Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν παιζω μονο supp,αλλα και top/adc παω παντα πετυχαινω 1-2 feeders η ζωα που κοιμουνται

επειδη ημουν εκει που εισαι..bronze iv για την ακριβεια και επειδη και εγω πετυχαινα τετοιου ειδους παικτες και πλεον ειμαι silver i και παω για gold,αυτο που εκανα στα χαμηλα bronze division ηταν κυριως να προσεχω τι ωρες εμπαινα να παιξω.επειδη ηταν χειμωνας συνηθως εμπαινα μετα τις 1-2 να παιξω μιας και τα περισσοτερα πιτσιρικια εκεινες τις ωρες κοιμουντε.Οποτε σταθερα και αργα περνωντας 2-3 νικες καθε μερα καταφερα να ανεβω.Ναι μεν πετυχαινα και ασχημα games αλλα τουλαχιστον επερνα 2 νικες και 1 ηττα.still worth it.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τι παιχνιδια περιμενεις να παιξεις στο Bronze 4

Αμα μπεις αλλη ωρα θα τους ερθει επιφωτιση και θα μαθουν να παιζουν ξαφνικα?

ΥΓ2. Αλλο ενα tip, ειναι να κανεις dodge σε παιχνιδια που φαινονται απτο picking οτι θα τρολαριστουν. Σε αυτη τη φαση δε σε νοιαζουν τα LP, ουτε καν το division, αλλα σε ενδιαφερει οτι εχεις 21 ηττες παραπανω απο νικες. Ο στοχος σου πρεπει να ειναι να μηδενιστει αυτη η διαφορα. Οταν το καταφερεις θα εισαι πιθανοτατα Silver ηδη. Και αν δεν εισαι θα πας με το ζορι, γιατι το game/mmr θα προσπαθει να σε σπρωξει στο Silver. Οποτε ο στοχος τωρα ειναι με καθε τροπο να αποφευγεις defeats. Κανε dodge λοιπον και χεστηκες για τα LP.

Μην δινεις τετοια tips γιατι μονο κακο κανουν

Δεν υπαρχει λογος να κανει κανενα dodge , ακομα κ το πιο χαζο παιχνιδι μπορει να νικησεις

Δεν θα μαθεις κατι προφανως , αλλα δεν εχει να λεει κ πολλα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τι παιχνιδια περιμενεις να παιξεις στο Bronze 4

Αμα μπεις αλλη ωρα θα τους ερθει επιφωτιση και θα μαθουν να παιζουν ξαφνικα?

Aπλα τις νυχτες ειναι αληθεια οτι το ποσοστο καθυστερημενων μειωνεται. Πιθανως λογω ηλικιων που παιζουν νυχτερινες ωρες (aka τα 13χρονα ειναι για υπνο μαζι με το μπομπό αγκαλια).

Και ειναι προτιμοτερο να παιζεις με unskilled συμπαιχτες και αντιπαλους, παρα με καθυστερημενους που θα τρολαρουν για να σπασουν πλακα, ή που θα κανουν rage quit αν ξεκινησουν με 0/3 σκορ κλπ.

Μην δινεις τετοια tips γιατι μονο κακο κανουν

Δεν υπαρχει λογος να κανει κανενα dodge , ακομα κ το πιο χαζο παιχνιδι μπορει να νικησεις

Δεν θα μαθεις κατι προφανως , αλλα δεν εχει να λεει κ πολλα

Εγω παντως οταν βλεπω καποιον να λεει "i will troll, suck me" κλπ, μεσα στο picking, απλα επειδη του φαγανε το μπιφτεκι στο τοπ, ή οταν βλεπω games οπου εχουν pickarei 3 AP και ολοι λενε οτι θα πανε mid, κανω dodge γιατι θεωρω οτι το παιχνιδι ξεκιναει με πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να ειναι νικη αποτι ηττα. Καποια απο αυτα που εκανα dodge μπορει να κατεληγαν σε νικες, ειμαι σχεδον βεβαιος ομως οτι τα περισσοτερα θα ηταν ηττες.

Με το τιπ για dodge παντως, σε αυτα τα χαμηλα elo δεν βλεπω που ειναι το κακο! Μιλαμε για elos που το 40% ειναι toxic players και τους αρεσει, το 40% ανοιγει lol νομιζοντας οτι παιζει counterstrike και το υπολοιπο 20% tryhardarei. Σιγα μη τους χαλασει η εμπειρια παιχνιδιου με το dodge ενος που διαπιστωσε απτο picking οτι 2-3 απτους παιχτες θα μπουν για να τρολαρουν.

ΥΓ. Κανω spectate τωρα ενα game με diamonds. Ο udyr (PVDrabil το nick) rage quit στο 1ο του death στο 10ο λεπτο και ο fizz της ιδιας ομαδας καθοταν στην base και εκανε βολτες για κανα 3λεπτο.

Τι διαολο ουτε εκει σοβαρευονται? :P

edit:Aποκορυφωμα οτι το σκορ αυτη τη στιγμη ειναι 12-20 υπερ των τρολλ και πηραν και drake :D Bεβαια, χανουν το game απτα turrets.

Δημοσ.

δεν παιζω μονο supp,αλλα και top/adc παω παντα πετυχαινω 1-2 feeders η ζωα που κοιμουνται

Να φανταστώ ότι στην αντίπαλη ομάδα feeders & ζώα δεν υπάρχουν ποτέ, ε?

• Like 1
Δημοσ.

Να κανεις πρωτο penta σε ranked με zed και να χανει η ομαδα σου επειδη bot (premades) και mid  -_-  -_-  -_-  -_-  -_-

Δεν θα ανεβουμε ποτεεεεε μα ποτεεεεε μα ποτεεεεε

Δημοσ.

Aπλα τις νυχτες ειναι αληθεια οτι το ποσοστο καθυστερημενων μειωνεται. Πιθανως λογω ηλικιων που παιζουν νυχτερινες ωρες (aka τα 13χρονα ειναι για υπνο μαζι με το μπομπό αγκαλια).

Και ειναι προτιμοτερο να παιζεις με unskilled συμπαιχτες και αντιπαλους, παρα με καθυστερημενους που θα τρολαρουν για να σπασουν πλακα, ή που θα κανουν rage quit αν ξεκινησουν με 0/3 σκορ κλπ.

Εγω παντως οταν βλεπω καποιον να λεει "i will troll, suck me" κλπ, μεσα στο picking, απλα επειδη του φαγανε το μπιφτεκι στο τοπ, ή οταν βλεπω games οπου εχουν pickarei 3 AP και ολοι λενε οτι θα πανε mid, κανω dodge γιατι θεωρω οτι το παιχνιδι ξεκιναει με πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να ειναι νικη αποτι ηττα. Καποια απο αυτα που εκανα dodge μπορει να κατεληγαν σε νικες, ειμαι σχεδον βεβαιος ομως οτι τα περισσοτερα θα ηταν ηττες.

Με το τιπ για dodge παντως, σε αυτα τα χαμηλα elo δεν βλεπω που ειναι το κακο! Μιλαμε για elos που το 40% ειναι toxic players και τους αρεσει, το 40% ανοιγει lol νομιζοντας οτι παιζει counterstrike και το υπολοιπο 20% tryhardarei. Σιγα μη τους χαλασει η εμπειρια παιχνιδιου με το dodge ενος που διαπιστωσε απτο picking οτι 2-3 απτους παιχτες θα μπουν για να τρολαρουν.

ΥΓ. Κανω spectate τωρα ενα game με diamonds. Ο udyr (PVDrabil το nick) rage quit στο 1ο του death στο 10ο λεπτο και ο fizz της ιδιας ομαδας καθοταν στην base και εκανε βολτες για κανα 3λεπτο.

Τι διαολο ουτε εκει σοβαρευονται? :P

edit:Aποκορυφωμα οτι το σκορ αυτη τη στιγμη ειναι 12-20 υπερ των τρολλ και πηραν και drake :D Bεβαια, χανουν το game απτα turrets.

Απο που ειναι αληθεια και γιατι συνεχιζετε και τα πιστευετε αυτα

Ειτε μπεις πρωι ειτε μπεις βραδυ θα παιξεις με Bronze 4 εφοσον εισαι κι εσυ τοσο

Ειναι λοιπον και οι 2 καθυστερημενοι , simple enough

Μην κανεις dodge κανενα παιχνιδι , δεν ξερεις πως θα παει

Εκτος κι αν παιρνεις LP με το στανιο

Και ναι μια χαρα υπαρχουν καθυστηρημενοι κ στο DIamond

Δημοσ.

Είμαι Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Thresh που υπάρχει. Ο χειρότερος όμως.

EDIT: Το matchmaking σε όλο του το μεγαλείο. Τσέκαρα το τελευταίο normal που έπαιξα και κερδίσαμε.

Εμείς.

Εγώ, κουλός Thresh - δε νιώθω καθόλου το combo του.

Ashe Silver 4

Nasus jungler Gold 3

Vladimir mid Gold 5

Lee top Silver 4

Οι άλλοι

Thresh bot, Platinum 2

Rengar top, Gold 2

Zyra mid, Gold 2

Orianna bot (ω ναι) Platinum 3

Rammus jungler Silver 5 με αβυσσαλέο MMR.

Ο Thresh τους μου έβγαλε την πίστη στο counter warding - δεν το έσωζα πλήρως ομολογώ, ήμουν διαρκώς στο τρέξιμο, κάτω το χάσαμε, η ομάδα αρνούνταν πεισματικά να πιάνει το φανάρι μου και να γλιτώνει, ταϊστηκε ο Nasus και ο Vlad μας, ο Rammus τους ήταν εμετικός, εν πάσει περιπτώσει το πήραμε.

Δημοσ.

Οταν δεν εισαι πολυ καλυτερος απο το ελο σου,απλα λιγο καλυτερος τοτε το dodge καλο ειναι να γινεται.

Πχ ,προχθες εκανα dodge diamond 5 [δεν ειμαι πολυ καλυτερος απο τους παικτες αυτους],οταν ειδα στο team μου 0 cc[ειχα ριβεν και πηρε evelyn jungle,janna support κτλ ]και οι αλλοι ειχαν 5 cc,εε εκει καλυτερα να χασω 3 lp απο το να χασω 20-40 λεπτα παιχνιδφοιου που θα χασω σιγουρα.

Δημοσ.

είχα 6 wins in a row είμουν σε series για silver 1 και ήθελα μια νίκη..μέχρι που συνάντισα έλληνες premades bot...φυσικά δεν μας είπαν τίποτα μέχρι να γίνει και το τελευτέο pick..εγώ pickαρα 4ος sona (λέω να αφήσω τον άλλο να πάει top)...και ξαφνικά pickάρει λεονα και λέει

"bot with cait premades"..τελικά πήγα solo top sona vs rengar...το γέλιο που έριξα όταν τον πήρα σε 1v1 δεν περιγράφετε :-D

Δημοσ.

Moλις μπηκα σε game με premade Πολωνους. Ειμαι 1ος στο pick order, λεω και πρωτος τοπ και ο τελευταιος στο picking που ηταν ενας εκ των 2 premades που επαιζε τα provisional game του ελεγε top or troll, την ωρα που ειχα κανει ηδη pick. Ο αλλος εκ των premades ελεγε οτι θα μου κανουν 2 report για trollpick (!!!) και βριζανε μανες στην picking screen ακομα και για τα bans που εκανα (shen/malph/hexarim). Επισης ελεγε οτι εκανε quadra αυτος που ηθελε να μπει top για να του το αφησω (λες και εχει καμια σημασια αυτο, anyway). Μπηκα κι εγω lolking ετσι απο περιεργεια να δω ποσο μλκες μπορει να ειναι και δεν επεσα εξω: Να ο τυπος με το quadra :D http://www.lolking.net/summoner/eune/33974219#profile

Μπορει να λεει σκορ 8-0 στα ranked solo, αλλα αν δειτε στα matches εχει μια σελιδα γεματη defeats, μεταξυ αυτων και στα ranked solo. Το ιδιο και ο premade του.

Dodge με συνοπτικες διαδικασιες, καθως εχω ηδη κανει 2 ηττες με 0 βαθμους στην Silver III και φανταζομαι οτι η επομενη ειναι demotion.

Δημοσ.

αυτο που σκεφτεσαι να κανεις dodge και τελικα δεν κανεις!!Μετα το χανεις το game και χανεις 3lp σαν να εκανες dodge!!αξια ανεκτιμητη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...