Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sfaximus στο Ingame..7 επιπεδο.

να'μαι http://prntscr.com/1kzvz4

ισως σε μεθαυριο που θα ξεκλειδωθει απο το μπαν να εχει φτιαξει..

ας το ελπισω..

παντως εδω το δειχνει ετσι http://prntscr.com/1kzw2y

ναι στον EUNE είσαι δηλαδή μια χαρά

εδώ

http://prntscr.com/1kzw2y

αυτή η ip είναι για τον αμερικάνικο server. βάλε

εκεί που λέει

216.52.241.254

τις διευθύνσεις

95.172.65.1

66.150.148.1

64.7.194.1

και πες αποτελέσματα

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και να μαι παλι εδω :P

μολις τελειωσα ενα game ranked και το ευχαρηστηθηκα τρελα..

εχουμε και λεμε..

εχω jungle master yi κανωντας score 31/8 (1 pentakill)

mid εχω ellhna kassadin,top garen,bot nidale+ vayne (h nida εκατσε afk στο 5λεπτο)

ο garen αρχισε να φινταρει,και στο 15λεπτο περιπου ενω χασαμε τοπ/bot ειχα score 7/0..

και ενω χαναμε στην αρχη αρχισα να feedaromai τρελα..

σε μια φαση εχω τον βλακα τον κασσα ελληνα και παει μονος τοπ..και του

pingarw για να κανει back αλλα δεν με ακουγε.

Ετσι του την πεσανε..τον ρωταω γιατι παει μονος και μ λεει ''γιατι μπορω''..

οκ του λεω..(εδω ειμαστε)

και ενω ειχαμε αφησει 1 turret για να παρουμε το game..

του γαμησα το game και το χασαμε και οταν με ρωταγε γιατι; του ειπα απλα γιατι μπορω..

και αλλη φορα να μην κανεις τον εξυπνο.. :)

0xa0xa0xa χαρηκα τρελα γτ ειναι ζωα και νομιζουν πως εχουν πιασει τα αρχιδια απο τον παπα

πισω απο ενα pc..

Καλά του έκανες, έχω κάνει παρόμοιο και πολύ το ευχαριστήθηκα

Team με πολύ flame, Ez που σταμάτησε να παίζει και απλά έκοβε βόλτες στο map επειδή του κλέβαμε τα kill και καλά("1 more ks and i go afk @#@^#@&), τρελή προσπάθεια κυρίως από μένα για να κρατήσουμε το game 4v5 και όταν είδε ο βλάκας ότι κοντεύαμε να το πάρουμε μετά από κάνα 7λεπτό tryhardιλίκι αποφάσισε να μας κάνει τη χάρει να έρθει για tf

Φυσικά πήρε τα @@ μου γιατί μου την είχε δώσει, δεν πήγα και τους άφησα να μας νικήσουν

Δεν άξιζαν τη νίκη, πήρα ήττα βέβαια αλλά την επόμενη φορά θα το σκεφτούν 2 φορές πριν αρχίσουν να κάνουν σα γκόμενες

Το ίδιο κάνω και στο champ selection που μπαίνουν μερικοί και λοκάρουν ότι θέλουν και το παίζουν τρελίτσες νομίζοντας ότι θα κάνεις dodge

last pick ο άλλος ενώ έχω ήδη κλειδώσει mid εγώ, "duo mid i called it 1st, i go mid idc fu blah blah blah"

Καλή τύχη σε 4v5 και άντε γεια που λέει και ο gay

Δημοσ.

καλα το boostarisma Και το ebay στον γμημενο East εχει ξεφυγει, μου εχει βγει ο καρκινος με κατι plat v / III στις ομαδες μου που πανε 0/10 40 cs στα 20 λεπτα. τελος το league πρωινο/μεσημεριανες ωρες.

Δημοσ.

@Pa0ki το θεμα ειναι μην μας παρει η κατω βολτα και το κανουμε συνεχεια..

παντως αλλα 2 παιχνιδια ρανκντ που επαιξα στο ενα νικησα στο αλλο εχασα αλλα δεν το γαμησα προσπαθουσα..

btw ειχε ακουστει οτι champion select θα γινεται με θεσεις..

δλδ θα βαζεις απο την αρχη τι θεση θες και θα σε προοριζει αντιστοιχα σε ομαδες..

αυτο ισχυει; ή απλα ηταν λογια του αέρα;

Δημοσ.

Καλημέρα είμαι beta player στο Lol..και αποφάσισα να ανεβάσω ακόμα ένα account καθώς έχω πουλήσει τον πρώτο μου λογαριασμό. Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση με 3-5 παιχνίδια την μέρα πόσο καιρό θα μου πάρει να το πάω 30 level  ? και ποσά περίπου IP θα έχω αν δεν αγοράσω κανέναν ήρωα μέχρι τα 30?

Δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να στο πει αυτο

Ειναι αναλογα τι mode παιζεις , αν θα εχεις boost κτλ

Ουτε και τα IP μπορεις να τα ξερεις

Rough estimate κανα μηνα χωρις boost για 30 παντως , ισως και λιγοτερο

Δημοσ.

και να μαι παλι εδω :P

μολις τελειωσα ενα game ranked και το ευχαρηστηθηκα τρελα..

εχουμε και λεμε..

εχω jungle master yi κανωντας score 31/8 (1 pentakill)

mid εχω ellhna kassadin,top garen,bot nidale+ vayne (h nida εκατσε afk στο 5λεπτο)

ο garen αρχισε να φινταρει,και στο 15λεπτο περιπου ενω χασαμε τοπ/bot ειχα score 7/0..

και ενω χαναμε στην αρχη αρχισα να feedaromai τρελα..

σε μια φαση εχω τον βλακα τον κασσα ελληνα και παει μονος τοπ..και του

pingarw για να κανει back αλλα δεν με ακουγε.

Ετσι του την πεσανε..τον ρωταω γιατι παει μονος και μ λεει ''γιατι μπορω''..

οκ του λεω..(εδω ειμαστε)

και ενω ειχαμε αφησει 1 turret για να παρουμε το game..

του γαμησα το game και το χασαμε και οταν με ρωταγε γιατι; του ειπα απλα γιατι μπορω..

και αλλη φορα να μην κανεις τον εξυπνο.. :)

0xa0xa0xa χαρηκα τρελα γτ ειναι ζωα και νομιζουν πως εχουν πιασει τα αρχιδια απο τον παπα

πισω απο ενα pc.

Δεν γάμησες το game του αλλά το game σας, των 4 που παλεύατε για τα lp... Εσύ νιώθεις κερδισμένος δηλαδή?

Δημοσ.

Locko θελω ενημερωση για τα τοπικ που εγιναν στο reddit τις τελευταιες 2 εβδομαδες γιατι βαριεμαι να ψαχνω :D

Καταραμενες διακοπες. Εχω μεινει πισω σε θεματα ενημερωσης :D

Δεν υπήρξε και τίποτα πολύ σημαντικό. Τα περισσότερα έχουν postαριστεί από τον Attalo, άλλωστε!

Αλλά από αύριο, όποιος έχει χρόνο & όρεξη υπάρχει πολύ ψωμί. Ξεκινάμε το μεσημέρι με OGN, συνεχίζουμε από αύριο το βράδυ και για 3 μέρες με NA LCS Super Week και από μεθαύριο το μεσημέρι και επίσης για 3 μέρες με EU LCS Super Week. Και το καλύτερο είναι ότι πρακτικά δεν υπάρχει αδιάφορο match κι επειδή κρίνονται πολλά ίσως δούμε μεγάλες tryhardιές.

Α, και στις 15 του μήνα θα ανακοινώσει τιμές για τα εισιτήρια του WC η Riot για να γελάσουμε λίγο.

• Like 1
Δημοσ.

To οτι ο αλλος ειναι Plat 3 η οτιδηποτε δεν λεει κατι ιδιαιτερα

ΕΙναι πολλοι Plat κ πανω με κακα mmr 

Γνωμη μου ειναι να μην κοιτατε με τι παιζετε , σας κανει να παιζετε διαφορετικα

Δημοσ.

Προσπαθω να κατανοησω το mmr system αλλα δεν τα καταφερνω. Λοιπον στην παρακατω εικονα ειμαι ο tryndamere σε promotion game για Silver II.

Αποριες:

α. Γιατι η αντιπαλη ομαδα ειναι ολοι Silver I εως Gold V, ενω εμεις εχουμε 2 Silver II και 1 Silver III στην ιδια ομαδα? Δε θα επρεπε να ειναι καπως μοιρασμενοι οι παιχτες στις 2 ομαδες? Ετσι προφανως η απο κατω ομαδα ειναι πιο αδυναμη.

β. Γιατι ο rengar ειναι πρωτος στο picking, με ποια λογικη τον βαζει πιο πανω απο τον Gangplank ή εμενα πχ? Εμενα πες λογω division, αλλα πανω απο τον gp γιατι? (εχει 14 ηττες παραπανω ο rengar κ ειναι silver I, τη στιγμη που ο gp ειναι gold V και εχει 11 παραπανω νικες).

γ. Γιατι η Janna ειναι τελευταια στο picking ενω ειναι η μονη Gold V στο team της?

ΥΓ. Το παιχνιδι διηρκεσε 55 λεπτα περιπου και το κερδισαμε με απειρα ζορια. Καμαρωστε το premade bot μας :D Ο karthus φυσικα εστησε AP , ποτε του δεν εβαλε wards και τελειωσε το game με score 3/18. Η vayne πιο ισοροπημενο παιχνιδι αλλα απειρο toxic flame σε ολη την ομαδα που tryhardare. Αντι να κραξει το premade ζωο που κουβαλαγε μαζι της.

post-110621-0-22410300-1376416791_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...