Tobajara Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Gambit - EG Εξαιρετικό παιχνίδι στο πρώτο πρώτο red buff από τους Gambit, ο Snoopeh σα Nasus βγήκε εντελώς από το παιχνίδι γιατί καθυστέρησε ΠΑΡΑ πολύ χωρίς να κάνει τίποτα - η Evelyn τον απέκοψε τελείως από το top και, αντί να προχωρήσει ή έστω να πάει bot για να φαρμάρει καθόταν και κοίταζε), και μετά κλασσικό snowball από Evelyn. Κακό map control από EG εναντίον τρομερά διαβασμένης ομάδας. Απογοήτευση για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δεν γινοταν να κανει κατι με τον Nasus , ενω ηξερε οτι ο Thresh δεν ειναι top πηγε κακως στο blue και εχασε σχεδον εκει το game καθως εμεινε πολυ πισω . Μετα ηταν lvl 2 vs lvl 4 Eve , χασανε ολο το jungle control και απλα επαιρνε τα jungle camps χωρις να μπορει να κανει κατι αλλο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Καλα αυτα που λετε για west οτι θα παω εκει και θα ανεβω γιατι εδω εχει ολο τρολλς Ξεχαστε το.Τρολλς υπαρχουν και στον west ,ισα ισα εκει θα ειναι και πιο δυσκολα[plat 5 στον east ειναι κατι σαν gold 3 στον west] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δεν γινοταν να κανει κατι με τον Nasus , ενω ηξερε οτι ο Thresh δεν ειναι top πηγε κακως στο blue και εχασε σχεδον εκει το game καθως εμεινε πολυ πισω . Αυτό ακριβώς. Απορώ γιατί δεν πρόσεξε περισσότερο αφού είδε ότι έλειπε ο Thresh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 οι θεσεις για το παγκοσμιο πως θα πανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 2 απο LPL ( Κινα ) 3 απο Ευρωπη 3 απο USA 1 απο Taiwan 1 απο SEA 3 απο OGN ( Κορεα ) 1 απο το Wildcard Tournament που θα γινει στην Gamescom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 πραγματικά δεν το καταλαβένω....μπένω ένα game ranked...έκανα 3/3 malphite και όλη η υπόληπη ομάδα 1/6,0/8 και τέτοια..μετά βλέπω στο que :GAMIOLESGYNEKES,Peiraiwths777......έκανα μεγάλη προσπάθια να τους πήσω ότι τρολλάρω για να dodgάρει κάποιος...αλλά δεν τα κατάφερα και έπρεπε να dodgάρω εγώ... για κάποιο λόγο από την στιγμή που έφτασα 98 lp silver 1 δεν έχω ξανανικήσει....βλέπω πράγματα τρελά και απορώ ώρες ώρες... δηλαδή τώρα να ξαναμπώ σε que η όχι??? έχω τρομοκρατηθεί !!! Παιρνε Soraka, λεγε οτι θα πας top, λεγε οτι θα τρολαρεις, παιρνε και ignite/clarity και περιμενε για dodge μεχρι τελευταια στιγμη. Αν δεν κανει κανεις, τοτε κανεις εσυ :/ Βtw οταν το κανω αυτο, μου λενε οτι τραβηξαν screenshot και θα το βαλουν φορουμ για να φαω ban. Ενω ban τρως μονο μεσω tribunal, σωστα? In other news, 3 μερες εχω τυχει με ΤΙΣ απιστευτες και αδιανοητες ομαδες και ειμαι με +8 ηττες μεσα σε ενα 3ημερο. Εφαγα και demotion silver III, πραγματικη ξενερα μετα απο απειρο tryhardarisma ειδικα οταν το 80% των παιχνιδιων χανονται απο αδιανοητες μαλακιες του καθενος που ουτε στα bronze V δεν εβλεπα. To χειροτερο ειναι οτι χανουμε απο ομαδες που βιαζουν το meta. Πχ last game ειχαν brand για support. Στο προηγουμενο ειχαν duo top και solo bot. Και ελεγα του supp να ερθει top μαζι μου, αλλα οχι, επρεπε να μεινει στο bot με τον premade του. Και δεν καταφερνουμε να νικησουμε τετοια games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 να ρωτισω και κατι αλλο η καταταξη του lcs παιζει ρολο για τις θεσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 να ρωτισω και κατι αλλο η καταταξη του lcs παιζει ρολο για τις θεσεις? Οχι απαραιτητα Θα υπαρξουν playoffs οπως και περυσι Για τα playoffs προκρινονται οι πρωτοι 6 , με τους 2 πρωτους να περνανε κατευθειαν στα ημιτελικα Οι ομαδες που δεν φτανουν στα Playoffs υποβιβαζονται σε αλλο τουρνουα και παιζουν με τις top challenger teams για μια θεση στο επομενο LCS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 άχου τον μωρέ τον γλυκούλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 οχι αλλο καρβουνο στα ranked.οχι αλλοοοοοοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 "happy burstday to you" Σουρεάλ σκηνικό Είμαι στη loading screen, μπαίνει στο δωμάτιο μια ξαδέρφη μου εννιά (9) χρόνων και ακολουθεί ο εξής διάλογος: -Τι είναι αυτό? -Ένα παιχνίδι -Πώς λέγεται? -( λες και θα καταλάβει αν της πω...) lol -Α το ξέρω, όλα τα αγόρια στην τάξη μου το παίζουν dafuck 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Και ένα από αυτά είναι το mid σου που feedάρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Lemondogs - EG Μεγάλο παιχνίδι από τους EG, μου το χρώσταγαν σήμερα Το first blood που πήραν ήταν στο πιάτο, το kill που έδωσαν ήταν η μόνη σοβαρή αβαρία, και από εκεί και πέρα εκμεταλεύτηκαν ενα ισορροπημένο team composition και την κυριαρχία του Froggen στο mid με τον καλύτερο τρόπο. Πολύ ωραίο παιχνίδι επίσης από τον Krepo, τόσο με τα ulti της Sona όσο και με το warding του. Γενικά πολύ δυνατή παρουσία από όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ωραιο αρθρο που συγκρινει late game AP burst items DFG / Lich Bane / Deathcap http://cloth5.com/lategame-ap-burst-items/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις