Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτελους promote σε B1 υστερα απο 2 χαμμενα promotionals. 3ο παιχνιδι στο series και το πιο εφιαλτικο. Support δεν υπηρχε, στο picking το last pick παιρνει viktor ενω ηδη ειχαμε kennen για mid, λεγοντας "I am going mid anyway". Εν τελη υστερα απο baron κερδισαμε και τωρα νεος στοχος η silver.

Sent from my GT-S5360 using Insomnia

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

U5z3ycr.png

Το είδα τυχαία σε ένα stream...πόσο πιο κλασικός Έλληνας;;;το λέει κ το όνομα...

Επεξ/σία από Coooq
Δημοσ.

Παίζω promotions για Gold 2 έχωντας 1-1.

Πάμε invade στο red τους λέω στον άλισταρ βάλε wards βάζει το 60 sec και βλέπω τα items του δεν είχε άλλα.(Είχε αρχίσει shield + 1 pot)

Πάμε bot και σε 2 λεπτά λέει "i am afk 5 mins my sister from england call me i'll stay under turret".

Λέω standard trollάρει επειδή είπα sto champion select ότι έχω promo.

Και εκτός αυτού lagαρα απίστευτα αν και οι αντίπαλοι έλεγαν ότι lagαραν.Είχε προβλήματα ο server?

Και όμως νικήσαμε...

Δημοσ.

παιζω ενα game και μπαινουμε champ select το last pick λεει κλασσικα MID MID MID MIDMID MIDMIDMDI I DONT SUPPORT ANY SCRUBS. παω να τον τσεκαρω στο lolking 9 deaths average με τα top 10 / most played champs του... αφου περνω mid kasa αναγκαζει ενα αλλο παιδι να παρει support και παει adc  ο μαν. 0/8 παραλιγο θα επιανε τον μεσο ορο. εκανα outfarm morgana στο mid., αλλα το premade του φιλτατου πολωνου last pick ηταν gold 1 επαιξε solo top cho full ap.

FML :D

welp shit happens im gonna live with it , just wanted to share the story.

p.s

obviously χασαμε :Ρ

Δημοσ.

παιδια εχει τυχει σε κανεναν να μαυριζει η οθονη μετα την επιλογη champion, οταν φορτωνει το παιχνιδι?

Το εχει παθει ενας φιλος μου και παρολο που εχει δοκιμασει σχεδον τα παντα δεν φτιαχνεται...

Δημοσ.

παιδια εχει τυχει σε κανεναν να μαυριζει η οθονη μετα την επιλογη champion, οταν φορτωνει το παιχνιδι?

Το εχει παθει ενας φιλος μου και παρολο που εχει δοκιμασει σχεδον τα παντα δεν φτιαχνεται...

Ναι το παθαίνω μερικές φορές και για να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει πως διορθώνεται.

Συνήθως αλλάζω στην επιφάνεια εργασίας και μετά πάλι στο client μερικές φορές με alt + tab ή δεν γίνεται έτσι με control + alt + delete πατάω Έναρξη Διαχείρισης Εργασιών και ξεκολλάει.

Δημοσ.

Πραγματικα πολυ ωραια.Ακομη ενα ban μεχρι 13 Αυγουστου.Εμεινα αναυδος οταν πηγα να μπω χθες και μου ''πεταει'' το γνωστο παρθαυρακι ''Your account has been suspended until 13 August,2013''.

Και το χειροτερο ειναι οτι οντως δεν τους μιλουσα και αμα μιλουσα ηταν κατι σε στυλ

"Pls Team stop feeding!" η "Stop being noob rengar and make some plays"

Αμα αυτο θεωρειτε verbal abuse τι να πω.....Dayum ηθελα να παω silver 1 ξανα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο πρώτο ματς της ημέρας duo queue Malphite mid (τα πήγε καλά) premade με Bronze 3 Jungler Jax (ό,τι ακριβώς φαντάζεστε) και Vayne που έφαγε 6 dc.

Το δεύτερο ματς ήταν αυτό.

post-128915-0-79506500-1375859907_thumb.png

Το μόνο που με παρηγορεί είναι πως Silver 3 μπορώ να το κουβαλήσω, το θέμα είναι να φτιάξω το MMR μου που έχει πέσει στα Τάρταρα τελευταία...

EDIT :-D :-D :-D  Ορίστε και οι runes - masteries του Jax μας, έκανε 0-7-1 απέναντι στον αντίπαλο Kha, έχασε lvl 1 fight και αναρωτιόταν πώς του κάνει τόση ζημιά ο Kha. Πρώτο αντικείμενο sword pots και συνέχισε για Ravenous.

http://www.lolking.net/summoner/eune/37138986#runes

Επεξ/σία από Tobajara
Δημοσ.

Tobajara μην ζητας πολλα απο την Riot,τι θελεις να πεις οτι ΜΗΠΩΣ οπως πρεπει να εχεις 16 champions για να παιξεις ranked να ηθελε και 2 rune page με tier 3 runes μονο σαν προυποθεση για να μπεις ranked???Μηπως λεω εγω γιατι οντως το θεμα να παιζεις με αλλον που ουτε καν runes δεν εχει(βλεπε την δευτερη σελιδα του παραπανω jax)ειναι ενα θεμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...