kuzko21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ας κανω λιιιιγο qq , Εχουμε και λεμε , ας πουμε οτι εχεις δυο accounts, ας πουμε οτι στο ενα εισαι και πλατ 4 ανεβαινοντας και στο αλλο γκολντ 3-4-5-0 lp. μμμ , τι θα πηγαινε στραβα και εχεις τετοιο Loosing streak? Ναι , δεν κλαιγομαι ποτε για τρολλ , ναι ξερω παντα τι σκατενιο κανω σε καθε game(σχεδον) Και δεν εχω απαιτηση να νικησω εφοσον δεν παιζω καλα ΑΛΛΑ οχι να εχω παντα στο team μου +1 κατεστραμενο απ αυτους που εχει το αλλο team. απλα δεν... παντα κουραζει το κωλοπαιχνιδο προς το τελος του season , αν και πιστευω ουτε σε bronze 1 δε θα παρω νικη atm. επισης , οποιος θελει στο West duo , σε Bronze 1 ας μιλησει , θα χρειαστει να ξεσπασω συντομα. /qq off.
Atallos1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ποσα μου δινεις για αρχη να σε ανεχτω και μετα για να σε ανεβασω?
kuzko21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 το bronze στην κορεα ειναι κατι σαν πλατινουμ για εμας?
euxoulhs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 0χα0αχ0 γτ για τοσο fail με εχεις; ποσα θες;
Atallos1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 το bronze στην κορεα ειναι κατι σαν πλατινουμ για εμας? Καλα ειπαμε , οχι κι ετσι , αλλα υπαρχει μια καποια διαφορα φανταζομαι Θα κανω μια λιστα απο το ΙΚΕΑ και μπορεις να διαλεξεις
Locko Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Στην Κορέα εάν δεν ξέρεις να παίζεις LoL και να είσαι τουλάχιστον Platinum τα άλλα τα παιδάκια όχι παρέα δεν σε κάνουν αλλά ούτε γεια δεν σου λένε ^^.
euxoulhs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Καλα ειπαμε , οχι κι ετσι , αλλα υπαρχει μια καποια διαφορα φανταζομαι Θα κανω μια λιστα απο το ΙΚΕΑ και μπορεις να διαλεξεις omg τν γαμησα..πες μου απλα οτι δεν πας να ανοιξεις σπιτι αυτην την εποχη
jonakos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Οσο αφορα το βιντεο του attalou παραπανω εγω προτεινω επισης να δειτε bestrivenna.Εχει μερικα ματσακια του στο youtube
Bigi444444 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 +6 lp με μια νίκη σήμερα, -3 με μια ήττα.Μας δουλεύει;
zisis13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Εμενα μου λες? +4 με νικη,-6 με ηττα ....Ειναι εντελως demotivating.Δεν ειμαι κανενας προ αλλα πες οτι νικισω 2 games και χασω ενα...νιωθεις οτι εχασες τζαμπα 2ωρες.Καλα ειδικα αν πας να παιξεις αλλα 3 games την επομενη μερα και τυχει να χασεις τα 2 πρωτα games.....παει τζαμπα ο κοπος σου της προηγουμενης μερας.Γενικα δεν με πειραζει να χανω ποντους...Απλα αμα ειμαι 40LP και θελω να παω προμο.Με 4 βαθμους στην νικη μου φαινεται βουνο.Αφου και η ηττα ειναι στο προγραμμα...δεν ειμαι LCS παιχτης.Οταν μου τυχει fidle jungler 0-10 θα χασω και εγω μαζι του.
Locko Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Εμενα μου λες? +4 με νικη,-6 με ηττα ....Ειναι εντελως demotivating.Δεν ειμαι κανενας προ αλλα πες οτι νικισω 2 games και χασω ενα...νιωθεις οτι εχασες τζαμπα 2ωρες.Καλα ειδικα αν πας να παιξεις αλλα 3 games την επομενη μερα και τυχει να χασεις τα 2 πρωτα games.....παει τζαμπα ο κοπος σου της προηγουμενης μερας.Γενικα δεν με πειραζει να χανω ποντους...Απλα αμα ειμαι 40LP και θελω να παω προμο.Με 4 βαθμους στην νικη μου φαινεται βουνο.Αφου και η ηττα ειναι στο προγραμμα...δεν ειμαι LCS παιχτης.Οταν μου τυχει fidle jungler 0-10 θα χασω και εγω μαζι του. http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1040700&page=3
Bigi444444 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Εγώ πάντως είμαι 14-10, αμφιβάλλω αν πρόλαβα να φάω clamping.Πριν παίξω τα χθεσινά δύο, πήρα μια νίκη και αν θυμάμαι καλά μου έδωσε19 lp.Δηλαδή σαν τι να άλλαξε και η επόμενη μου έδωσε 6 και η ήττα μου πήρε 3;Δεν το αντιλαμβάνομαι.
Locko Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Εγώ πάντως είμαι 14-10, αμφιβάλλω αν πρόλαβα να φάω clamping.Πριν παίξω τα χθεσινά δύο, πήρα μια νίκη και αν θυμάμαι καλά μου έδωσε19 lp.Δηλαδή σαν τι να άλλαξε και η επόμενη μου έδωσε 6 και η ήττα μου πήρε 3;Δεν το αντιλαμβάνομαι. The LP clamping that happens at Division I is due to your MMR being much lower than needed to be in the next tier. Edit: Μην ξεχνάτε ότι τα LP gains/losses σχετίζονται άμεσα και με το MMR της αντίπαλης ομάδας. Εάν το MMR τους είναι χαμηλότερο από το δικό σας θα πάρετε λιγότερα LP, εάν είναι μεγαλύτερο θα πάρετε αντίστοιχα περισσότερα.
Bigi444444 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ρε συ το καταλαβαίνω αυτό που λέει.Αλλά εξήγησέ μου το εξής.Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια έπαιρνα από 25 έως 35 lp και έχανα έως 23-25.Το προηγούμενο δε παιχνίδι πριν πάρω για πρώτη φορά 6, ήταν νίκη.Θα το καταλάβαινα να μου έλεγε κανείς ότι φίλε κόλλησες αν ήταν ήττα.Δηλαδή νίκησα, βελτίωσα λογικά το mmr μου και στο επόμενο πήρα το 1/4 απ' ότι έπαιρνα ως τώρα;Περίεργο μου φαίνεται.Θα δω πως θα πάει και σήμερα αν προλάβω γιατί μ' έχει φάει η περιέργεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις