Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θεωρείς ότι σε αυτόν τον παίκτη αδίκως δόθηκε warning?

Ασφαλως. Τι ακριβως εχει κανει που αξιζει punishment?

To 99% των report που εχει φαει ειναι απο τα μογγολα που νομιζουν οτι αν καποιος δεν κανει καλο σκορ/κανει λαθη ingame πρεπει να φαει report. Κοινως, ειναι ολα false reports , το ιδιο και το punishment που απλα γελοιοποιει και ξεβρακωνει το tribunal system. Επισης αν δεις στο chat ειναι περιπτωσεις που τρωει απειρο flame και toxicity κι ομως δεν λεει ουτε 1 μλκια. Αλλο αν σαν παιχτης δειχνει unskilled απτο σκορ συγκεκριμενων παιχνιδιων και μονο.

Το warning παντως, σιγουρα δεν θα τον κανει καλυτερο παικτη ως προς το skill...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

@Alchemist 

Κανα 2 παρατηρησεις

Το teleport στον Kha ειναι κακη επιλογη σχετικα , οπως και το Distortion enchantment μονο για το teleport

Προτιμησε ignite 

Also , τα 100 cs στα 26 λεπτα ειναι πολυ λιγα , ειδικα οταν εισαι τοσο μπροστα οσο λες

@Alchemist 

Κανα 2 παρατηρησεις

Το teleport στον Kha ειναι κακη επιλογη σχετικα , οπως και το Distortion enchantment μονο για το teleport

Προτιμησε ignite 

Also , τα 100 cs στα 26 λεπτα ειναι πολυ λιγα , ειδικα οταν εισαι τοσο μπροστα οσο λες

Δεν είμαι σίγουρος για το teleport αλλά ξεκινάω με καλά Kills έτσι + ότι βοηθάς τα άλλα lane. Επίσης το distortion σου μοιώνει και το cd του flash οπότε φαντάστηκα ότι είναι καλή επιλογή...

Για το farm το ξέρω ότι ήμουν πίσω, αλλά από το 15 δεν υπήρχαν lanes εκτός του ότι έχανα πολύ χρόνο από farming για να "βοηθάω" τους άλλους...

Οπ yeh ειχα ξεχασει οτι μειωνει και του flash !Mah bad!

Aλλα still νομιζω οτι το teleport δεν ταιριαζει στον Kha , δεν λεω οτι δεν δουλευει αλλα εισαι μικροτερη απειλη ειδικα στο lane

Αλλωστε εισαι assasin , ειδικα στο lvl 1-2 μπορεις ανετα να κανεις cheese τον αλλο με το ignite

Αλλα οτι δουλευει για σενα , doesnt matter :)

Οσον αφορα τα cs τωρα

Το να εισαι 4-0 κ να εχεις 80 cs στο 20 δεν λεει πολλα

Αν ο αλλος στο lane εχει 150 cs χωρις να εχει παρει καποιο kill , εχετε πανω κατω τα ιδια gold ( Γενικα το λεω οχι για σενα )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι καν αστείο πιά... Περιττό να πω ότι ξεκίνησα 4-0-0 με 2 πετυχημένα gangs με το teleport...

klama322.jpg

Χθες ετυχα με premade bot οπου ο ezreal ηταν απο bronze I (τον κουβαλησε ο premade του σε εμας επειδη ηταν gold IV). Τελειωσε το παιχνιδι με 1-11 σκορ, 102 minions, και την αντιπαλη vayne να εχει feedaristei απο νωρις και να κανει παρτι. Ακομα και ο thresh μας ειχε score 7-4.

Ευτυχως ειχαμε εναν ωραιο τυπα στο mid με ahri, μια καλη jungler shyvana και το κουβαλησαμε οι τρεις μας.

Στα καπακια, τυχαινω και νεο premade bot με μια ashe απο Gold V που εκανε 1-6 σκορ στο πρωτο 10λεπτο , στο 15λεπτο ειχαν σπασει 2ο inhibitor οι enemies και μολις εγραψε καποιος "wtf bot" εκανε rage quit η ashe. Παραλιγο να το παρουμε διοτι καναμε 2 ace στα teamfights, αλλα μολις πηρανε baron τελειωσε η υπερπροσπαθεια μας αποτομα...

Ενα πραγμα δεν μπορω να κατανοησω και το βλεπω σε ολη μου τη (συντομη) διαδρομη απο bronze εως silverII που ειμαι τωρα: Γιατι συνεχιζουν να υπαρχουν bot/mid/top που οταν ας πουμε ο enemy laner ξεκινησει με σκορ 3-0 στο πρωτο 5λεπτο/6λεπτο επιμενουν να pusharoun να κανουν rush κλπ, καταληγοντας πεθαμενοι καθε 2 λεπτα? Ειναι τοσο επιστημη να αντιληφθουν οτι η μονη τους ελπιδα ειναι να παιξουν  κλεισμενοι στο turret τοσο επειδη ειναι unskilled οσο κι επειδη εχουν feedarei τον αντιπαλο? Δεχομαι οτι παιζουν πολλα 12χρονα το παιχνιδι, αλλα δεν μπορω να κατανοησω την τοση νοητικη καθυστερηση, ακομα κι ΑΝ ειναι 12χρονα αυτα που κανουν τετοιες μλκιες.

ΥΓ. Προχθες ειχα και την πρωτη toxic συμπεριφορα μου μετα το 3ημερο ban. Στο picking τυπος με nick blabla99. 1ος στο picking, παιρνει darius και λεει top. Προτελευταιος στο picking εγω, και λεω: I am top, i wont let top to 14 years old kid. Darius take smite :D

Μενει με ανοιχτο το στομα ο πιτσιρικας και απανταει -i am better than you, thats why im 1st pick, so i go top.

Με τα πολλα, τον τραμπουκισα με λιγο toxicity σχετικα με την ηλικια του και το κακομοιρο μου πηρε smite, πηγε jungle και επαιξε και αρκετα καλα, παροτι ειχε darius. Το πιο αστειο ειναι οτι προσπαθουσε να μου πει πως η ηλικια δεν λεει κατι, και ειχε και δικιο φυσικα. Αλλα επειδη ηταν promotional game δεν επαιζε να το παιξω κορωνα γραμματα το τοπ. Νικησαμε ανετα , ηταν καλος jungler, και τον εκανα Honor. Τον λυπηθηκα λιγο βεβαια καθως του την ειπα καλα για την ηλικια του και δεν εκανε flame, ενω δεχθηκε με τα πολλα να παει jungle με τον darius. Πηρα μαθηματα καλης συμπεριφορας απτο συγκεκριμενο 14χρονο :) Αλλα οπως ειπα ειδικα σε promo series προσπαθω να μην παιζω με την τυχη μου.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ

Δεν ειναι καν αστείο πιά... Περιττό να πω ότι ξεκίνησα 4-0-0 με 2 πετυχημένα gangs με το teleport...

klama322.jpg

αυτό δεν είναι τίποτα...εγώ εχθές ήμουν 6/0 με lux και το 1/7/5 (και οι 2 bot) λέγανε "report lux"

κοίτα τα fps μου φτάνουν έως 60 που έχω δει άντε 65....

τώρα έκανα φορμάτ και ξαναπέρασα γραφικά...

για να δω...

btw αν εισαι σε connx/forthnet παρτους τηλ και ζητα να σε πανε σε fastpath. Απο 100ms ping στον eune πηγα 55-60ms σταθερα. Με connx 2mbps

Το εχουμε πει 1000 φορες δεν καταλαβαινουν τι θα πει team game,παιζουν ολοι για τα Kills,την εχουν δει δηλαδη call of duty,γιαυτο και με το ζορι να παρει καποιος support ή jungler με σωστα items σε αυτα τα elo,βλεπε πχ jarvan jungler πρωτο item ΒT ή Nidalee support που δεν βγαζει ουτε ενα support item(ward,oracle πχ)

επαιξα τελικα και τα Ping ηταν στην αρχη 85-120...

εκει σταθερα σε μια στιγμη μονο για λιγο πηγαν στα 220 αλλα μετα ξανα επεσαν στο 76 και παρεμεινε εκει μεχρι που τελειωσει το παιχνιδι με νικη :)

ελπιζω να συνεχισει ετσι

χαλαρώστε όλοι, χειμώνα θα έχουμε αρκετές παιχνιδάρες να παίξουμε οπότε γιατί να σκάμε για το λολ ?

Γιατι μετα τις παιχνιδαρες παλι λολ θα παιζεις

χαλαρώστε όλοι, χειμώνα θα έχουμε αρκετές παιχνιδάρες να παίξουμε οπότε γιατί να σκάμε για το λολ ?

Σε λαθος topic εισαι μαλλον :P  :P .Ασε που αν δεν αρχισουν να βγαινουν οι νεες κονσολες παιχνιδαρες δεν προκειται να δεις,αντε ισως το BF4.Οτι ειπε ο Attalos1.Ασε που το Lol ειναι και δωρεαν :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...