KREATOR13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μετά απο εμπειρία 2 χρόνων έχω να πώ οτι οι Έλληνες είναι οι χειρότεροι flamers και trollers! Έχουμε καταντήσει οι χειρότεροι. Τους αποφευγω στα mmo οπως ο διαολος το λιβανι
Atallos1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Για οποιον διαβαζει Mid Lane Tier List για το 3.10 Συγκριση items vs Magic Damage ως AD Also , σκεφτομαι να κανω ενα σεντονι με LoL terminology για οσους ειναι καινουριοι στο παιχνιδι κ διαβαζουν πραγματα απο εδω κι απο κει χωρις να ξερουν ιδιαιτερα τι σημαινουν Αν υπαρχει ενδιαφερον lemme know 2
Ακραίος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Για οποιον διαβαζει Mid Lane Tier List για το 3.10 Δεν κατάλαβα τι είναι τα I1,I2,I3 και το PB% στον πίνακα,αν μπορείς σε παρακαλώ εξήγησέ μου.
Atallos1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Διαβασε τα notes απο κατω , το εξηγει l1 =Average Win Percentage l2 = Average KDA l3 = Pick/Ban Rate Το PB ειναι ξανα το pick ban σε % αν δεν κανω λαθος Κι απο ολα αυτα βγαινει το score Τα tiers απο κατω και η επεξηγηση ειναι υποκειμενικα και ειναι η γνωμη του τυπου που κανει το post , οποτε μην τα παιρνετε για στανταρ
πανηλειακός Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 παιδια ξερει κανεις γιατι στο lol οταν παιζω εκει στην συνδεση που συνδεομαστε για να μπουμε σε παιχνιδι τα fps μου εφταναν εως 60 -65 και ηταν πρασινο το κυκλακι.. τωρα μετα το format φτανει εως και 760 και ειναι πορτοκαλι το λαμπακι.. τι ειναι αυτο?
Atallos1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Τα FPS σου δεν εχουν να κανουν με το ping σου Το λαμπακι/κυκλακι τελος παντων ειναι το ping σου , αρα το ιντερνετ σου , οποτε το format δεν εχει δουλεια Το ιντερνετ σου ειναι Αν πατησεις Ctrl + F μεσα στο παιχνιδι βλεπεις FPS και Ping Fps=PC Ping=Internet/Lag/Παροχος
πανηλειακός Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 αα οκ ευχαριστω.. ολο προβληματα εχω με το Lol..σημερα... π.χ εχω καποιο bot και παταω αριστερο κλικ να παει σε ενα σημειο κ αργει να κουνηθει...διλαδη ειμαι στα αριστερα μολις κανω κλικ α αλλαξει πορεια αργει να δωσει την εντολη...τι να πω και ειναι πολυ σπαστικο ασε που χανω.. και δεν ξερω γιατι τα κανει αυτα ενω μεχρι χθες δεν τα εκανε
Atallos1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Το ιντερνετ σου ειναι , δοκιμασε να παρεις τηλ τον παροχο σου
πανηλειακός Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 λες να ειναι αυτοο. γιατι λαγκαρει λιγο το Lol.. ομως το ιντερνετ στα σερφαρισμα καλα τα παει δεν βλεπω κατι.. μονο στο Lol
nasos o psaras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 παρε τηλ τον παροχο υπαρχει ειδικη ρυθμιση για το ping για να παιζεις online ειχα παθει κατι παρομοιο και εγω οταν ειχα αλλαξει παροχο
πανηλειακός Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 θα το δοκιμασω να τους παρω αν το κανει και αυριο... παντως σε ολα τα παιχνιδια Ikariam Που παιζω κλπ παει μια χαρα.. μονο στο Lol. για να δω αυριο ευχαριστω
Tobajara Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) O Krepo παίζει Nami με κάποιο smurf του σε Platinum νομίζω (η ομάδα του είναι Platinum τουλάχιστον, για τους αντίπαλους δεν ξέρω). Λυπήθηκα πραγματικά τη Leona... http://www.twitch.tv/skumbagkrepo/b/444173535 EDIT: Τυχαίο spectate από τα featured games πάνω αριστερά. Να μην τα πολυλογώ, ένας Aatrox έχει φάει dc, το παιχνίδι είναι 10 - 1 στα 10 λεπτά, και στο 10ο λεπτό είναι 4 άτομα afk στη βάση προφανώς έχοντας αρχίσει το rage και ένας φουκαράς Amumu που προσπαθεί να κρατήσει άμυνα κάπου. Λόγος που πήγαν afk ήταν, μεταξύ άλλων, δυο εντελώς άρρωστα double kill που πήρε η αντίπαλη ομάδα (η οποία είναι support Twisted Fate παρακαλώ πολύ!). :D Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2013 από Tobajara
πανηλειακός Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 παντως τα Ping Που δειχνει σε τι βοηθανε..? π.χ μεχρι χθες το ειχα στο 60 και ηταν πρασινο το λαμπακι... τι διαφορα εχει οταν ειναι σε πορτοκαλι και φτανει μερικες στα 780 οπως μου εφτασε σημερα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις