Locko Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Για να masterάρεις πάντως έναν char θες 70-100 παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Εγω θα εβαζα κι ενα μηδενικο ακομα Κι το να "τελειοποιησω" εξακολουθει να μου φαινεται αστειο αλλα thats just me NA LCS με CLG vs Coast atm 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 η λέξη τελειοποιήσω κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει στο λολ. Όσα παιχνίδια και να παίξεις κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος καλύτερος από εσένα ή κάτι τέτοιο. Μόνιμα μαθαίνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Για να masterάρεις πάντως έναν char θες 70-100 παιχνίδια. Θα έλεγα πως στα 150 έχεις μάθει απλά το βασικό itemization και τα όριά του champ στις πιο συνηθισμένες καταστάσεις, αλλά μπορεί να είμαι και αργός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 http://www.lolking.net/summoner/euw/20247857#history olololololo!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) http://www.lolking.net/summoner/euw/20247857#history olololololo!!! http://www.lolking.net/summoner/euw/20247857#ranked-stats wtf ο τυπος μεσα σε μια season εφτασε diamond 1 παιζοντας μονο teemo. Μονο. Δηλαδη, αν το pickαρει αλλος ή το banaroun κανει dodge. Τα lag spikes στον ΕUNE συνεχιζουν να πανε συννεφο ή ειναι ιδεα μου? edit: Για οσους λενε οτι το tribunal ειναι καλο σαν συστημα, δειτε ενα case που ο παιχτης εφαγε warning.ban και ξανασκεφτειτε το: http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/554077/#nogo Την ιδια ωρα που το trolling παει συννεφο και μενει ατιμωρητο εις τους αιωνες των αιωνων. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2013 από MiDi_MiLiZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Θεωρείς ότι σε αυτόν τον παίκτη αδίκως δόθηκε warning? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 ειδε κανεις καμια βελτιωση στο latency ? Ping Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Παμε παλι.Yποθετοντας οτι πατας το Ctrl+F οταν εισαι σε game για να βλεπεις αν ανεβαινει το Ping σου,εχεις ακομα προβληματα? Δηλαδη εκει που ειναι π.χ 75 παει στα 600??Εαν ναι, το pc σου δεν εχει καμια δουλεια σ'αυτο παρα μονο ο παροχος σουή εσυ που μπορει να εχεις ανοιχτο το torrent/youtube/stream ή οτιδηποτε σου "ρουφαει" το ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeInCrimson Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αυτό το case δεν είναι για punishment. Ο τύπος ούτε verbal abuse/offensive language κάνει, ούτε intentional feeding. Ναι είπε σε 2 games surrender 2 φορές, γνώμη του από τη στιγμή που δεν σπάμμαρε (σε αυτά τα games υπήρχαν άτομα που έβριζαν απ' ότι είδα). Το tribunal είναι μία μεγάλη @@ρια. Απλά το majority το ανέχεται γιατί μέσα σ' όλα τα σκατά έχει κάνει δουλειά. Δεν γίνεται τώρα το κάθε 12χρονο από την πολωνία bronze V να κρίνει κάποιον που μπορεί μια φορά να είπε μια κουβέντα, ούτε να μπορώ εγώ σε κάθε game να κάνω report όποιον γουστάρω γιατί μου την έδωσε. Και μην μου πείτε τώρα οτι υπάρχει chat log, σιγά μη διαβάζουν όλο το chat, μόνο τα μωβ διαβάζουν και αν δουν βρισιά punish straight away. Όχι όποιον δε γουστάρουμε report, σε λίγο να τους κρεμάμε κι όλας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Το tribunal δεν ειπε κανεις οτι λειτουργει απροβληματιστα.Ομως χωρις αυτο, τα πραγματα θα ηταν 3 φορες χειροτερα.Ναι, αυτο το case και η αποφαση ειναι κουλο και ηλιθιο αλλα εαν θελεις να γινει καλυτερο,τοτε γινε και εσυ μερος του tribunal.Στην τελικη αμα προσεχεις τι λες ή πως το λες θα γλυτωσεις το ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 εχω να μπω 3 μερες στον λογαριασμο.. ακομα κλειδωμενος.. http://prntscr.com/1ld9cr λογικα αυριο θα ξεκλειδωθει.. επειδη αυτο με το σημα το ειχαν και αλλοι ειπα μηπως ειδαν καμια καλυτερεψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Σημερα θα ξεκλειδωθει αλλα την ιδια ωρα που σε κανανε ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Σημερα θα ξεκλειδωθει αλλα την ιδια ωρα που σε κανανε ban. ευχαριστω! δεν το ηξερα! αρα το απογευμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι καν αστείο πιά... Περιττό να πω ότι ξεκίνησα 4-0-0 με 2 πετυχημένα gangs με το teleport... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις