαρχουν πολλα ατομα μικρης ηλικιας που παιζουν και χαλανε τα παιχνιδια,ναι τα premade bot χανουν παιχνιδια κατα 90-95% ναι υπαρχουν παρα πολλα troll,leavers στα ranked ειναι πραγματα που εχουν αναφερθει παρα πολλες φορες δεν χρειαζεται να επαναλαμβανονται στο topic καθε μερα γιατι τα γνωριζουμε και τα βλεπουμε αυτο εννοουσε ο Attalos πιστευω. Τεσπα back to Lcs.
Atallos1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Blacklist από μπάν για βρισιμο. Dafuck. Αλήθεια νομίζεις ότι μπορείς να φας μπάν γιατι πουλάς το δεύτερο σου account. Η ακόμα και το τρίτο σου; Να πω ότι κανείς boost ok. Αλλά γιατι να μπαναριστεις για κάτι που σου ανήκει;never mind δεν βγάζουμε άκρη. Sent from my iPhone using Insomnia Δεν πουλας κανενα δευτερο η τριτο account Αστο @Μidi Lol Συννενοηση κλαρινο , μαλλον εχεις λαθος αποψη για το τι εστι rage Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως μπορεις να μιλας για αλλους ( οχι εσυ , γενικα ) οταν εσυ ο ιδιος ( και παλι οχι εσυ ) εισαι εξισου κακος . Να πω οτι παιζεις ΤΟΣΟ γαματα κ πανε 2 ατομα afk η εχουν feedαρει ολη την Αιθιοπεια οκ το δεχομαι κ παω πασο Αλλα δεν ειναι τετοια η περιπτωση εδω αλλα προφανως δεν το καταλαβαινεις οποτε κλαιν end of story Κανεις bold για τα 9χρονα , αλλα δεν αναφερεσαι σε αυτα Επισης rageαρεις αλλα μαλλον με την ιδια λογικη οπως παραπανω , στο τελος τους μιλας με το σεις κ με το σας Go figure Btw οσο πιο πολλα bold βαζεις και οσα πιο πολλα edit κανεις τοσο πιο δικιο εχεις @ Fulgore Σου ξαναλεω δεν εχω κανενα θεμα με το να γραψει καποιος για κατι που εγινε , για καποιο παιχνιδι που εχασε κτλ Απλα με ενοχλει που ειναι 3-4 συγκεκριμενα ατομα που το μονο που κανουν ειναι αυτο, δηλαδη μπαινουν στο thread και γραφουν μερα παρα μερα το ιδιο πραμα για το οποιο το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα δωσει κανεις σημασια .
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Αυτο ειναι γιατι μαλλον οι αλλοι στο topic αυτο δεν δινουν σημασια και απλα προσπερνανε τα μηνυματα,και αυτο κανω και εγω.Οντως το να καθομαι να γραφω καθε μερα την καθε αναποδια που μου τυχαινει στο καθε normal-ranked-bot game ειναι λιγο κουραστικο αλλα αν ο αλλος δεν το καταλαβαινει απο μονος του,τοτε πρεπει να του το γραψουν καποιοι,οτι δηλαδη γινεται λιγο κουραστικος.