klainmaingr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μακράν το πιο ΓΑΜΑΤΟ θα έλεγα εγώ. Έχω και ένα θέμα με τα janna skins (τα έχω όλα for a reason) αλλα αυτό είναι ότι καλύτερο. Απο τα πιο fun legendary που έχω δεί ^^ 1
Atallos1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Yep συμφωνω , το skin ειναι epic Κατεβασε game booster και ανοιγε το οταν παιζεις και θα δεις πως θα φτιαξει το ping.κατι απο το pc σου τραβαει και μετα το format εμαφνιστηκε αφου οπως λες πριν το φορματ ησουν στα 60Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App Also μην τα λες αυτα Το Game Booster δεν κανει τιποτα με το ping , απλα κλεινει διαφορες περιττες εφαρμογες που μπορει να τρεχουν κ κανει το pc ελαχιστα πιο ελαφρυ 1
Fulgore1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 και αναμενουμε να δουμε αν θα αλλαξουν τιποτα οταν γινει διαθεσιμο.
Locko Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μακράν το πιο ΓΑΜΑΤΟ θα έλεγα εγώ. Έχω και ένα θέμα με τα janna skins (τα έχω όλα for a reason) αλλα αυτό είναι ότι καλύτερο. Απο τα πιο fun legendary που έχω δεί ^^ Wtf... Όλα τα Janna skins? Ερωτευμένος με την κοπελιά?
KMKZ69PC Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Καλημέρα είμαι beta player στο Lol..και αποφάσισα να ανεβάσω ακόμα ένα account καθώς έχω πουλήσει τον πρώτο μου λογαριασμό. Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση με 3-5 παιχνίδια την μέρα πόσο καιρό θα μου πάρει να το πάω 30 level ? και ποσά περίπου IP θα έχω αν δεν αγοράσω κανέναν ήρωα μέχρι τα 30?
Locko Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Σχετικά με το exhaust vs ignite που συζητούσαμε για τα supports τις προάλλες. http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1k8jo0/diamond_1_support_rambling_about_some_things_to/ Τελευταία παράγραφος. Και πέρα από το skin της Janna που ομολογουμένως είναι πολύ δυνατό, στον PBE υπάρχουν και Arcade Hecarim, Riot Blitzcrank\ http://www.reignofgaming.net/news/25385-unofficial-pbe-changes-for-8-12-dominion-riot Edit: Τώρα είδα και το nerf στο BotRK Cooldown of Movement Speed Steal - Now 90 seconds (up from 60)
πανηλειακός Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 περιεργο μ ακουγεται μπαν για 3 μερες για afk εκτος και αν προλαβε και φλαμαρε τοσο σε δυο μερες που παιζει που και παλι δεν μπορω να το πιστεψω εκτως και αν στα 10 games τα 5 ειναι leave το θεμα ειναι οτι εχω φαει και μια αλλη φορα για 1 μερα..γιαυτο ισως μου εδωσαν 3 αλλα και παλι το θεωρω υπερβολικο αυτο.. παντως εκτος απο αυτο μερικες φορες οταν εμπαινα στο Lol και ετοιμαζομουν για εναν αγωνα μολις πηγαινε να μπει αφου ειμαστε ολοι στο 100% το παιχνιδι κολλαγε..\την εδειχνε μαυρη την μιση οθονη και εμενε εκει,ηθελε restert ο υπολογιστης.. ..!! να πω οτι ειναι παλιος ο υπολογιστης δεν ειναι! ουτε 1 χρονος δεν παει που τον πηρα!....απο εκεινο το format μου τα εκανε αυτα...για να δω σε μεθαυριο ελπιζω να ειναι καλα...και στα ping Και σε ολα σας ευχαριστω ολους
paularas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 κάνε smurf acc και λιώσε το στα dc και reconnect για δοκιμές
aris1986 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Wtf... Όλα τα Janna skins? Ερωτευμένος με την κοπελιά? Θα του θυμίζει την janna Jameson...εχμμμ... Jenna Jameson...
Tmark Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Όποιοι είναι EU West ας ρίξουν ένα add. IGN: Tmark Silver 4 division
nasos o psaras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 το θεμα ειναι οτι εχω φαει και μια αλλη φορα για 1 μερα..γιαυτο ισως μου εδωσαν 3 αλλα και παλι το θεωρω υπερβολικο αυτο.. παντως εκτος απο αυτο μερικες φορες οταν εμπαινα στο Lol και ετοιμαζομουν για εναν αγωνα μολις πηγαινε να μπει αφου ειμαστε ολοι στο 100% το παιχνιδι κολλαγε..\την εδειχνε μαυρη την μιση οθονη και εμενε εκει,ηθελε restert ο υπολογιστης.. ..!! να πω οτι ειναι παλιος ο υπολογιστης δεν ειναι! ουτε 1 χρονος δεν παει που τον πηρα!....απο εκεινο το format μου τα εκανε αυτα...για να δω σε μεθαυριο ελπιζω να ειναι καλα...και στα ping Και σε ολα σας ευχαριστω ολους να σε ρωτισω κατι αλλο τους driver τους εχεις περασει κανωνικα και κυριως τις καρτας γραφικων
blackpete Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) το θεμα ειναι οτι εχω φαει και μια αλλη φορα για 1 μερα..γιαυτο ισως μου εδωσαν 3 αλλα και παλι το θεωρω υπερβολικο αυτο.. παντως εκτος απο αυτο μερικες φορες οταν εμπαινα στο Lol και ετοιμαζομουν για εναν αγωνα μολις πηγαινε να μπει αφου ειμαστε ολοι στο 100% το παιχνιδι κολλαγε..\την εδειχνε μαυρη την μιση οθονη και εμενε εκει,ηθελε restert ο υπολογιστης.. ..!! να πω οτι ειναι παλιος ο υπολογιστης δεν ειναι! ουτε 1 χρονος δεν παει που τον πηρα!....απο εκεινο το format μου τα εκανε αυτα...για να δω σε μεθαυριο ελπιζω να ειναι καλα...και στα ping Και σε ολα σας ευχαριστω ολους Φτιάξε δεύτερο account πήγαινε φτάξε custom game, παίξε μόνος σου και δες το Ping. υπάρχει και το Loltools το οποίο πριν μπεις σε game στέλνει ping στον server της riot για να τεστάρει το Ping σου. αν πάλι δεν θες να το κατεβάσεις φτάξε ένα bat file για να φτιάξεις bat file κάνεις, δεξί κλικ, New -> Text document -> (το ονομάζεις kati.bat (px lol.bat)) μετά δεξί click Πάνω του -> edit http://www.wikihow.com/Write-a-Batch-File ( ή ακολούθα εδώ τα βήματα 1 και 2 με εικόνες) edit: με βάση αυτό http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3224068 έφτιαξα αυτό το bat file που είναι πιο κοντά σε αυτά που θέλω να βλέπω εγώ C: @ECHO OFF :start ECHO. ECHO Europe-Nordic-EAST [1] ECHO Europe-West [2] ECHO North America [3] ECHO. SET /P serv=Please enter the number of server you want to test: IF "%serv%"=="1" GOTO EUNE IF "%serv%"=="2" GOTO EUW IF "%serv%"=="3" GOTO NA IF "%serv%"=="" GOTO Error ::did not choose correct server :Error ECHO You did not enter a proper server! goto start :EUW ping -n 6 95.172.69.60 ping -n 6 64.7.194.1 ping -n 6 95.172.65.1 goto end :EUNE ping -n 6 95.172.65.1 ping -n 6 66.150.148.1 ping -n 6 64.7.194.1 goto end :NA ping -n 6 216.52.241.254 ping -n 6 64.7.194.1 ping -n 6 66.150.148.1 ping -n 6 192.64.170.1 goto end :end pause -1 Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2013 από blackpete
Tobajara Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Όποιοι είναι EU West ας ρίξουν ένα add. IGN: Tmark Silver 4 division Έχεις add από τον Karagiozopouloss, είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ alt. 1
euxoulhs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 και να μαι παλι εδω μολις τελειωσα ενα game ranked και το ευχαρηστηθηκα τρελα.. εχουμε και λεμε.. εχω jungle master yi κανωντας score 31/8 (1 pentakill) mid εχω ellhna kassadin,top garen,bot nidale+ vayne (h nida εκατσε afk στο 5λεπτο) ο garen αρχισε να φινταρει,και στο 15λεπτο περιπου ενω χασαμε τοπ/bot ειχα score 7/0.. και ενω χαναμε στην αρχη αρχισα να feedaromai τρελα.. σε μια φαση εχω τον βλακα τον κασσα ελληνα και παει μονος τοπ..και του pingarw για να κανει back αλλα δεν με ακουγε. Ετσι του την πεσανε..τον ρωταω γιατι παει μονος και μ λεει ''γιατι μπορω''.. οκ του λεω..(εδω ειμαστε)και ενω ειχαμε αφησει 1 turret για να παρουμε το game.. του γαμησα το game και το χασαμε και οταν με ρωταγε γιατι; του ειπα απλα γιατι μπορω.. και αλλη φορα να μην κανεις τον εξυπνο.. 0xa0xa0xa χαρηκα τρελα γτ ειναι ζωα και νομιζουν πως εχουν πιασει τα αρχιδια απο τον παπα πισω απο ενα pc..
klainmaingr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Wtf... Όλα τα Janna skins? Ερωτευμένος με την κοπελιά? Θα του θυμίζει την janna Jameson...εχμμμ... Jenna Jameson... Ε είναι Op. Ιδιαίτερα με το παλιό κακάσχημο artwork χρειαζόταν οπωσδήποτε skin. Το tempest είναι ουλαλα, το hextech ακόμα καλύτερο, το victorious ήταν s2 reward και το frost queen δε μου αρέσει καθόλου αλλα ήταν σε sale και είπα να συμπληρώσω τη συλλογή http://www.elophant.com/league-of-legends/summoner/eune/19755684/skins Donator. Outdated. Λείπουν 3-4 skins αλλα w/e.
Προτεινόμενες αναρτήσεις