nasos o psaras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 το mmr system ειναι μια χαρα γτ τους βαζει ολους αναλογα με το σκιλλ τους to tier system μπαζει που με αναγγαζει να παιζω προμο με πλατ 3 για να φηγω απο το gold 1 τεσπα ας σταματησω το qq
πανηλειακός Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 ναι στον EUNE είσαι δηλαδή μια χαρά εδώ http://prntscr.com/1kzw2y αυτή η ip είναι για τον αμερικάνικο server. βάλε εκεί που λέει 216.52.241.254 τις διευθύνσεις 95.172.65.1 66.150.148.1 64.7.194.1 και πες αποτελέσματα λοιπον στο 95.172.65.1 μου εβγαλε http://prntscr.com/1l1rf0 sto 66.150.148.1 μου εβγαλε http://prntscr.com/1l1rrt και στο 64.7.194.1 μου εβγαλε http://prntscr.com/1l1rym
sistah Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 @MiDi_MiLiZ Το να εχεις στην ομαδα σου μια Janna με 18/24 Gold V, μονο καλο δεν ειναι.Μην σκαλωνεις με τα division, ειστε πολυ κοντα και δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα.Εχει τυχει να παιξω στο Gold 2 με Diamond V με MMR του κωλου, και κατεστρεψε το game.Γενικα αν παιζεις με τα V divisions ενω εισαι 3-2-1 Division κατωτερου Tier συνηθως παιζεις με τα σκουπιδια.
bost7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 http://na.lolesports.com/season3/split2/articles/world-championship-ticket-pricing-and-hotel-packages Τιμες εισητηριων για τους τελικου τον Σεπτεμβρη.. Α, εχει και τιμες για ξενοδοχεια για οποιον δεν ξερει που να μεινει
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Καταλαβαινω τι εννοεις, ευτυχως η Janna δεν ηταν στο δικο μου team: εμεις ειχαμε πιο op support, τον karthus Ok πες η Janna λογικο να ειναι τελευταιο στο picking λογω του 18/24, ομως στο δικο μου team μου κανει εντυπωση ο πρωτος rengar με τον 2ο gp. Ξερω οτι στις V κατηγοριες κυκλοφορει απειρο σκουπιδι, κρινοντας εξ'ιδιων οταν ημουν Silver V με 25 ηττες παραπανω
jonakos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 first time alistart supp ...lets DO IT!p.s πικαραν την nida Mou:(
Atallos1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 @Μidi στο συγκεκριμενο game εχετε premade οποτε το matchmaking σας βαζει εντελως διαφορετικα απο οτι χωρις premade + οτι ειπε η sistah Για τα first picks δεν ξερω πως ακριβως τα οριζει , κατι ειχε ειπωθει στις αρχες της season οτι παιζει να ειναι κ random χωρις να ειμαι καθολου σιγουρος
Locko Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Unplayable spikes έχοντας 75 ms σήμερα. Am I the only one?
Atallos1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Nop Πρεπει να ειναι global σε EUW και EUNE Για οσους δεν τα ειδαν Αrcade Hecarim 1350 RP Riot Blitzcrank 975 RP
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Aπο χθες εχω χασει 4 ή 5 promotion series για Silver II. Oχι games. Series γενικοτερα! (Την γκαντεμια μου μεσα). Kαι τωρα ειμαι ξανα σε promo series παιζει ναναι η 6η φορα στο 2ημερο αυτο , αλλα παλι για fail με βλεπω Το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορω να κανω και dodge ακομα κι οταν βλεπω καρατρολαρισμενα παιχνιδια πριν καν ξεκινησουν. Το μονο καλο ειναι οτι οταν χανω με πεταει πισω με 90-91 LP και ξαναμπαινω ευκολα στα promos, οπου χανω, ξανα 90 LP, ξανα promo series, ξαναχανω και η ζωη συνεχιζεται edit: Ok το πηραμε το promo που μας εβγαλε το λαδι οσο κανενα αλλο Συνεχιζουμε για silver1 τωρα που πιασαμε και υψηλο hidden mmr. Unplayable spikes έχοντας 75 ms σήμερα. Am I the only one? Το εχω κι εγω σημερα και νομιζα οτι εφταιγε η συνδεση μου μεχρι που ειδα οτι βγαλανε notice σχετικα με το προβλημα. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2013 από MiDi_MiLiZ
OMGA Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Θα ήθελα τις συμβουλές σας για το ποια αντικείμενα να αγοράζω με τον Master yi.
jonakos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Παιδια καλημερα.Καθως παιζω αρκετο καιρο vayne θεωρω οτι εχω μια ιδεα για τα mechanics και για τις γενικοτερες δυνατοτητες της.Θα ηθελα καποιος να μου βρει το καλυτερο guide για αυτη τον champ ωστε να την τελειοποιησω.Ειδα ενα guide στο solomid.net και ηταν αρκετα καλο.Επισης για οσους ενδιαφερονται για vayne ας δουνε stream-videos των-hi i m gosu-doublelift-chaox(meh)-εναν ασιατη που δν θυμαμαι νομιζω ηταν απο τους tpa
Atallos1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 @OMGA Αν πας jungle το " core build " φαινεται να ειναι Botrk > Shiv > Berserkers Greaves / Mobility Kαι ναι , χωρις καθολου jungle item , δεν το χρειαζεσαι απλα θα πρεπει να ξερεις να κανεις manage και το health σου AD marks και Quints 21/9 Masteries Και αρχιζεις με Long Sword / 2 Pots Για μετα μπορεις να παρεις καποιο defensive item η να συνεχισεις για IE Οι υπολοιπες επιλογες σου για μετα θα ειναι λογικα GA και LW Για top οι εναλλακτικες σου ειναι Hydra για πρωτο offensive και ισως Brutaliser ενδιαμεσα Βλεπω πολυ Ghostblade τελευταια και μ'αρεσει και θα το δοκιμασω σε κανα 2 builds , οχι μονο με Yi βεβαια @ Jonakos Το να εχεις μια ιδεα με το να " τελειοποιησεις " εναν champion ειναι 2 εννοιες που απεχουν ετη φωτος μεταξυ τους Also η Vayne και γενικα τα AD εκτος απο τα βασικα mechanics που απλα συνηθως ερχονται οσο περισσοτερο παιζεις , δεν εχουν κατι πολυ in depth για να διαβασεις οσο αλλοι champs Οποτε θα σου προτεινα καλυτερα να κοιταξεις για βασικα πραγματα για AD οπως Csing Πως να χρησιμοποιεις το attack move Orbwalking Positioning 1
Ακραίος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Παιδια καλημερα.Καθως παιζω αρκετο καιρο vayne θεωρω οτι εχω μια ιδεα για τα mechanics και για τις γενικοτερες δυνατοτητες της. Θα ηθελα καποιος να μου βρει το καλυτερο guide για αυτη τον champ ωστε να την τελειοποιησω.Ειδα ενα guide στο solomid.net και ηταν αρκετα καλο. Επισης για οσους ενδιαφερονται για vayne ας δουνε stream-videos των -hi i m gosu -doublelift -chaox(meh) -εναν ασιατη που δν θυμαμαι νομιζω ηταν απο τους tpa WE weixiao ίσως καλύτερη vayne στον κόσμο για να μην πω adc. (Δεν ξέρω αν κάνει stream ίσως βρεις κανένα video) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις