Gongor Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Κανένα custom θα παίξουμε guys? Βαριέμαι να κάνω tryhard atm! Add Riemannstheory!
Ακραίος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Playoffs ειναι Απλα οι Blaze δεν εχουν παρει game απο τους Bullets , ever Και εχει και Insec η φαση Γιατί άφησε το jungle δεν καταλαβαίνω. Θεωρείτε καλύτερος jungler ο Kakao?
Atallos1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Αν δεν κανω λαθος , ειχανε 2 junglers ως subs και θελανε να τους βαλουνε ως main οποτε ο Insec πηγε top που εκανε internally train αρκετο καιρο
nasos o psaras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ο insec ισως ηταν ο πρωτος που ανεβασε το επιπεδο του lee αλλα γενικα ολοι οι κορεατες που παιζουν lee τον παιζουν πανω κατω στο ιδιο επιπεδο θυμαμαι τον τελικο της ανοιξης mvp vs blaze o lee των mvp τα ιδια εκανε
pipiris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 απορω γιατι banαρουν Lee Sin στο ogn.. Εχεις δει μερικοι στο OGN πχ Insec πως παιζουν Lee Sin?
kuzko21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 οχι τωρα σοβαρα , γιατι να μπουν στη διαδικασια ακομα και να παμε στο LA τα teams απο την Ευρωπη -για να μην βαλουμε και την Αμερικη μεσα...- μετα απο αυτο το γκειμ... (3ο)
nasos o psaras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 δεν ξερω τι λες αλλα εγω τους c9 8α ηθελα να τους δω εναντιων των κορεατων για μια ομαδα που κανει πλακα στον na ποση διαφορα εχει με τους κορεατες τωρα απο ευρωπη δεν ξερω
hashashin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Οι τελικοι αυτης της σεζον θα ειναι πολυ εντυπωσιακοι.Προβλεπω κορεατικη ομαδα να το παρει.Τωρα για την διαφορα στο επιπεδο μεταξυ NA.EU και Korea δεν ξερω ακριβως.Στο mlg για παραδειγμα που ειχαν παιξει οι Gambit με τους ΚΤ Rolster αν και εχασαν δεν τα πηγαν καθολου ασχημα.Απο δικα τους τραγικα λαθη στο τελος εχασαν.
Locko Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Όποιος ξέρει κορεάτικα (ή έχει χρόνο να το ψάξει ) θα το εκτιμούσα να μου πει με τι runes ξεκίνησε η Dorans Blade Elise σήμερα στο OGN.
Atallos1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι τα ιδια με τα σημερινα απο το OGN οποτε wild guess αν ειναι ιδια με του DiamondProx Hybrid Pen Reds ( Αλλοι βαζουν atk speed , θεωρητικα τα Hybrid ειναι καλυτερα γιατι εκτος απο το Magic Pen που χρειαζεται στην Elise τα spiderlings κανουν physical dmg ) Armor Yellows 5 cdr blues , 2 flat mr , 2 mr/lvl AP Quints 1
euxoulhs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 μπαινω σημερα για ενα ranked (μπας και σπασει η γκινια μου και δεν πετυχω ξανα κανενα ζωο κοιμησμενο), εχω jungler master yi,bot:draven/lux, top: pantheon, mid: kassadin οι αντιπαλοι bot:sivir/thresh jungle:ww top : fiora δυστηχως εκανε μπαμ εξαρχης οτι θαναι παμα το game.. στα πρωτα λεπτα ο pantheon εφευγε απο το τουρετ για το nexus χωρις καμια ειδοποιηση ωστε να τον αντικαταστησω, ετσι το χασαμε στα πρωτα 8 λεπτα..το bot μας για αρχη τα πηγε καλα.. στο 15 λεπτο πηραμε φορα και τους τρωγαμε..αλλα ελα που o draven φαρμαρε μονος του στο bot,0 help ολη την ωρα με σκορ 4/11 και οταν pusharame αυτος κοιμωταν..χωνοταν μονο οταν ειμασταν πισω και αυτος ετρωγε μετα εναν και ψοφαγε.. και ετσι για ακομα μια φορα σε ranked εχασα εξαιτιας ενως ζωου..(και ηταν ελληνας)
Alchemist` Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 παιδιά ο καινούργιος champ πότε βγαίνει? έχουμε ημερομηνία? έχω μαζέψει 9700ip και δεν ξέρω τι να τα κάνω... :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις