Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το video θα ηταν πολυ καλυτερο αν δεν μιλαγε καθολου ο αλλος....Απλα αθλια σχολια/χαρακτηρισμοι....

Εμένα τα σχόλια μου άρεσαν περισσότερο απ'ό,τι τα τρικ.  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω κανει 4 defeats σημερα. Κοινο στοιχειο ολων? Premade bot που feedare.

Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα με τα premade bot.

Η πλακα ειναι οτι το 80% αυτων ειναι τοσο μογγολα, που κανουν report την υπολοιπη ομαδα για το οτιδηποτε, ανεξαρτητως αν το game το εχουν διαλυσει τουλαχιστον κατα 50% οι ιδιοι.

Μόλις τώρα, 8-1 trist bot με 240 cs στα 27 mins εγώ. το τοπ 1-6 , mid 3-8 και jungler με 0 ganks bot /mid 3/7. Μας έβρισαν όσο δεν πάει εμένα και το support γιατί δεν έμπαινα σε μάχη με το jump μου και επίσης γιατί trollara φτιάχνοντας ie πάνω στην trist. 

Χθες ετυχα με premade bot οπου ο ezreal ηταν απο bronze I (τον κουβαλησε ο premade του σε εμας επειδη ηταν gold IV). Τελειωσε το παιχνιδι με 1-11 σκορ, 102 minions, και την αντιπαλη vayne να εχει feedaristei απο νωρις και να κανει παρτι. Ακομα και ο thresh μας ειχε score 7-4.

Ευτυχως ειχαμε εναν ωραιο τυπα στο mid με ahri, μια καλη jungler shyvana και το κουβαλησαμε οι τρεις μας.

Στα καπακια, τυχαινω και νεο premade bot με μια ashe απο Gold V που εκανε 1-6 σκορ στο πρωτο 10λεπτο , στο 15λεπτο ειχαν σπασει 2ο inhibitor οι enemies και μολις εγραψε καποιος "wtf bot" εκανε rage quit η ashe. Παραλιγο να το παρουμε διοτι καναμε 2 ace στα teamfights, αλλα μολις πηρανε baron τελειωσε η υπερπροσπαθεια μας αποτομα...

Ενα πραγμα δεν μπορω να κατανοησω και το βλεπω σε ολη μου τη (συντομη) διαδρομη απο bronze εως silverII που ειμαι τωρα: Γιατι συνεχιζουν να υπαρχουν bot/mid/top που οταν ας πουμε ο enemy laner ξεκινησει με σκορ 3-0 στο πρωτο 5λεπτο/6λεπτο επιμενουν να pusharoun να κανουν rush κλπ, καταληγοντας πεθαμενοι καθε 2 λεπτα? Ειναι τοσο επιστημη να αντιληφθουν οτι η μονη τους ελπιδα ειναι να παιξουν  κλεισμενοι στο turret τοσο επειδη ειναι unskilled οσο κι επειδη εχουν feedarei τον αντιπαλο? Δεχομαι οτι παιζουν πολλα 12χρονα το παιχνιδι, αλλα δεν μπορω να κατανοησω την τοση νοητικη καθυστερηση, ακομα κι ΑΝ ειναι 12χρονα αυτα που κανουν τετοιες μλκιες.

ΥΓ. Προχθες ειχα και την πρωτη toxic συμπεριφορα μου μετα το 3ημερο ban. Στο picking τυπος με nick blabla99. 1ος στο picking, παιρνει darius και λεει top. Προτελευταιος στο picking εγω, και λεω: I am top, i wont let top to 14 years old kid. Darius take smite :D

Μενει με ανοιχτο το στομα ο πιτσιρικας και απανταει -i am better than you, thats why im 1st pick, so i go top.

Με τα πολλα, τον τραμπουκισα με λιγο toxicity σχετικα με την ηλικια του και το κακομοιρο μου πηρε smite, πηγε jungle και επαιξε και αρκετα καλα, παροτι ειχε darius. Το πιο αστειο ειναι οτι προσπαθουσε να μου πει πως η ηλικια δεν λεει κατι, και ειχε και δικιο φυσικα. Αλλα επειδη ηταν promotional game δεν επαιζε να το παιξω κορωνα γραμματα το τοπ. Νικησαμε ανετα , ηταν καλος jungler, και τον εκανα Honor. Τον λυπηθηκα λιγο βεβαια καθως του την ειπα καλα για την ηλικια του και δεν εκανε flame, ενω δεχθηκε με τα πολλα να παει jungle με τον darius. Πηρα μαθηματα καλης συμπεριφορας απτο συγκεκριμενο 14χρονο :) Αλλα οπως ειπα ειδικα σε promo series προσπαθω να μην παιζω με την τυχη μου.

ρε μην ανχονεστε για τα προμο games αμα δεν τα περασεις με την πρωτη θα τα περασεις με την δευτερη και στο λεει ατομο που εχει χασει προμο για πλατ στο 5 game γτ του τρολλαραν το lane και ενοιωθα και χαλια ε μπικα την επομενη μερα και πειρα 5 συνεχομενες νικες και πηγα πλατ

Δεν ειναι το αγχος μωρε, ειναι πως ειναι ακρως σπαστικο να εχεις κολησει σε promo series. Καλυτερα μεσα στο division και να ανεβοκατεβαζεις LP, παρα να εχεις στο νου σου οτι εχεις promo series.

Αργα η γρηγορα το παιρνεις το promo ετσι κι αλλιως, απλα ειναι σπαστικο αν το loop κρατησει 5-6 φορες και βαλε :P

Αστους αλλους και κοιτα εσυ τι κανεις λαθος.Μαθε εναν παικτη τελεια και θα δεις οτι θα ειναι ευκολο.

Παιζω σχεδον αποκλειστικα tryndamere και εχω 60% νικες σε 200+ παιχνιδια περιπου (40νικες παραπανω-αρκετα καλα), το προβλημα ειναι πως αν δεν του παει καλα το ξεκινημα ειναι τελειωμενος στο lane, ισως και στο game γιατι θα αργησει πολυ να farmarei. Και ειναι πολυ risky champ, αρα παιζει σημαντικο ρολο και η τυχη για το πως θα ξεκινησεις.

Ξερω καλα και pantheon , αλλα δεν τραβαει -τον παιρνω μονο οταν ο αλλος εχει παρει hard counter του trynda), ξερω καλα garen αλλα ειναι ψιλοπαρεξηγημενος champ και γενικα non-factor μεσα στο game (δεν θα κουβαλησει ποτε του, δεν εχει σοβαρο cc, δεν κοβει dmg, αλλα ουτε και ειναι αυτο το υπερτανκ, γενικα εχει πολυ καλυτερα champ για αυτο το ρολο), παιζω καλα και taric/sivir, αλλα τους 2 τελευταιους δεν προκειται να τους παρω σχεδον ποτε λογω οτι ειναι bot champs, αρα εξαρταται σε τι κουλο συμπαικτη θα πεσεις.

Σκεφτομαι να μαθω καλα και εναν AP τυπου ahri γιατι silver I που θα ειμαι οπου ναναι, με βασικη επιλογη τον trynda δεν βγαινει ευκολα.

Με tryndamere δεν παιζεις για το lane , για αυτο και πιθανο ειναι να χανεις πολλες φορες το οποιο ως tryndamere ομως δεν σε ενδιαφερει ιδιαιτερα γιαιτ αυτο που θες ειναι το farm , τα items για να γινεις δυνατος γυρω στο 30-35

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

24/8 με brand και penta σε game που αρχικα που φαινοταν χαμενο!!Περιεργη μερα σημερα!!Μ εχουν τυχει τα παντα στα ranked

2/2 για τους premades. gold iii φερνει bronze i!!!το πρωτο το χασαμε γτ ο gold ηταν afk.Nα δουμε το δευτερο τωρα

Επεξ/σία από ssns

@attalos

οκ οχι τελειοποιησω, να μαθω καλα.Καλυτερα πιστευω.

ρε παιδια τι παθανε ολοι ξαφνικα με τον twitch.Τωρα καταλαβανε οτι early game expunge ειναι op?

Οχι απλα υπηρχε καλυτερη εκδοση και λεγοταν Draven 

Τωρα που nerfαραν το passive του Draven , το πιο κοντινο σε αυτο ειναι ο Twitch

Expunge nerfs ερχονται anyways

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...