Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βλεποντας το παραπανω Link με τον Nocturne,βλεπω τον αντιπαλο Jungler Yi και δεν εχει βγαλει ενα jungle item(εστω lantern κατι)και επειδη ειχα και εγω εναν παρομοιο,δηλαδη για πιο λογο δεν χρειαζεται Jungle item ο yi??δεν λεω στα υπολοιπα ας βγαλει dmg Np,αλλα γιατι no jungle item??εκτως αμα δεν ξερουν και βγαζουν οτι να ναι....(το Ghost σε master Yi Jungler επισης ασχολιαστο)

Δημοσ.

αφου ηταν full build αμα ειχε το πουλησε

και το ghost ειναι καλο για να chase και εχει και χαμιλοτερο cd απο το flash αρα καλυτερο για ενα gang champ μπορει να μην ξεφευγει απο τυχους αλλα ειναι στη λογικη singed αμα ανοιξει ghost ulty δεν ξεφευγεις δεν τον πιανεις

δεν θελω να πω οτι ο yi πρεπει να παιζεται με ghost απλα ειναι μια καλη εναλακτικη

Δημοσ.

Γιατί να χρειάζεται jungle item ο Master Yi?

Και επιπλέον το ghost είναι το πιο viable summoner imo με το kit του. Ούτε ignite χρειάζεται για να κάνει secure, είτε exhaust για να φέρει cc (σιγά το cc). Η άλλη εναλλακτική είναι επίσης το TP.

• Like 1
Δημοσ.

Να τον χαιρόμαστε παιδιά... ωραίος συμπαίκτης για silver 3 γαμώ το match making της RIOT...

http://www.lolking.net/summoner/eune/37443476#profile

8 victories και silver... μου παίρνει adc με heal+ignite και 7 death στο 20 με ~30cs... Άντε παίξε μετά με αντίπαλο legendary ezreal από το 15...

Δημοσ.

Σε 3 συνεχομενα games με Ezreal πανω απο 36 λεπτα game και εχει 1 mana pot πανω του..Lux με 2 Zhonyas :shock:

Οσο για το Heal Ignite σε ολα τα games,  Silsol is that you? :P  :P

Δημοσ.

Σε 3 συνεχομενα games με Ezreal πανω απο 36 λεπτα game και εχει 1 mana pot πανω του..Lux με 2 Zhonyas :shock:

Οσο για το Heal Ignite σε ολα τα games,  Silsol is that you? :P  :P

Because why not? Twice the Zhonya's, twice the power m*therf*ckers!!!

Δημοσ.

Support is like the goalkeeper in sports like hockey, or football/soccer.

Sometimes you get a ton of saves and are a huge part of your team winning the game.

Sometimes your team is playing amazing and you only need to do a few saves all game.

Sometimes your team can't score at all no matter how well you play.

But two things are for certain:

• If you don't do your job, that's free goals for the opponent.
  • It's near impossible to score goals yourself, while maintaining your position.

(This doesn't lessen the importance of the role)

Edit: via Reddit

• Like 1
Δημοσ.

Από plat και πάνω πιστεύω ότι μπορείς να κανεις "carry" με support, γιατί οι περισσότεροι σε plat και diamond ξέρουν τα βασικά του adc, last hitting κτλ.

Πχ άμα είσαι sona η zyra μπορείς να γυρίσεις ολόκληρα team fight μονο με την ult. Μονο σε low gold και silver μου φαίνεται λίγο δύσκολο να κάνω support γιατί βλέπω το adc μου και φρικάρω. Αν και μάλλον ένας καλός blitzcrank σε silver πρέπει να δίνει στο team του free kills.

Τις προάλλες έπαιζα normal με diamond 2 nami στο team μου εγώ varus απέναντι σε diamond 3 thresh και diamond 4 graves. Απλά η nami με έκανε carry, μου έδινε όλα τα kills και τους διαλύσαμε κάτω στο bot. Εγώ το μονο που έκανα ήταν να κάνω σωστό followup στα combo της nami.

• Like 1
Δημοσ.

Απεναντίας, αν παίζεις καλό support σε Bronze - Silver, που κανείς δεν ξέρει να το κάνει, δίνεις στην ομάδα σου σημαντικό πλεονέκτημα κάνοντας απλά και μόνο τα βασικά. Το να έχουν wards και να βλέπουν τους κάνει να φέρονται λιγότερο σα βλαμμένοι και, κυρίως είναι κάτι που η άλλη ομάδα δεν έχει 100%. Το πρόβλημα, βέβαια, είναι πως δεν είναι να τους έχεις καμία εμπιστοσύνη σε καμία φάση, εκεί που παίζουν πειθαρχημένα μπορεί να αρχίσουν να κυνηγάνε kills και να πηγαίνουν 1v3 ό,τι και να κάνεις, ή ακόμα χειρότερα να έχουν κακό focus. Και, ασφαλώς, παίζει να είναι 3 - 15 στο 15ο λεπτό οπότε εκεί δε μπορείς να κάνεις τίποτα, απλά προσπαθείς να μην πεθαίνεις για λόγους αξιοπρέπειας.

Προσωπικά,έχοντας παίξει πολλή Leona με επιτυχία, βαρέθηκα όπως λες κι εσύ να παίζω κορώνα - γράμματα για το αν το ADC θα έχει νιονιό και το γύρισα σε sustain supports για να κάνω τη νταντά.

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω πως στο season 3 ο ρόλος που μπορείς να κανεις εύκολα carry σε bronze και silver άμα αξίζεις για gold και παραπάνω είναι το jungle. Έκανα ένα πείραμα πήρα ένα παιδί από bronze 3 και τον ανέβασα μέχρι silver v, δεν έχασα game με eve.

hk4p.png

Πιστεύω ότι άμα συνεχίσω θα τον πάω gold σχετικά άνετα, το μονο που με τσατίζει σε αυτό το elo είναι το ποσο στον κόσμο τους είναι όλοι και ότι δεν σέβονται το pick order. Λέει το first pick θέλω top και μετά του λέει το last pick "omg you noob i said top i report you or troll". Εγώ γελάω που τα βλέπω αυτά αλλα όσοι παίζετε σε καθημερινή βάση με αυτά τα άτομα πραγματικά θαυμάζω τα νεύρα σας...

Δημοσ.

Από plat και πάνω πιστεύω ότι μπορείς να κανεις "carry" με support, γιατί οι περισσότεροι σε plat και diamond ξέρουν τα βασικά του adc, last hitting κτλ.

Πχ άμα είσαι sona η zyra μπορείς να γυρίσεις ολόκληρα team fight μονο με την ult. Μονο σε low gold και silver μου φαίνεται λίγο δύσκολο να κάνω support γιατί βλέπω το adc μου και φρικάρω. Αν και μάλλον ένας καλός blitzcrank σε silver πρέπει να δίνει στο team του free kills.

Τις προάλλες έπαιζα normal με diamond 2 nami στο team μου εγώ varus απέναντι σε diamond 3 thresh και diamond 4 graves. Απλά η nami με έκανε carry, μου έδινε όλα τα kills και τους διαλύσαμε κάτω στο bot. Εγώ το μονο που έκανα ήταν να κάνω σωστό followup στα combo της nami.

To αυτο, τελευταια παιζω στα normals με μερικους diamonds και ως support ετσι και κανω ενα pull/bubble ή κατι, δεν αφηνουν την ευκαιρια να πανε χαμενη.

Το support εχει αλλη αισθηση με τους high elo.

Παντως Tobajara αργησα να το καταλαβω αλλα αμα θες να πας Gold,

αστο το support προσωρινα και μαθε καποιο αλλο role γιατι προκοπη δεν θα δεις.

Η αλλιως βρες ενα adc που νιωθει ωστε να εχετε πιθανοτητες να παρετε το game στα χερια σας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...