Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε γίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα τον τελευταίο μήνα!Μπαίνω να παίξω και παίζω με τα νεύρα μου λέμε!Όλα τα ζώα και οι leavers μαζεμένοι!Μιλάμε στα 20 παιχνίδια πρεπει να είχα 2 νίκες.Και η φάση είναι ότι εκτός από ένα-δύο παιχνίδια στα υπόλοιπα έπαιζα αρκετά καλά, πολύ καλύτερα από άλλες φορές που κερδίζαμε.Εντάξει δε λέω, όλοι έχουμε τις κακές μας στιγμές, υπάρχουν παιχνίδια που χωρίς λόγο δεν αποδίδουμε, αλλά τα ζώα φαίνονται.

Πχ morde με 0-20 και φυσικά ήττα στα 25 λεπτά περίπου.Ο παίχτης λέμε δεν έκανε καν abilities.Δύο τρεις φορές στο εικοσιπεντάλεπτο όλο κι όλο. :shock:

Το μόνο που έκανε ήταν να πηγαίνει μπροστά, όσοι αντίπαλοι κι αν ήταν, και να βαράει με basic attack.Ούτε μία φορά δεν έκανε κλικ για πίσω...Φυσικά τον σκότωναν σε δευτερόλεπτα και μετά το respawn καρφί για νέο ψόφο σε χρόνο ρεκόρ.Πραγματικά αναρωτιέμαι αν έπαιζε άνθρώπιονο ον ή μαϊμού/δελφίνι/σκύλος ή κάτι τελοσπάντων...

Μπείτε στο chat να παίξουμε κανένα παιχνίδια γιατί θα βγω αλλόφρων στους δρόμους σε λίγο! :mrgreen:

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε γίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα τον τελευταίο μήνα!Μπαίνω να παίξω και παίζω με τα νεύρα μου λέμε!Όλα τα ζώα και οι leavers μαζεμένοι!Μιλάμε στα 20 παιχνίδια πρεπει να είχα 2 νίκες.Και η φάση είναι ότι εκτός από ένα-δύο παιχνίδια στα υπόλοιπα έπαιζα αρκετά καλά, πολύ καλύτερα από άλλες φορές που κερδίζαμε.Εντάξει δε λέω, όλοι έχουμε τις κακές μας στιγμές, υπάρχουν παιχνίδια που χωρίς λόγο δεν αποδίδουμε, αλλά τα ζώα φαίνονται.

Πχ morde με 0-20 και φυσικά ήττα στα 25 λεπτά περίπου.Ο παίχτης λέμε δεν έκανε καν abilities.Δύο τρεις φορές στο εικοσιπεντάλεπτο όλο κι όλο. :shock:

Το μόνο που έκανε ήταν να πηγαίνει μπροστά, όσοι αντίπαλοι κι αν ήταν, και να βαράει με basic attack.Ούτε μία φορά δεν έκανε κλικ για πίσω...Φυσικά τον σκότωναν σε δευτερόλεπτα και μετά το respawn καρφί για νέο ψόφο σε χρόνο ρεκόρ.Πραγματικά αναρωτιέμαι αν έπαιζε άνθρώπιονο ον ή μαϊμού/δελφίνι/σκύλος ή κάτι τελοσπάντων...

Μπείτε στο chat να παίξουμε κανένα παιχνίδια γιατί θα βγω αλλόφρων στους δρόμους σε λίγο! :mrgreen:

Χθες το βραδυ ειχα κατι αναλογο

Trundle και Anivia ιδιο lane και οι δυο με Revive,το μονο που εκαναν ηταν να πηγαινουν στα turrets να κανουν revive στο καπακι και να πηγαινουν παλι πανω στο turret...

Οποιος θελει με κανει add:iamyourdeath

Δημοσ.

Χθες το βραδυ ειχα κατι αναλογο

Trundle και Anivia ιδιο lane και οι δυο με Revive,το μονο που εκαναν ηταν να πηγαινουν στα turrets να κανουν revive στο καπακι και να πηγαινουν παλι πανω στο turret...

Οποιος θελει με κανει add:iamyourdeath

εγω πλεον κανω report σε καθε game κ επειδη παιζουμε 2-3 μαζι το πτρωει απο ολους φυσικα .

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως αν το κάνει όλο το Team μόνο, φτάνει στα μάτια της Riot. Και έτσι θα ΈΠΡΕΠΕ να είναι, γιατί αν κάποιος είναι Emo θα τους μπλέκει όλους με Report. Αν όμως ένας δεν έχει βάλει IG τη γλώσσα μέσα του, και στο τέλους και οι 5 ή μη σου πω και οι 9 τον κάνουν Report.. τότε θα μείνει στο ιστορικό.

Λογική μου πάντα.

Δημοσ.

Μου εχει τυχει αντιπαλος που να λεει πως δεν θα κανει report τον παιχτη που εφυγε απο τη ομαδα μας,αφου η ομαδα του επωφεληθηκε απο αυτο :mad:

Δημοσ.

