Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε καλο μου βγηκαν τα 2 dodge σημερα. Γλυτωσα το demotion στο παρα 5 (το 1ο dodge το εκανα ενω ειχα ηδη 2 ηττες με 0 βαθμους και τρολαρανε κατι premades στο picking), χτυπησα το hot streak μου, εφτασα και τα 50LP, κλειδωσαμε την παραμονη στο division, πιασαμε και +11 νικες στο elo, ειμαστε οκ για σημερα :D

In tryndamere we trust http://www.lolking.net/summoner/eune/36801721#history

Πρεπει να μαθω κανα αλλο champ ομως για τα ranked, αρκετα τον πηγα εμπλοκη τον trynda για να φτιαξω το elo μου. Παιζω ψιλομετρια 2-3 adc, 1-2 supp , και πιο λιγο jungle, (AP ειμαι παντελως τενεκες) αλλα δεν τους παιρνω σε ranked γιατι φοβαμαι :devil:

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει ένα μήνα που έχω μπει και είμαι Level 23. Παίζω κυρίως αshe και twisted fate ενώ θέλω να αποκτήσω και τον varus.

Δημοσ.

Aκουσα THN ουρμπανια παλι.

Σε game που ειχαμε σπασει ολα τα inhibitors και οι αντιπαλοι μας ειχαν σπασει μονο 1 turret και ειχαμε almost ace (4 enemies dead) και ετοιμαζομασταν να το τελειωσουμε αρχιζει και σπαμαρει pings καποιος πανω στο baron. Tον γραφουν ολοι στα @@ τους οποτε λεει:

Go baron
Του απανταω εγω: No, finish it fast
Και ερχεται η ουρμπανια: Dont finish it, go kill baron first, more LP for us.

:devil:

Δημοσ.

Aκουσα THN ουρμπανια παλι.

Σε game που ειχαμε σπασει ολα τα inhibitors και οι αντιπαλοι μας ειχαν σπασει μονο 1 turret και ειχαμε almost ace (4 enemies dead) και ετοιμαζομασταν να το τελειωσουμε αρχιζει και σπαμαρει pings καποιος πανω στο baron. Tον γραφουν ολοι στα @@ τους οποτε λεει:

Go baron

Του απανταω εγω: No, finish it fast

Και ερχεται η ουρμπανια: Dont finish it, go kill baron first, more LP for us.

:devil:

κλαίω!

χαχα όπως το άλλο το ωραίο,να τελιώνεις το game και να σου λένε w8 destroy all turrets and inhibitors for more ip

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ πάντως δε θέλω να dodgάρω.Ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγει.Πώς μπορείς να ξέρεις αν οι αντίπαλοι έχουν χειρότερα τρολλ εκεί μέσα;Εδώ κέρδισα παιχνίδι με 4 και χωρίς adc, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί η φάση.

ssns μου έχει συμβεί χειρότερο.Plat 4 νομίζω fizz να προσπαθεί να boostάρει bronze 3 tristana.Η τύπισσα είχε 37 cs στο 14 περίπου σε κάποια φάση που είδα.Οπότε γι αυτό σου λέω, και αυτό από μόνο του δε λέει κάτι.Μπορεί αυτός ο συνδυασμός να τύχει στην αντίπαλη ομάδα και όχι στη δική σου, δε μπορείς από πριν να το ξέρεις.Εγώ τουλάχιστον πάντως όχι, για εσάς δεν ξέρω. :P

ελα παρτο δικο σου!! 

ελληνας noc jungle και ελληνας adc premades.παει ο noc και βγαζει ad items(statick,bf ect) και μολις του λεω γτ δεν τανκαρεις μ λεει πρεπει να βγαλει καποιος damage.δηλαδη ο graves το adc βαραει μυγες.graves gold ii και noc silver iii.νταξει τι να πει κανεις.ου μην μπλεξεις με μαλακες

2o game series.afk vayne και 2/2 ηττες.Ωραια πραγματα

χασαμε πανηγυρικα το series με 3/3 defeat.Last game πηγε nautilus top vs wu και τον ηπιε ασχημα.μετα μας ειπε στο game οτι συχαινεται το top.μολις ρωτησα γτ δεν το ειπε στο champ select πηρα την απαντηση πως αφου δεν μπορουσε να παει bot πηγε top!!!!oooooook...btw 39lp πηγα.gg

post-238009-0-40036700-1375738357_thumb.png

Επεξ/σία από ssns
Δημοσ.

Εμένα πάντως πάλι με κουβάλησαν χθες και ανέβηκα Plat III. Θέλω να ελπίζω ότι φτάνω διαμάντι μέχρι το τέλος του Season

Ξερει κανεις ποτε αρχιζει το παγκοσμιο και ποτε τελειωνει η σεζον?

Οι ημερομηνίες των αγώνων είναι εδώ: http://eune.lolesports.com/season3/split2/articles/world-championship-tickets-available-aug-15 και λογικά το season θα τελειώσει κάνα μήνα μετά.

Δημοσ.

4 σερί νίκες και μου δίνει απο 5-6 lp εδώ και καμιά 15αριά παιχνίδια. Με βάζει αντίπαλο με χαμηλά mmr για αυτό και τόσο λίγα ?  

http://www.lolking.net/summoner/eune/36542969#history

Την αναλογια νικων/ηττων τις εχεις κοιταξει?

Εισαι 38/50 και αναρωτιεσαι

Σε βαζει με αντιπαλους που εχουν χαμηλο MMR γιατι κι εσυ εχεις κακιστο προφανως και για αυτο παιρνεις κ λιγα LP

Ερώτηση: πότε επιλέγουμε στο support ignite και πότε exhaust?

Ignite για kill lanes και οταν θες να παιξεις πιο agressive

Exhaust οταν εχουν καποιον heavy AA champ απεναντι βλ Jax , Tryn , Yi , Irelia η για Aoe Channeling ults οπως Kata , Kennen , Wukong

Προσωπικα προτιμω το ignite σχεδον παντα , το exhaust δεν το παιρνω αν εχω να το βαλω μονο στο αντιπαλο AD γιατι σε ενα teamfight δεν θα ειμαι σε range να το βαλω

Imo αυτα παντα 

Και το heal μ'αρεσει θεωρητικα αλλα ειτε ξεχναω να το παρω ειτε κοτοπουλιαζω και παιρνω ignite

Δημοσ.

To απολυτο παραδειγμα για τους λογους που δεν αγοραζουμε runes Τier 1 ή 2
και γιατι δεν παιζουμε ranked με το που πατησουμε 30lvl.

Γιατι μετα γινεται το qq για το bronze.

Δημοσ.

ναι δεν διαφωνώ οτι είμαι κάκιστος στις αναλογίες, ούτως ή αλλώς είμαι σχετικά καινούριος αφού φέτος ξεκίνησα.

Απλά προσπαθώ να καταλάβω το mmr γιατί δεν έχει καμία σχέση με του starcraft για παράδειγμα όσον αφορά το reward Point system.

Απ όσο διαβαζα εδώ νόμιζα οτι όσο παίζεις άσχετα ποιο είναι το mmr σου δεν έχει τόσο σχέση για τα Lp που παίρνεις αφού παίζεις με αντίστοιχους κάκιστους παίχτες - όποτε κάποια στιγμή η κάκιστοι πάιχτες μεταξύ τους παίρνουν αντίστοιχα LP. Μάλλον φταίει ότι μπήκα κατευθείαν silver5 έχασα 2 promotes και μετά άρχισε η κατηφόρα.

Και φαντάζομαι οτι εφόσον το mmr μου είναι πολύ χαμηλό και παίζω με bronze5-3 αυτοί παίρνουν παραπάνω LP απο μένα επείδη είμαι silver5 (παραπάνω κατηγορία δηλαδή)

σορυ για το σεντόνι

Δημοσ.

4 σερί νίκες και μου δίνει απο 5-6 lp εδώ και καμιά 15αριά παιχνίδια. Με βάζει αντίπαλο με χαμηλά mmr για αυτό και τόσο λίγα ?  

http://www.lolking.net/summoner/eune/36542969#history

Πρεπει να βελτιωσεις την αναλογια νικων/ηττων για να σε βαζει με καλυτερους αντιπαλους.

Βεβαια, μεχρι να σε βαλει με καλυτερους αντιπαλους, θα πρεπει να βελτιωθεις κι εσυ ο ιδιος, ξεκινωντας απο τα miniοn kills πχ (130 Μ.Ο με mf μετα απο 30 παιχνιδια, ή 56M.O με veigar σε 3 παιχνιδια ειναι ενα θεμα που σε αφηνει πισω πχ). Την επομενη φορα που θα παιξεις adc/mid/top ξεκινα με στοχο τα 100 minions σε 15min. Αν δεν φτασεις σε αυτο το επιπεδο, θα εξαρτασαι παντα απο τους αλλους. Αν ειναι καλοι θα νικας και θα εισαι κι εσυ καλος, αν ειναι κακοι θα χανετε. Το θεμα σε αυτα τα division ειναι να εισαι εσυ αυτος που θα τους κουβαλαει, ακομα κι αν ειναι κακοι!

Γενικα προσεχε μην αυξησεις κι αλλο τη διαφορα νικων/ηττων γιατι μετα θα ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο να την μειωσεις και να την φερεις σε νορμαλ επιπεδα. Τωρα εισαι στο οριο για να πας στο απολυτο elohell του bronze V και σε συμβουλευω να το αποφυγεις με καθε τροπο, γιατι δεν θα βγεις ευκολα και παραλληλα θα ξενερωσεις με το παιχνιδι γενικοτερα με αυτα που θα βλεπεις να γινονται εκει μεσα. Συνεπως πριν ξαναμπεις ranked, το καλυτερο ειναι να λιωσεις στα νορμαλ μεχρι να βελτιωθεις πολυ σε καποιους ρολους μεσα στο game (παρακολουθησε streams/videos/guides κλπ).

Δημοσ.

To απολυτο παραδειγμα για τους λογους που δεν αγοραζουμε runes Τier 1 ή 2

και γιατι δεν παιζουμε ranked με το που πατησουμε 30lvl.

Γιατι μετα γινεται το qq για το bronze.

XA! Έχω κι εγώ ένα ωραίο. Το top μας εναντίο Irelia σήμερα παρακαλώ.

http://www.lolking.net/summoner/eune/36737487#runes

Η πλάκα είναι πως δεν το έχασε αυτός το παιχνίδι αλλά ο 0-7-1 στο 20 Shen jungler μας. Εγώ τσίμπαγα τα βυζιά μου, ως συνήθως, σα support.

Δημοσ.

XA! Έχω κι εγώ ένα ωραίο. Το top μας εναντίο Irelia σήμερα παρακαλώ.

http://www.lolking.net/summoner/eune/36737487#runes

Η πλάκα είναι πως δεν το έχασε αυτός το παιχνίδι αλλά ο 0-7-1 στο 20 Shen jungler μας. Εγώ τσίμπαγα τα βυζιά μου, ως συνήθως, σα support.

Wait whaaaa?  :eek: 

Αυτος το τερματισε.

Κριμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...