BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Το ulti της MF δυνατο? Αποκλειεται. Μονο για farming κανει. Στο late game πιο πολυ damage κανεις με auto attacks.
hashashin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αν θες ad ranged δεν πιστευω να υπαρχει καλυτερος champion απο την Ashe.Αν μαθεις να χειριζεσαι την ulti κερδιζεις παιχνιδια(με μια καλη ομαδα βεβαια). Για 6300 εγω θα προτεινα Nocturne.Μπορει να μην ειναι μακρινος αλλα πιστεψε με αξιζει.Αυτη η ulti του καθε φορα που την κανει σπερνει πανικο.Αφου εγω τρεχω αμεσως να μπω σε κανενα θαμνο μηπως και με πιασει.Βεβαια στα teamfights δεν ειναι και τοσο δυνατος αλλα με λιγη ζωη και αμυνες ερχεται στα ισια του. Οσο για την ulti της Mf εχω να πω πως early-mid game μια χαρα κοβει αργοτερα ομως οντως δεν λεει πολλα.
Zimbroghie Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Είσαι περίεργος; Απλά δεν βρίσκω πολλά κορίτσια στο LoL και αν θες...
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Λοιπόν καταληκτικά οι καλύτερες και φτηνότερες σελίδες για τους νέους 30άρηδες. Τις παίρνετε και μετά βουρ για ήρωες. AD/Junglers Red:9x Armor Penetration Yellow:9x Flat Armor Blue:9x Flat Magic resistance Quints:3x Flat dmg AP/Tanks/Supports Red: 9x MAgic Penetration Yellow:9x Flat Armor Blue:9x Flat Magic Resistance Quints:3x Flat AP
hashashin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Να σε ρωτησω γιατι οχι στους AD/Junglers αντι για Flat dmg quints να παρουν arp? Εγω προσωπικα αυτα εχω παρει.
leftis95 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Απλά δεν βρίσκω πολλά κορίτσια στο LoL και αν θες... Hοrny nerd?
Zimbroghie Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Hοrny nerd? Το ασθενές φύλλο λείπει από τα online games...λίγες φίλες έχω που παίζουν τα παιχνίδια μας!
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZwzsXR4sM_Y Πόσο μα πόσο γαμάτο Να σε ρωτησω γιατι οχι στους AD/Junglers αντι για Flat dmg quints να παρουν arp? Εγω προσωπικα αυτα εχω παρει. Γιατί τα abilities που κάνουν physical ζημιά κερδίζουν περισσότερο από το armor penetration
flamelab Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τελικά βλεπω να μενω με Ashe, γιατι οσο την μαθαινω, τοσο αυξάνονται τα kills σε καθε παιχνίδι. Θα τα κρατήσω τα IPs μου να παρω ενα σκασμό runes σε lv30
Atallos1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 T00 l33t για να παιζει με Ελληνες... Whatever! Ωραιο remake στον Panth,ηθελε την αλλαγη του εδω και καιρο.Να δουμε και τι λεει ο καινουριος champ
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 T00 l33t για να παιζει με Ελληνες... Οι Έλληνες πάνε για τo Kill. Οι ξένοι για το Win. Σε όλα τα MOBA όμως.
leftis95 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Οι Έλληνες πάνε για τo Kill. Οι ξένοι για το Win. Σε όλα τα MOBA όμως. Έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες!! Straight to the point!
Str Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 αμα δε θες να σε τσουβαλιάζουν σαν θυλικό μη τσουβαλιάζεις τους έλληνες...
Zimbroghie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Οι Έλληνες πάνε για τo Kill. Οι ξένοι για το Win. Σε όλα τα MOBA όμως. Όταν έχεις με καλό ad 39 assist και άνω δεν νομίζω ότι είναι άτομο που πάει για το kill. Και btw ηρέμησε λίγο...δεν σου βρίσαμε και την μάνα. Ένα In-game-name ζητήσαμε και αυτό αν θες. :shifty:
Προτεινόμενες αναρτήσεις