Στην συγκεκριμενη περιπτωση επειδη εκανες εσυ την αρχη και επειδη μονο εσυ εγραψες οτι σε ενοχλουν τα μηνυματα αυτα γιαυτο τα βαλανε μαζι σου. Και μενα θα με ενοχλουσε αν ημουν γενικα τοσο ενεργα οσο εσυ στο topic αυτο αλλα αν δεν ενοχλει τους υπολοιπους δεν μπορω να πω. Τελος για τους κυριους που αναφερονται προς τον Attalos τα παραπανω σχολια δεν ειναι προσωπικα αλλα κυριως εκφραζουν την αποψη του και απο παρομοια προηγουμενα σχολια αλλως ατομων,αρα δεν εχει πχ κατι προσωπικο μαζι σου πχ Midi_Miliz,απλα παρα πολλες φορες εχουν αναφερθει εδω οι μικρες ηλικιες παικτων στον East που παιζουν και πως ειναι μεσα στο παιχνιδι. Για μενα ο Atallos ειναι απτα καλυτερα μελη που συμμετεχουν στο παρον thread. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν δεχεται εναν nooba να πει τον πονο του πχ. Το thread σαν θεματολογια, περιλαμβανει ΚΑΙ τον πονο/νευρα/απογοητευση/χαρα/κ@υλα του καθενος απτο παιχνιδι, γιατι πολυ απλα αυτο ειναι το παιχνιδι. Εγω πχ με ενδιαφερον διαβαζω τετοια ποστ απτον καθενα εδω, οπως επισης μοιραζομαι κατι τη στιγμη που μπορει να ειμαι στο αναλογο mood. Πολυ περισσοτερο δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει καποιοι να εχουν το δασκαλιστικο υφος "εσυ φταις", ιδιαιτερα σε ατομα που εχουν πει "εγω φταιω". Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως μπορεις να μιλας για αλλους ( οχι εσυ , γενικα ) οταν εσυ ο ιδιος ( και παλι οχι εσυ ) εισαι εξισου κακος . Να πω οτι παιζεις ΤΟΣΟ γαματα κ πανε 2 ατομα afk η εχουν feedαρει ολη την Αιθιοπεια οκ το δεχομαι κ παω πασοτο προβλημα ξεκιναει απο εδω. Θεωρεις οτι για να πει καποιος οτι "μου γ^%&^$& το παιχνιδι μου" πρεπει να γραψει 15-3 σκορ στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Αλλιως ας μη το πει. Αληθεια, Atalle, εχεις διαπιστωσει απτα ποστ μου να ποζαρω τουπε παιχταρα τη στιγμη που λεω οτι με τρολαραν πχ? Γιατι μου το λες αυτο λοιπον? Btw οσο πιο πολλα bold βαζεις και οσα πιο πολλα edit κανεις τοσο πιο δικιο εχειςΣυνεχιζεις αυτο που ειπα περι καρτας γραφικων. Επειδη αυτην την εξυπναδα με τα bold την επαναλαμβανεις σε καθε ποστ, δες οτι αυτο το bold με τα 9χρονα υπαρχει στο ποστ που εκανα quote, και εγινε quote οπως ηταν! Για το Θεο δηλαδη (και) με αυτο το κολημα... @ Fulgore Σου ξαναλεω δεν εχω κανενα θεμα με το να γραψει καποιος για κατι που εγινε , για καποιο παιχνιδι που εχασε κτλ Απλα με ενοχλει που ειναι 3-4 συγκεκριμενα ατομα που το μονο που κανουν ειναι αυτο, δηλαδη μπαινουν στο thread και γραφουν μερα παρα μερα το ιδιο πραμα για το οποιο το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα δωσει κανεις σημασια . Υπαρχει κουμπι ignore προς τα "ενοχλητικα" μελη, δεδομενου οτι δεν μπορεις να κανεις Αναφορα καθως δεν παραβιαζουν κανενα κανονα τα ποστ αυτα. Αλλιως, ξαναειπα. Φτιαξε/φτιαξτε thread, lol platinum/diamonds/pro και μεχρι να ανεβουμε στο division σας, θα εχετε απαλλαγει απο μας.
Atallos1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Θεωρω απο την αρχη οτι δεν υπαρχει νοημα να το γραφεις σε ενα forum 4 φορες την βδομαδα που δεν ενδιαφερει ιδιαιτερα και κανεναν . Ειτε κανεις 55/2 ειτε κανεις 2/55 Αλλα εφοσον το γραφεις και εσυ προσωπικα και ο καθενας , δεν μπορεις να κραζεις τον αλλο πριν δεις το πως παιζες εσυ Ποιο το νοημα να κατσω να γραψω πχ εγω οτι ο αλλος επαιξε σκατα/ασχημα/οτιδηποτε οταν κι εγω δεν εκανα κατι παραπανω? Παιξαμε ολοι σκατα και χασαμε προφανως Και οχι δεν εχω διαπιστωσει αυτο , απλα εχω σιχαθει το " ειχα κωλοζωα " , " ειχα feeders " , " ταισε το mid μας " κτλ Προσπαθεις btw αλλα αστειος δεν γινεσαι , οπως και στο γαυροθεμα Συνεχιζεις να μιλας για ranks κτλ οταν το θεμα στη συγκριμενη περιπτωση ειναι η γκρινια , ποτε δεν μιλησα για ranks
ssns Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Το mmr μ εχει γ@μηθει τοσο πολυ που εκει που επερνα +10-20lp τωρα περνω 3-6-8 στην καλυτερη και χανω τοσα παλι!!με τετοιο ρυθμο δεν θα παμε πουθενα και ειδικα με αυτους που πετυχαινω.Στο ενα game εχω ομαδαρα στο αλλο feedaroun απιστευτα και αναγκαστικα με περνει και εμενα η μπαλα!!Δεν ξερω τι αλλο να κανω..γενικα εχω απογοητευτει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δεν γκρινιαξε κανεις. Το θεμα το ξεκινησες εσυ απλα για να πεις οτι σιγουρα εβρισα or something και μετα να... καταληξεις οτι γινονται και λαθος ban απτο tribunal ή χωρις να βρισεις. Eν τελει μετα απο καμποση επιμονη αυτοαναιρεθηκες. Η διαφωνια ξεκινησε επειδη επεμεινες πως ban τρως μονο αν βρισεις. Πραγμα που δεν ισχυει. Αργοτερα, θυμηθηκες οτι εγραψα για 5-10 παιχνιδια που ειχα συμπαικτες trolls κλπ. Ασχετο με το θεμα μας (σου) βεβαια, αλλα μιας και μαζι μου διαφωνουσες, ηταν ευκαιρια να το επικαλεστεις και να επαναλαβεις την χιλιοειπωμενη καραμελα: "Αν δεν εισαι παιχταρας μην μιλας για τρολλς/feeders. Εισαι κι εσυ ενας απο αυτους, so stfu.". Ξαναλεω, ασχετο με το θεμα. Απλα εκει που στερευει η αποψη πανω στο ενα ζητημα, ανακαλυπτουμε καποιο αλλο και εν τελει εχουμε παντα να πουμε κατι... Σχετικα με το αν αυτα που γραφω/γραφεις/γραφει ενδιαφερουν: Εσενα σε ενοχλουν, αλλον τον ενδιαφερουν , αλλος δε τα διαβαζει καν. Το thread εχει 777 σελιδες, για σενα ενδιαφερουσες ειναι οι 15, για μενα οι 50, για αλλον οι 500 και για αλλον ολες. Ετσι ειναι σε καθε φορουμ. Live with it. Δεν θα ερθω να γραψω 50 φορες οτι μου την σπαει/με ενοχλει ο ταδε επειδη ποζαρει τουπε/επειδη ειναι noobas/επειδη ειναι χαζος/επειδη γκρινιαξε που του τρολαραν ενα ranked. Κανε κι εσυ το ιδιο, πιανει. Τελος κατι non-point φρασεις τυπου "προσπαθεις, αλλα αστειος δεν γινεσαι" , με κανουν να αναρωτιεμαι αν διαβαζω κοσμοπολιταν φορουμ ή τεχνολογικο φορουμ συζητωντας για ενα game...Και προφανως, "δεν ενδιαφερουν κανεναν" Το mmr μ εχει γ@μηθει τοσο πολυ που εκει που επερνα +10-20lp τωρα περνω 3-6-8 στην καλυτερη και χανω τοσα παλι!!με τετοιο ρυθμο δεν θα παμε πουθενα και ειδικα με αυτους που πετυχαινω.Στο ενα game εχω ομαδαρα στο αλλο feedaroun απιστευτα και αναγκαστικα με περνει και εμενα η μπαλα!!Δεν ξερω τι αλλο να κανω..γενικα εχω απογοητευτει.Παιζεις με τη φωτια εσυ / τρολαρεις τον Atallo
Arcanaloth Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ο μόνος λόγος που θέλω να φτάσω Challenger, είναι απλά για να μπαίνω σ' αυτό το τόπικ και να κάνω μπαλόνια τα @@ του Attalos με ύφος 1000 καρδιναλίων όπως τα κάνει αυτός σε όποιον δεν είναι Diamond 3 και πάνω. Έκανε copy paste 10 πράγματα από το Reddit και νομίζει ότι το τόπικ του ανήκει και μόνο αυτός δικαιούται να μιλάει, ενώ νιώθει ότι μπορεί να κριτικάρει και να ειρωνεύεται όποιο ποστ δεν ταιριάζει στα στάνταρτς του. Ειδικά αυτόν τον φουκαρά τον Midi λες και τον έχει άχτι, δεν αφήνει κουβέντα του να πέσει κάτω. Οι φράσεις και το υφάκι που χρησιμοποιεί είναι ο λόγος που σταμάτησα να τσεκάρω καθημερινά το τόπικ και πλέον μπαίνω μια φορά την βδομάδα, σιχάθηκα πραγματικά. Ο Doublelift να 'μπαινε εδώ και να έδινε συμβουλές για ADC, τέτοιο ύφος δεν θα είχε. Τουλάχιστον αυτός θα 'γραφε και κάτι δικό του, δεν θα ήταν όλα copy paste. 1
Atallos1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Το ιδιο σκεφτηκα κι εγω με το " εισαι πιο γραφικος απο καρτα γραφικων " αλλα το προσπερασα Κουραζομαι να λεω τα ιδια αλλα παμε παλι μια μονο για σενα Το Tribunal banαρει σχεδον αποκλειστικα βασει του chat ( οι υπολοιπες πιθανοτητες ειναι afking , 5 μποτες κτλ ) Βριζεις? Θα φας ban Εισαι εκνευριστικος κ χαλας το team morale? Θα φας ban Kραζεις τους παντες κ τα παντα για builds κτλ ? Θα φας ban Αν δεν κανεις κατι απο τα παραπανω , η περιπτωση του να φας ban ειναι απειρολαχιστη Αυτα τα ολιγα και τελος εδω γιατι με κοβεις κι απο το LCS @ Arcanaloth Ελα καλως τον , πες μας κι εσυ την ιστορια σου Ποιο ζωο/troll σε κοβει απο την πορεια σου για τα μεγαλεια? Οτι εχω πει , δεν ισχυριστηκα ποτε οτι ειναι δικο μου , για αυτο κ πολλες φορες δινω λινκς απο το reddit η απο το wiki του παιχνιδιου Οπως και τα tips ηταν απο το wiki η απο sites τυπου cloth5 , δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου Κι εγω σιχαθηκα αδερφε αλλα τι να κανουμε ? Θα πας Challenger του αγιου ανημερα και θα ησυχασεις κι εσυ
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Γιατι ρε φίλε γίνεσαι εριστικός, μια χαρά το πήγαινες μέχρι τώρα. Agree to disagree και είσαστε και οι 2 οκ, κάντε και παρέα, παίξτε και ρακέτες στην άμμο. Το μόνο σίγουρο είναι οτι το LoL σε casual περιβάλλον είναι μόνο για χειμώνα
Pa0ki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ riot, 3/11 ryze, worst ranked game ever + ~8 reports 3 φορές έφτασε 100% στη loading screen χωρίς να γίνει τίποτα και όταν μπήκα ο fizz ήταν ήδη 6lvl, σε μισό sec με έφαγε...με ξαναέφαγε....με ξαναέφαγε.... Το ping βαρούσε 1000ρια και δεν μπορούσα ούτε να κουνηθώ Εντωμεταξύ οι άλλοι είχαν afk xin(και άλλον έναν που έκανε reconnect), 4v5 και τα ζώα οι δικοί μου το μόνο που έκαναν ήταν να με βρίζουν αντί να παίξουν λίγο να το πάρουμε late game
ssns Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Mα γιατι αρπαζεστε συνεχεια?Δεν το καταλαβαινω!! @midi δεν trollaρω τον attalo ρει απλα ετσι ειναι σημερα η ημερα μου..δηλαδη ξεκινησα απο το πρωι να παιζω με 71 points και τωρα 4 η ωρα ειμαι παλι το ιδιο.Ολη μερα τριγυρναω μεταξυ 65-80!!Τραγικες καταστασεις.Την μια να εχεις ομαδα που να νιωθει και την αλλη οτι να ναι!! επισεις να ρωτησω αυτο τον κωλο singed πως στο καλο τον αντιμετωπιζεις?δηλαδη βγαζει ενα rod of ages και τανκαρει τοσο πολυ που δεν μπορεις να τον κοψεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις