MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 αυτο που σκεφτεσαι να κανεις dodge και τελικα δεν κανεις!!Μετα το χανεις το game και χανεις 3lp σαν να εκανες dodge!!αξια ανεκτιμητηTo θεμα ειναι οτι χανεις 3lp μεν, κανεις και defeat ομως δε. Θα ηταν προτιμοτερο να χασεις απλα τα 3lp χωρις να ριξεις το elo σου
afentiko Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 plat1 σε plat2 σε plat1 πάλι και μετά 2 win σερί με 5 και 6 lp αντίστοιχα. Αρχίσαμε...
ssns Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 ελα πλακα μας κανει το mmr.ειμαι kog maw adc και εχω αντιπαλο vayne platinum iv..αντε και γ**** !!
Bigi444444 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ρε σεις, αν κάνεις win streak σου δίνει περισσότερα lp όσο είσαι σε streak;Ή δε μετράει πουθενά αυτό; ssns, υποψιάζομαι ότι μάλλον έχετε ένα premade στην ομάδα σας και οι αντίπαλοι έχουν premade για boost.Μου έχει συμβεί αρκετές φορές μέχρι τώρα πάντως (για τα παιχνίδια που έχω παίξει πάντα, έτσι; ). edit:Yep, premade με taric, όπως το υποψιάστηκα. Tnx atallos. Κανα custom θα ξαναπαίξουμε ρε σεις; 1
Atallos1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ρε σεις, αν κάνεις win streak σου δίνει περισσότερα lp όσο είσαι σε streak;Ή δε μετράει πουθενά αυτό; Nope δεν εχει σχεση Lp παιρνεις αναλογα με το τι division εισαι και τι mmr εχεις 1
afentiko Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 θεωρητικά άμα είσαι σε μεγάλο win streak έχεις ανεβάσει σημαντικά το mmr σου οπότε θα πρέπει να σου δίνει κάτι παραπάνω εκτός αν σου κάθεται και σε βάζει εναντίον παικτών με πολύ μικρότερο mmr.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 ναι ρε παιδες, γιατι δεν κανονιζουμε ετσι κανα costum μεταξυ μας, να γελασουμε, αλλα και το κυριοτερο, εμεις οι πιο απειροι/κακοι παιχτες, να παρουμε συμβουλες απο τους ποιο εμεπιρους, πανω στο συγκεκριμενο playstyle
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 2ο dodge σημερα: Premade bot που επειδη τσακωθηκαν με εναν αλλον που ηθελε να παει adc πηραν ο ενας leblanc με smite και ο αλλος tf με smite και γραφανε "now enjoy your defeat, we duo jungle", ενω ειχαμε ηδη jungler στο team. -13LP μονο απο dodge, αλλα τουλαχιστον γλυτωσα 2 ηττες και ενδιαμεσα εκανα 1 νικη που με ξεκολησε απτους 0 βαθμους στο division. To μονο καλο ειναι οτι με καθε νικη παιρνω πολλους παραπανω απο 13lp, αρα καλυπτονται και σχετικα ευκολα.
Atallos1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Πιο πολλα LP θα χανεις απο dodge εσυ παρα απο κανονικες ηττες 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δεν εχω ξανακανει 2 dodge σε μια μερα. Και στα silver II - V χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι για τα LP Πιο σημαντικο ειναι να φτιαχνεις το mmr σου σε αυτα τα division θαρρω, παρα να βιαζεσαι για promotions. Ισως και να εχω κολημα με το θεμα του mmr γιατι το εζησα απτην πολυ κακη του οψη (-30 ποντους απο ηττα, +4 απο νικη για ΠΟΛΥ καιρο) και με ενδιαφερει περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο να κρατιεται σε καλα επιπεδα πλεον. Συν οτι γλυτωνω νευρα απο παιχνιδια που με τσατιζουν απο τη φαση του picking και μονο. Παντως με αυτα που βλεπω απο τους premades, δε θα ηταν κακη ιδεα για την riot να καταργησει τα ranked duo. Οποιοι θελουν να παιζουν παρεα ας κανουν ranked team κι εκει να δω ποσα @@ κουβαλανε πανω τους οι ανα τον κοσμο premades, για να τρολαρουν/feedaroyn κλπ.
Atallos1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δεν εχω ξανακανει 2 dodge σε μια μερα. Και στα silver II - V χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι για τα LP Πιο σημαντικο ειναι να φτιαχνεις το mmr σου σε αυτα τα division θαρρω, παρα να βιαζεσαι για promotions. Ισως και να εχω κολημα με το θεμα του mmr γιατι το εζησα απτην πολυ κακη του οψη (-30 ποντους απο ηττα, +4 απο νικη για ΠΟΛΥ καιρο) και με ενδιαφερει περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο να κρατιεται σε καλα επιπεδα πλεον. Αν το βλεπεις ετσι παω πασο Εγω παντως δεν προκειται να κανω dodge σε κανενα game Κερδισα παιχνιδι με 4 support στο DIamond Τωρα παιζω με Gold 2 account , τυπος με τρολλαρει σε 2 συνεχομενα games επειδη ειναι butthurt και δεν εχει ιδεα Αλλα ικανοποιηση δεν θα του δωσω
ssns Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) ssns, υποψιάζομαι ότι μάλλον έχετε ένα premade στην ομάδα σας και οι αντίπαλοι έχουν premade για boost.Μου έχει συμβεί αρκετές φορές μέχρι τώρα πάντως (για τα παιχνίδια που έχω παίξει πάντα, έτσι; ). edit:Yep, premade με taric, όπως το υποψιάστηκα. Νταξει αλλα το παρα εκανε!!silver v φερει τον platinum iv να τον boostάρει?ημαρτον!!Μου ξεφυγε καποια στιγμη με 14hp και μ λεει στο chat "kogy kogy 14hp" να μ το παιξει ιστορια και γυρναω και του λεω "you bring your platinum friend to boost you?gj tarico" και δεν ξανα μιλησε μετα!!με βαζει με gold v-iv-iii και ολοι ειναι σαπακια και μας το παιζουν παικταραδες edit: μολις μπηκα series για gold v.Αν μ ελεγε κανενας οτι στα 96 lp εχανα δυο συνεχομενα πηγαινα 89 και κερδιζα το 3ο και πηγαινα series θα τον ελεγα τρελο,αλλα ετσι εγινε Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2013 από ssns
Bigi444444 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Κι εγώ πάντως δε θέλω να dodgάρω.Ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγει.Πώς μπορείς να ξέρεις αν οι αντίπαλοι έχουν χειρότερα τρολλ εκεί μέσα;Εδώ κέρδισα παιχνίδι με 4 και χωρίς adc, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί η φάση. ssns μου έχει συμβεί χειρότερο.Plat 4 νομίζω fizz να προσπαθεί να boostάρει bronze 3 tristana.Η τύπισσα είχε 37 cs στο 14 περίπου σε κάποια φάση που είδα.Οπότε γι αυτό σου λέω, και αυτό από μόνο του δε λέει κάτι.Μπορεί αυτός ο συνδυασμός να τύχει στην αντίπαλη ομάδα και όχι στη δική σου, δε μπορείς από πριν να το ξέρεις.Εγώ τουλάχιστον πάντως όχι, για εσάς δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις