Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν θες ad ranged δεν πιστευω να υπαρχει καλυτερος champion απο την Ashe.Αν μαθεις να χειριζεσαι την ulti κερδιζεις παιχνιδια(με μια καλη ομαδα βεβαια).

Για 6300 εγω θα προτεινα Nocturne.Μπορει να μην ειναι μακρινος αλλα πιστεψε με αξιζει.Αυτη η ulti του καθε φορα που την κανει σπερνει πανικο.Αφου εγω τρεχω αμεσως να μπω σε κανενα θαμνο μηπως και με πιασει.Βεβαια στα teamfights δεν ειναι και τοσο δυνατος αλλα με λιγη ζωη και αμυνες ερχεται στα ισια του.

Οσο για την ulti της Mf εχω να πω πως early-mid game μια χαρα κοβει αργοτερα ομως οντως δεν λεει πολλα.

Δημοσ.

Λοιπόν καταληκτικά οι καλύτερες και φτηνότερες σελίδες για τους νέους 30άρηδες. Τις παίρνετε και μετά βουρ για ήρωες.

AD/Junglers

Red:9x Armor Penetration

Yellow:9x Flat Armor

Blue:9x Flat Magic resistance

Quints:3x Flat dmg

AP/Tanks/Supports

Red: 9x MAgic Penetration

Yellow:9x Flat Armor

Blue:9x Flat Magic Resistance

Quints:3x Flat AP

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=ZwzsXR4sM_Y

Πόσο μα πόσο γαμάτο

Να σε ρωτησω γιατι οχι στους AD/Junglers αντι για Flat dmg quints να παρουν arp?

Εγω προσωπικα αυτα εχω παρει.

Γιατί τα abilities που κάνουν physical ζημιά κερδίζουν περισσότερο από το armor penetration

Δημοσ.

Τελικά βλεπω να μενω με Ashe, γιατι οσο την μαθαινω, τοσο αυξάνονται τα kills σε καθε παιχνίδι. Θα τα κρατήσω τα IPs μου να παρω ενα σκασμό runes σε lv30 :devil:

Δημοσ.

T00 l33t για να παιζει με Ελληνες...

Whatever!

Ωραιο remake στον Panth,ηθελε την αλλαγη του εδω και καιρο.Να δουμε και τι λεει ο καινουριος champ

Δημοσ.

T00 l33t για να παιζει με Ελληνες...

Οι Έλληνες πάνε για τo Kill. Οι ξένοι για το Win. Σε όλα τα MOBA όμως.

Δημοσ.

Οι Έλληνες πάνε για τo Kill. Οι ξένοι για το Win. Σε όλα τα MOBA όμως.

Όταν έχεις με καλό ad 39 assist και άνω δεν νομίζω ότι είναι άτομο που πάει για το kill. Και btw ηρέμησε λίγο...δεν σου βρίσαμε και την μάνα. Ένα In-game-name ζητήσαμε και αυτό αν θες. :shifty: :shifty:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...