Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και είμαστε σε full action αυτές τις ημέρες, όποιος θέλει να παρακολουθεί τις ομάδες που διεκδικούν τα εισιτηρία του Season 3 WC, το συγκεκριμένο post τα έχει όλα συγκεντρωμένα: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1jtaum/qualifications_for_season_3_world_championships/

Κανείς δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα εισιτήριο από κανένα region.

Edit: Και τώρα είδα ότι το έβαλε και στο site της η Riot: http://eune.lolesports.com/season3/split2/road-to-worlds/southeast-asia

Επεξ/σία από Locko
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

πραγματικά δεν το καταλαβένω....μπένω ένα game ranked...έκανα 3/3 malphite και όλη η υπόληπη ομάδα 1/6,0/8 και τέτοια..μετά βλέπω στο que :GAMIOLESGYNEKES,Peiraiwths777......έκανα μεγάλη προσπάθια να τους πήσω ότι τρολλάρω για να dodgάρει κάποιος...αλλά δεν τα κατάφερα και έπρεπε να dodgάρω εγώ...

για κάποιο λόγο από την στιγμή που έφτασα 98 lp silver 1 δεν έχω ξανανικήσει....βλέπω πράγματα τρελά και απορώ  ώρες ώρες...

δηλαδή τώρα να ξαναμπώ σε que η όχι??? έχω τρομοκρατηθεί :fear: :shifty: !!!

Daemonos

Τα ίδια σκατά είναι και west 

Εγώ άλλα άκουσα, οτι υπάρχει και εκεί flame κτλ κτλ αλλα υπάρχει σχεδόν μηδενικό trolling και επίσης οι περισσότεροι παίχτες είναι απο μέτριοι και πάνω... ο EUNE είναι στάβλος (γεμάτο ζώα) και ειδικά οι Έλληνες είμαστε οι χειρότεροι trollers kai flames!!! Standar αυτό που σας λέω!! όσο και αν ακούγεται σκληρό.

Τα ίδια είναι παντού.

Ίσως το high elo cap του West να είναι λίγο παραπανώ από του East αλλά στο elo που είσαι δεν θα δεις διαφορά.

Άλλη μια μεγάλη μέρα σήμερα:

- Ξεκινάει τώρα τελευταίο ζευγάρι στα OGN Quarterfinals MVP Ozone vs CTU

- Μετά έχουμε 6 games LCS EU

- Και το βράδυ 8 games LCS NA

Αντίο ζωή.

Τα ίδια είναι παντού.

Ίσως το high elo cap του West να είναι λίγο παραπανώ από του East αλλά στο elo που είσαι δεν θα δεις διαφορά.

Άλλη μια μεγάλη μέρα σήμερα:

- Ξεκινάει τώρα τελευταίο ζευγάρι στα OGN Quarterfinals MVP Ozone vs CTU

- Μετά έχουμε 6 games LCS EU

- Και το βράδυ 8 games LCS NA

Αντίο ζωή.

Oh god..... Άλλη μια μέρα χωρίς ύπνο....

Το μονο καλο που εχει ο west ειναι οτι εχει ελαχιστα καλυτερους Junglers στα Low elo,γιατι παιζουν περισσοτερο αλλα στα αλλα ειναι μια απο τα ιδια αν ειδικα σκεφτεις οτι πολλοι ειχαν φυγει απο east σε west λογω free transfer αρα μην περιμενεις θαυματα.

υπαρχει μεγαλυτερο skill cap στον west γτ εχει και περισσοτερο κοσμο γιαυτο αμα νομιζεται οτι στον west θα ανεβεται ποιο ευκολα ειστε γελασμενοι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...