Μου εχει τυχει αντιπαλος που να λεει πως δεν θα κανει report τον παιχτη που εφυγε απο τη ομαδα μας,αφου η ομαδα του επωφεληθηκε απο αυτο :mad:

δεν μου φαινεται παραλογο , γιατι κ εγω το εχω κανει αυτο πολλες φορες. ο λογος που το κανω ειναι για να banαριστουν καποια στιγμη τα ζωα κ να γινει το παιχνιδι καλυτερο .

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να φάς μόνιμο ban από report επειδή έκανες leave; Δεν νομίζω να ρίχνουν τόσο εύκολα bans το πολύ πολύ να μην μπορείς να παίξεις για μερικές μέρες,

Δημοσ.

Απ' ότι είχα διαβάσει στη σελίδα του tribunal, ξεκινάει με suspend μιας ημέρας, πάει τριήμερο, εβδομάδα και μόνιμο ή κάπως έτσι τελοσπάντων.Προσωπικά βέβαια δεν πιστεύω ότι ασχολείται κανείς σοβαρά με τα report.Αλλά ακόμα και στην εξαιρετική περίπτωση που φτάσεις στο σημείο να σε μπανάρουν, κάνεις έναν νέο λογαριασμό μετά και ούτε γάτα.Τα δωρεάν παιχνίδια ποτέ δεν πρόκειται να αποκτήσουν κοινότητα της προκοπής (τα δημοφηλή τουλάχιστον...).

Δημοσ.

Klein ρε παιδιά. 4 ατομάκια χρειάζεστε για να είστε κομπλέ. Τόσα άτομα τα λέτε εδώ μέσα 1001 σελίδες, κάντε ένα friendlist και σταματήστε να παίζετε με αγνώστους.

Δεν είναι πρόβλημα, εμείς το κάνουμε πρόβλημα που πηγαίνουμε στα random. Με Random metagame, random αποτελέσματα έρχονται.

Δημοσ.

Klein ρε παιδιά. 4 ατομάκια χρειάζεστε για να είστε κομπλέ. Τόσα άτομα τα λέτε εδώ μέσα 1001 σελίδες, κάντε ένα friendlist και σταματήστε να παίζετε με αγνώστους.

Δεν είναι πρόβλημα, εμείς το κάνουμε πρόβλημα που πηγαίνουμε στα random. Με Random metagame, random αποτελέσματα έρχονται.

In-Game name????

Δημοσ.

Εδω και κάποιο καιρό χρησιμοποιώ την Αshe πολυ επιτυχημενα (7-13 kills ανα game, 0 εως το πολυ 5 deaths, 10 με 20 assists), κι ειμαι τωρα lvl 13.

Λογω του IP boost που'χα, εφτασα σχετικά γρήγορα στα 6300 (είχα κανει και καποιες αγορες champions φτηνες, κατι runes κλπ).

Ποιον απο τους "ακριβούς" Champions προτείνετε ; Fortune ; Renekton ; Μ'αρεσουν πολύ οι ranged χαρακτήρες, κι απο τους μη-ranged κανω μια εξαιρεση για τον Master Yi

Δημοσ.

Την MF την δοκιμασες να φανταστω αυτη τη βδομαδα στο rotation?

Για με παντως μια ειναι η μοναδικη. Tristana!!! Το rocket jump της ειναι απο τα πιο γαματα abilities του παιχνιδιου. Dives, dives και παλι dives.

Ειχα παρει την MF οταν ηταν 50% off και δεν λεω καλη ειναι αλλα ειναι καπως μονοτονη. Ας πουμε η Ashe εχει το arrow, εχει και to αλλο που κανει scout, ειναι ωραια. H Caitlyn ειναι απιστευτη. Γαματο ulti, φαση τα traps και μου αρεσει πολυ ο ηχος της καραμπινας. Η MF απο την αλλη πολυ κλασσικη. Το double up εχει πλακα αλλα μεχρι εκει.

Τωρα Θα σου ελεγα και για τους υπολοιπους ad carries (π.χ Ezreal απιθανα (αδυναμα) skillshots, Vayne OP) αλλα που, κουραστηκα να γραφω και αυτα τα λιγα.

Κοιτα τι θα κανεις. Παιρνεις πρωτα τζαμπε την Tristana μεσω fb αν δεν το εχεις ηδη κανει και υστερα παιρνεις και εναν 6300. Εγω θα σου προτεινα Caitlyn παντως. Εκτος και αν 8ες καναν αλλο champion που να μην πεφτει στην κατηγορια του ranged dps.

Edit: Ξεχασα τον Kog'Maw!! Αυτον να παρεις. Με το lion dance skin.

http://www.youtube.com/watch?v=T4vtTi6VHQM

Δημοσ.

Eχω την Tristana, αλλα αυτη με την οποια συνεργαζόμαι καλα ειναι η Ashe.

Την Miss Fortune την δοκιμασα και τα πηγα καλα μαζι της (2 φορες που την δοκιμασα), ενω η Ulti της μου φαινεται ΥΠΕΡ του δεοντως δυνατη :P Αυτή σκεφτομουν εξ αρχής, αλλα μου'παν για Wukong, Renekton, Annivia

Καθώς και για τον Nocturne εχω ακουσει καλα λογια. Αλλα ιδιως για Wukong. Αλλα θα προτιμούσα κατι ranged.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...