Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Playoffs ειναι

Απλα οι Blaze δεν εχουν παρει game απο τους Bullets , ever

Και εχει και Insec η φαση

Γιατί άφησε το jungle δεν καταλαβαίνω.

Θεωρείτε καλύτερος jungler ο Kakao?

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος , ειχανε 2 junglers ως subs και θελανε να τους βαλουνε ως main οποτε ο Insec πηγε top που εκανε internally train αρκετο καιρο

Δημοσ.

ο insec ισως ηταν ο πρωτος που ανεβασε το επιπεδο του lee αλλα γενικα ολοι οι κορεατες που παιζουν lee τον παιζουν πανω κατω στο ιδιο επιπεδο θυμαμαι τον τελικο της ανοιξης mvp vs blaze o lee των mvp τα ιδια εκανε

Δημοσ.

οχι τωρα σοβαρα , γιατι να μπουν στη διαδικασια ακομα και να παμε στο LA τα teams απο την Ευρωπη -για να μην βαλουμε και την Αμερικη μεσα...- μετα απο αυτο το γκειμ... (3ο)

Δημοσ.

δεν ξερω τι λες αλλα εγω τους c9 8α ηθελα να τους δω εναντιων των κορεατων για μια ομαδα που κανει πλακα στον na ποση διαφορα εχει με τους κορεατες τωρα απο ευρωπη δεν ξερω

Δημοσ.

Οι τελικοι αυτης της σεζον θα ειναι πολυ εντυπωσιακοι.Προβλεπω κορεατικη ομαδα να το παρει.Τωρα για την διαφορα στο επιπεδο μεταξυ NA.EU και Korea δεν ξερω ακριβως.Στο mlg για παραδειγμα που ειχαν παιξει οι Gambit με τους ΚΤ Rolster αν και εχασαν δεν τα πηγαν καθολου ασχημα.Απο δικα τους τραγικα λαθη  στο τελος εχασαν.

Δημοσ.

Όποιος ξέρει κορεάτικα (ή έχει χρόνο να το ψάξει :P) θα το εκτιμούσα να μου πει με τι runes ξεκίνησε η Dorans Blade Elise σήμερα στο OGN.

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι τα ιδια με τα σημερινα απο το OGN οποτε wild guess αν ειναι ιδια με του DiamondProx

Hybrid Pen Reds ( Αλλοι βαζουν atk speed , θεωρητικα τα Hybrid ειναι καλυτερα γιατι εκτος απο το Magic Pen που χρειαζεται στην Elise τα spiderlings κανουν physical dmg )

Armor Yellows

5 cdr blues , 2 flat mr , 2 mr/lvl

AP Quints

• Like 1
Δημοσ.

μπαινω σημερα για ενα ranked (μπας και σπασει η γκινια μου και δεν πετυχω ξανα κανενα ζωο κοιμησμενο),

εχω jungler master yi,bot:draven/lux, top: pantheon, mid: kassadin

οι αντιπαλοι bot:sivir/thresh jungle:ww top : fiora

δυστηχως εκανε μπαμ εξαρχης οτι θαναι παμα το game..

στα πρωτα λεπτα ο pantheon εφευγε απο το τουρετ για το nexus χωρις καμια ειδοποιηση ωστε να τον αντικαταστησω,

ετσι το χασαμε στα πρωτα 8 λεπτα..το bot μας για αρχη τα πηγε καλα..

στο 15 λεπτο πηραμε φορα και τους τρωγαμε..αλλα

ελα που o draven φαρμαρε μονος του στο bot,0 help ολη την ωρα με σκορ 4/11

και οταν pusharame αυτος κοιμωταν..χωνοταν μονο οταν ειμασταν πισω και αυτος ετρωγε μετα εναν

και ψοφαγε..

και ετσι για ακομα μια φορα σε ranked εχασα εξαιτιας ενως ζωου..(και ηταν ελληνας)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...