Atallos1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Oταν εχεις 60 θα παιζεις κανονικα χωρις lag Οταν εχεις 780 θα θες να κανεις κατι κ ο χαρακτηρας σου θα το κανει μετα απο 3 ωρες Οσο λιγοτερο εχεις λοιπον , τοσο καλυτερο Αν εχεις κατω απο 100 , εισαι normal ( Τουλαχιστον για Ελλαδα ... )
haris013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 παντως τα Ping Που δειχνει σε τι βοηθανε..? π.χ μεχρι χθες το ειχα στο 60 και ηταν πρασινο το λαμπακι... τι διαφορα εχει οταν ειναι σε πορτοκαλι και φτανει μερικες στα 780 οπως μου εφτασε σημερα!! το ping πολύ απλοικά είναι το latency που έχεις σε σχέση με τον σερβερ που παίζεις.παράγοντες που επηρεάζουν το ping είναι αν έχεις φορτωμένο bandwith(δηλαδή seedαρεις/κατευάζεις,χρησιμοποιεί κάποιος άλλος την συνδεσή σου κλπ).άλλοι παράγοντες είναι ο πάροχος,λ.χ η φόρθνετ που μου τα έχει κάνει μπάλές την τελευταία βδομάδα.. μετά εξαρτάται απο το πόσο μακριά είναι ο server που παίζεις,πχ αμα ήταν ελλάδα θα είχες πολύ λιγότερο ping(σε φυσιολογικές συνθήκες πάντα),αλλά γενικά στην περίπτωση σου κάτι σου τρώει bandwith..
jonakos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Το πιο πιθανο φιλτατε ειναι οτι σου κανουν leech μεσω wifi :/
πανηλειακός Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 σας ευχαριστω!! και ξερεις τι μου την σπαει.. επαθα προβλημα μεσα στο παιχνιδι που αργουσε πολυ και βγηκα και εφαγα μπαν για 3μερες.. και αυτοι ελεος δηλαδη.. τι πραγματα ειναι αυτα...ωραιοι ειναι..αμεσως μπαν για να δω σε 3 μερες πως θα ειναι το Ping.. ελπιζω να ειναι καλα παντως περιεργο μου φανηκε γιατι μεχρι προχθες ηταν στο 60 το Ping.! μολις εκανα φορματ απο χθες ειναι στο 720 σχεδον Το πιο πιθανο φιλτατε ειναι οτι σου κανουν leech μεσω wifi :/ Μπα δεν νομιζω.. ποιος να μου παιρνει ιντερνετ απο εδω.. και κωδικο εχω.. αλλα και παλι δεν νομιζω να ειναι αυτο.. γιατι αν ηταν το Pc Θα ειχε κολληματα και αλλου οχι μονο στο λολ
silmarien Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δες στην σελίδα του modem αν έχεις περισσότερους clients συνδεδεμένους απ'όσους έχετε μέσα στο σπίτι.
πανηλειακός Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 επειδη αυτα δεν τα πολυξερω..πως να τα δω θα δω σε 3 μερες που θα ξεκλειδωθει ο λογαριασμος να απενεργοποιησω το wifi.. αλλα και παλι δεν νομιζω να ειναι αυτο
Fulgore1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Για το Ban δυστηχως αγαπητε αμα πχ τελειωνες με score 1/25 λογω του lag,ο αλλος δεν το ξερει.Υπαρχουν και ατομα που παιζουν ασχημα και χωρις lag δυστηχως
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ειναι ιδεα μου η οντως το hidden mmr ρυθμιζεται ανα χρονικα διαστηματα και οχι "live"? Τι εννοω. Πες πχ οτι ειμαι +15 νικες, στο silver III και μου δινει 20 ποντους ανα νικη. Αν κανω hot streak 5 wins μεσα σε 4 ωρες, θα συνεχιζει να μου δινει ~20 ποντους ακομα στην 5η νικη του streak. Τουλαχιστον αυτο εχω παρατηρησει. Αν ομως μπω την επομενη μερα και κανω νικη τοτε παιρνω + ~26 περιπου. Σαν να θελει δηλαδη λιγες ωρες το συστημα μεχρι να "ενημερωθει" για το latest win/defeat ratio σου. Αυτην την εντυπωση εχω, αλλα παιζει να κανω λαθος και να ειναι τυχαιο οσες φορες το παρατηρησα. Για το Ban δυστηχως αγαπητε αμα πχ τελειωνες με score 1/25 λογω του lag,ο αλλος δεν το ξερει.Υπαρχουν και ατομα που παιζουν ασχημα και χωρις lag δυστηχως Παντως, αν δεν feedarei επιτηδες σιγουρα δεν ειναι ο λογος για το 3ημερο ban τα ασχημα σκορ Chat logs/quits/afk ειναι η βασικη αιτια. Αν εχει βαλει κι εκει το λιθαρακι του ε τοτε ερχεται το 3ημερο ευκολα
Fulgore1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ε ναι αυτο λεω δεν ξερω ακριβως τι γινεται στα παιχνιδια απλα υποθετω οτι θα εχει πολλα death λογω lag.
nasos o psaras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 περιεργο μ ακουγεται μπαν για 3 μερες για afk εκτος και αν προλαβε και φλαμαρε τοσο σε δυο μερες που παιζει που και παλι δεν μπορω να το πιστεψω εκτως και αν στα 10 games τα 5 ειναι leave
XronisR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 επειδη αυτα δεν τα πολυξερω..πως να τα δω θα δω σε 3 μερες που θα ξεκλειδωθει ο λογαριασμος να απενεργοποιησω το wifi.. αλλα και παλι δεν νομιζω να ειναι αυτο φιλε μου μπορει να ειναι αυτο,ισως torrents,ακομη και το steam acc αν εχεις μπορει να κατεβαζει καποιο update. Δοκιμασε restart router και αλλαγη password στο wifi.
ssns Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 <p>επειδη αυτα δεν τα πολυξερω..πως να τα δω</p> <p>θα δω σε 3 μερες που θα ξεκλειδωθει ο λογαριασμος να απενεργοποιησω το wifi..</p> <p>αλλα και παλι δεν νομιζω να ειναι αυτο</p> Κατεβασε game booster και ανοιγε το οταν παιζεις και θα δεις πως θα φτιαξει το ping.κατι απο το pc σου τραβαει και μετα το format εμαφνιστηκε αφου οπως λες πριν το φορματ ησουν στα 60 Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Fulgore1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μακραν το πιο ακυρο Legendary που εχει βγει σε champion ως τωρα ..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις