Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν καποιος θελει να παιξει support η AD πριν το Plat καλο θα ηταν να το κανει μονο με duo

Αλλιως οι πιθανοτητες να αγανακτησετε ειναι αρκετες

• Like 3
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εαν καποιος θελει να παιξει support η AD πριν το Plat καλο θα ηταν να το κανει μονο με duo

Αλλιως οι πιθανοτητες να αγανακτησετε ειναι αρκετες

Αυτό πρέπει να με κάνει να νιώσω καλύτερα για την πρόσφατη κατάντια μου?

Δημοσ.

Απλα ετσι παει

Οι πιθανοτητες να πετυχεις καποιον που να παιζει dedicated support η AD και να θελει να μαθει/γινει καλυτερος ειναι λιγες

Οποτε μεχρι το plat πας μονο με duo

Eγω απο το Plat μεχρι τωρα εχω κανει το εξης

Μιας και κυριως επαιζα support , οποιο καλουτσικο AD εβλεπα το εκανα add κ το ειχα σε μια ξεχωριστη friend list μονο απο solo queue

Κατεληξα λοιπον να εχω 5-6 σταθερα ατομα που ηξερα οτι επαιζαν σχετικα καλα και πηρα το plat χωρις να πεσω division , να κανω ελαχιστες ηττες και να χασω μονο 1 promo

Τωρα τα πραγματα ειναι διαφορετικα καθως υπαρχουν και supports και AD που παιζουν οπως πρεπει 

Αλλα και παλι , με duo (jk durex ftw ) ειναι πιο ευκολα .

Plat 1 μεχρι Diamond 3 το πηγα με spammed duo games 

Δημοσ.

Kαι εγω να προσθεσω οτι πηγα στα μπαμ ως support, απο Gold 5 σε Gold 1 με adc που ενιωθε.
Βεβαια επαιρνα 29αρια γιατι το MMR μου ηταν χειροτερο απο τους αντιπαλους.

P.S Και ενα δημοσιο ευχαριστω στον Αταλλο και τον Zahariel για την βοηθεια τους στο Silver 1 για να φτασω στα promos μιας και επαιρνα 4αρια.  ^_^

Δημοσ.

Eμενα η αργη προοδος μου συνεχιζεται. Απο τα καταργα του bronze 5 ειμαι στα prom για silver 2..ελπιζουμε το τελος της σεζον να μας βρει στο gold. Mπορει γενικα αυτο να ακουγεται λιγο σε συγκριση με τα ανεβασματα που ακουω σε plat/diamond μεσα σε 1-2 μηνες αλλα παιζουμε και βελτιωνομαστε. Καλη δυναμη επικαλεστες!

Δημοσ.

καλησπερα!

εχω ενα προβλημα με το Lol..

μολις εκανα φορματ στον υπολογιστη και εβαλα τα 64 βιτ..

παω να το εγκαταστησω ξανα και ενω παει καλα και γεμιζει το πρωτο βημα στο δευτερο ενω και εκει γεμιζει το πρασινο μεχρι τι μεση και δειχνει οτι παει καλα,,,

και η ενημερωση δειχνει οτι ειναι στο 60 % αποτομα ξαφνικα παφτει στο 33% και κολλαει εκει...για πολυ ωρα και δεν προχωραει καθολου

δηλαδη ετσι.. http://prntscr.com/1ki3g9

ενω οταν το ειχα εγκαταστησει πιο παλια με τα 32 βιτ τελειωσε γρηγορα και δεν εκανε τετοια περιεργα..

τι μπορει να φταιει?

ετσι οπως παει μαλλον δεν θα εγκαταστηθει καθολου

και πατω διπλο κλικ στο εικονιδιο παρολου που η εγκατασταση δεν εχει τελειωσει και βγαζει αυτο. http://prntscr.com/1ki54g

οτι και να πατησψ δεν γινεται τιποτα

Δημοσ.

προφανως κατεβαζει 1,8 gb update με 500 kb/s ..λογικο να κανει καμποση ωρα..αν οντως δεν κατεβαζει ουτε ενα mb τοτε καποιο σκαλωμα εχει φαει η εγγατασταση και τοτε πας  unistall του game, πατας μια ωραιοτατη διαγραφη και ξανα απο την αρχη.

Δημοσ.

καλησπερα!

εχω ενα προβλημα με το Lol..

μολις εκανα φορματ στον υπολογιστη και εβαλα τα 64 βιτ..

παω να το εγκαταστησω ξανα και ενω παει καλα και γεμιζει το πρωτο βημα στο δευτερο ενω και εκει γεμιζει το πρασινο μεχρι τι μεση και δειχνει οτι παει καλα,,,

και η ενημερωση δειχνει οτι ειναι στο 60 % αποτομα ξαφνικα παφτει στο 33% και κολλαει εκει...για πολυ ωρα και δεν προχωραει καθολου

δηλαδη ετσι.. http://prntscr.com/1ki3g9

ενω οταν το ειχα εγκαταστησει πιο παλια με τα 32 βιτ τελειωσε γρηγορα και δεν εκανε τετοια περιεργα..

τι μπορει να φταιει?

ετσι οπως παει μαλλον δεν θα εγκαταστηθει καθολου

και πατω διπλο κλικ στο εικονιδιο παρολου που η εγκατασταση δεν εχει τελειωσει και βγαζει αυτο. http://prntscr.com/1ki54g

οτι και να πατησψ δεν γινεται τιποτα

Επρεπε να το ειχες κανει bakcup σε usb η εξωτερικο σκληρο για μην κανεις download.

• Like 1
Δημοσ.

unistall install αμα νομιζεις οτι εχει κατι αλλιως απλα αργει να φορτωσει νομιζω επεδι εχει δυο βηματα οταν ολοκληρωνεται το ενα αρχιζει να μετραει το αλλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...