Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εκανα 2 φορες και τιποτα...

το ιδιο..

κατι φταιει αλλα τι...

εν το μεταξυ τωρα γεμισε για λιγο στο 88% και ξανα επεσε στο 0% παλι..ολο κατι τετοια περιεργα

το εχει κανει αλλες 2-3 φορες μαλλον κατι δεν παει καλα

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απλα περιμενε να τελειωσει αφου βλεπεις οτι απο 1,8 εχουν μεινει 600 τοτε σημαινει οτι κατι κατεβαζει προφανως

Αστο να τελειωσει και βλεπεις

Δημοσ.

τωρα πηγε εδω..

ειναι αρκετη ωρα...

αλλα εχει μεινει ετσι και λεει οτι θελει 2 ωρες για να τελειωσει..

μια λεει 1 ωρα μια λεει 3 ωρες οτι θελει αλλαζει χρονο συνεχεια.. http://prntscr.com/1kioil

edit...

δεν το πιστευω..

ξανα απο την αρχη http://prntscr.com/1kit9s

3 edit!

τελειωσε τελικα!

ευχαριστω ολουσ!

Δημοσ.

λοιπόν το εγκατέστησα χθές και γω το παιχνίδι για πρώτη φορά στη ζωή μου ,οπότε πεστε μου συμβουλές

1)Μη flameαρεις

2)Οταν βλεπεις στο chat το "ΚS" αγνοησε το, και φυσικα μη το γραφεις ουτε εσυ, σκοπος του παιχνιδιου ειναι η νικη, οχι τα πολλα kills, δεν ειναι Deathmatch.

3)Ειδικα τωρα στην αρχη, μεινε με την ομαδα σου και μην πηγαινεις rambo mode

Αυτα μου ρθαν τωρα.

Δημοσ.

Και επίσης είναι προτιμότερο να παίξεις για αρκετό διάστημα με τους free χαρακτήρες, που αλλάζουν κάθε βδομάδα, από το να αγοράσεις κατευθείαν. Δες τι σου ταιριάζει, επικεντρώσουν σε 2 - 3 champions για αρχή και κράτα περίπου 15.000 IP για runes με το που χτυπήσεις level 20.

Δημοσ.

και μην βλεπεις guides για champions απο το mobafire . το κλασικο site για guides εινα www.solomid.net εμενα μ αρεσoυν και τα guides που ανεβαζουν στο lolking.net αλλα επειδι για καποιους champ ειναι αρκετα φτωχα η εχουν γινει για να γινουν κατα κυριο λογο κοιτα στο solomid που το διαχειριζονται επαγγελματιες παιχτες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...