Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To να χασει 1-2 promos για gold μπορει να ειναι τυχη επειδη του εκατσε κανας afk ή γιατι καποιος εκανε duo με κανα bronze.

Εαν ειναι για gold, θα παει αργα η γρηγορα.

αυτο που λεω ειναι οτι δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ silver I Και gold V σε οτι αφορα το επιπεδο , οποτε δεν ειναι απαραιτητο να αναιβει.

για να αναιβει θεωρε οτι πρεπει να αξιζει για Gold III.

Ναι εχεις δικιο.στο gold v ειναι ποιο καρκινοι απο silver i.gold v 0lp δεν εχει να χασει ο αλλος τιποτα ας γαμησουμε το game των αλλων.Γτ να γαμησεις το δικο μ που ειναι silver i ομως και θελω να παω gold?Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ενα διαμαντακι απ το Tribunal:

Φιζ [00:01:21]: bot gamiste tous san na xete thn psoli tou cise
Φιζ [00:24:40]: this malf and teemo are reported
Μάλφαϊτ [00:24:50]: gam oti mana sou fizz
Μάλφαϊτ [00:25:46]: if you say report malph again i go troll
Μάλφαϊτ [00:26:00]: i have 7 assits
Δημοσ.

Αγαπητέ επικαλεστή,

Πως αντέχετε να έχετε τον client στα ελληνικά? :P

Δεν εχω τον client στα ελληνικα ρε, ελεος, ειναι αισχος, στο tribunal ηταν αυτο, (leagueoflegends.com)

Δημοσ.

μονο σε εμενα μ αρεσαν τα ελληνικα αμα δεν μπερδεβομουνα με τα αντικειμενα και τους χαρακτιρες θα το ειχα ακομα παρεπιπτωντος το pentakill στα ελληνικα ειναι ξενερα

Δημοσ.

<p>Δεν παιζεις σε ελληνικο client απλα...</p>

<p> </p>

<p>Diamond 2 and rising</p>

<p>Wohoo</p>

Congra man!!

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Άψογος!

(Εγώ silver 4 ξανά, ξέρει κανείς ξεμάτιασμα?)

Επίσης με λύπη διαπιστώνω πως έχω ξεχάσει να παίζω top, τα mechanics μου έχουν σκουριάσει εντελώς και χάνω last hits όλη την ώρα, με έφαγε το support...

Δημοσ.
9c4t.png

Platinum ftw, ακόμα και στο plat υπάρχουν απλά κακοί παίκτες :|

Ξέρω ότι άμα παίξεις αρκετά παιχνίδια φτάνεις στο league/elo που σου αξίζει αλλα δεν νομίζω ότι αξίζει να πάθω 10 ήδη καρκίνου για να γίνει αυτό :D

Οποιοι λέτε ότι το χ/ψ division είναι δύσκολο να ξεφύγεις λόγο των "ζωων"... Παντού υπάρχουν τέτοιοι παίκτες. Οποτε solo que έχει να κάνει με το ποσο carry μπορείς να κανεις, απλά.

Δημοσ.

Well ναι μεχρι ενος σημειου

Με τα παντα μπορεις να κουβαλησεις , ακομα και με support

Αρκει αυτο που παιζεις να το παιζεις καλα

Και κακοι παιχτες υπαρχουν παντου , οχι μονο στο plat

Επισης υπαρχουν αυτοι που tryhardαρουν και αυτοι που παιζουν πιο χαλαρα

Αα και btw

Αν σε εβλεπα σε game με jungle Noc με Hydra/Botrk και merc threads ενω εχεις Golem θα απορουσα αρκετα :P

Δημοσ.

Ναι βασικά ήμουν στο σημείο που δεν ήξερα τι να πάρω... Δεν σκέφτηκα καν για τα merc/golem. Άρχιζα για tanky noc και επειδή κανένας στο team δεν ένιωθε είπα να το γυρίσω ad, κάτι που δεν μπορώ να παίζω με noc πολύ εύκολα. Έπαιρνα kills αλλα απλά δεν βγήκε το game. Τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να πάρω tabi αλλα μάλλον πήρα mercs λόγο του double ap, w/e. Το game δεν κρίθηκε από αυτό δυστυχώς... Αλλα από τον jax (που του έδωσα και first blood στο πιάτο) που pushαρε χωρίς ward και έδωσε 4 early kill στον γι, μετά έκανε τρελό snowball. 

Και αυτό το game δεν είναι τίποτα, έχω δει πολύ χειρότερα, first pick kassadin μετά από αυτό το game καπάκι να πηγαίνει 0/10 απέναντι σε kayle και να έχει 40 cs στα 30 λεπτά. Έχουν πλακα τα ranked άμα αντέχουν τα νεύρα σου.

.

Επαιξα 1 ranked μετα απο καιρο και μου εδωσε +41 points.wtf?

Το hidden mmr σου δεν κάνει decay όπως τα league points (νομίζω) οποτε άμα έφαγες decay τότε παίρνεις πιο πολλούς πόντους τώρα.

Δημοσ.

Καλα ναι , εγω τον Yi τον banαρω 99% των περιπτωσεων

Δεν ξερω απλα δεν θελω να εχω εναν τυπο που να ερχεται στην μουρη μου και να με σαπιζει στο ξυλο

Δημοσ.

Καλα ναι , εγω τον Yi τον banαρω 99% των περιπτωσεων

Δεν ξερω απλα δεν θελω να εχω εναν τυπο που να ερχεται στην μουρη μου και να με σαπιζει στο ξυλο

E θα φάει nerf στο επόμενο patch, τώρα είναι αρκετά δυνατός. Το πρόβλημα είναι ότι κάνει πολύ εύκολα carry από το jungle άμα πάρει μερικά kill.

Δημοσ.

Είπαμε, σε low elo φαίνεται beast late game αλλά σε high elo/competitive scene είναι ακόμα weak στα σημεία που πρέπει.

Γι' αυτό θα τον αλλάξουν πάλι.

Edit: Παρ' όλο που την ξέρω την απάντηση είπα να testάρω και εγώ την θεωρία του elo hell και να δω εάν μπορώ να ξεκολλήσω ένα account από bronze. Το αρχικό δείγμα ήταν μικρό αλλά τα αποτελέσματα αναμενόμενα.

kmp0.jpg

Omg you lost one game nab uninstall :P

Τύχη είναι ρέ. Έτυχε. Δώστο στον original owner να δεις πως θα ατυχήσει θα πέσει με όλα τα ζώα πάλι.

Lucker 1v1 river.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...