Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο bronze απλά το μόνο που πρέπει να κάνεις για να ανέβεις είναι να κερδίσεις το lane σου μέσα σε 15-20 λεπτά, να έχεις δεδομένο οτι η ομάδα σου είναι ανάπηρη και απλά να συγκεντρωθείς στο lane σου.

Απο εκεί και πέρα απλά gangs σε όλα τα lanes!

Πιστεύω οτι ο rengar κάνει άσχημο snowball σε bronze/silver, δεν ξέρω αν συμφωνείτε...! 

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τα ξημερωματα μιλαγα με ενα φιλο μου στο chat και μου παραπονιοταν ... και δεν γινεται και ολοι ειναι ζωα και δεν μπορω να ανεβω... δεν παιζει ρολο ποσες φορες του εξηγησα οτι ολα γινονται ειδικα οταν εισαι σε τοσο χαμηλο tier , σου δινονται τοσα πολλα παραθυρακια ευκαιριων να κερδισεις το lane σου μονο και μονο απο την αγνοια που εχουν οι παιχτες σε αυτα τα tier...

με τα λιγα και με τα πολλα δεν χαμπαριαζε και συνεχισε το παραπονο/κλαψα. του λεω δωσε το acc να παιξω μερικα games να δω αλλα MOSTLY να δεις εσυ. Εννοειται δεν προκειται να τον κανω boost. απλα επαιξα 5 games ετσι για το γαμωτο. (δεν ειμαι high Elo , barely gold 1 )

553078_593507437367531_1218424589_n.jpg

το ποσο ευκολα μπορεις να νικησεις αυτα τα games απλα και μονο καταστρεφοντας το lane σου εκμεταλευομενος ΟΛΑ τα λαθη (που ειναι πολλα και συνεχομενα) των αντιπαλων σου και μετα απλα ακολουθοντας τα βλημματα της ομαδας σου ~_~

συνεχισε βεβαια το τροπαριο οτι εγω ημουν τυχερος σε αυτα τα games παρολο που π.χ στο τελευταιο game με kennen το bot lane μου ειχε combined 22 deaths κ σε ολα τα games καποιος/καποιοι feedaran HARD.

Σταματησα να προσπαθω να τον φερω στα λογικα του.

Και εγώ που είμαι Gold 3 μπήκα από acc φίλου Bronze IV και εκανα 17/17 victories και σήμερα έχασα το πρώτο game.

Είναι σχεδόν αδύνατο να χάσεις,ακόμα και αν χάνει όλο το team όλο και κάπως θα βρεις να το κάνεις carry.

• Like 1
Δημοσ.

Καθε kill κανει reset το CD του κατα 50% , no bug

Δουλευει με το Q

Ααα εσύ εννοείς ότι το active κάνει το Q να σκάσει critical.Ναι αυτό σωστό. Εγώ κατάλαβα ότι κάνει reset το SOTD αμέσως.

Δημοσ.

Yep ειναι snowball champ

Ξανα για Yi

More mathcraft με builds για οποιον θελει να διαβασει

http://leagueoflegendramble.wordpress.com/2013/08/03/95/

SotD σε Yi , resets με τα kills

Sounds legit

Πόνεσε το μυαλό μου από το πολυ΄theorycraft και με όλα αυτά τα νούμερα.

Άσε που τσάμπα τα διαβάζουμε γιατί όλοι κάνουν ban τον yi.

Δημοσ.

Ολοι οι καρκινοι στα silver 1-gold v-gold iv ειναι πραγματικα!!!Τοσο χαζους παικτες πρωτη φορα βλεπω.Στο bronze τουλαχιστον μπορουσες να συννενοηθεις,εδω ουτε καν!

Δημοσ.

Ολοι οι καρκινοι στα silver 1-gold v-gold iv ειναι πραγματικα!!!Τοσο χαζους παικτες πρωτη φορα βλεπω.Στο bronze τουλαχιστον μπορουσες να συννενοηθεις,εδω ουτε καν!

Γενικα ολο το gold ειναι μια μεγαλη απογοητευση για μενα.

Μερικα απο τα παιχνιδια ειναι να απορεις γιατι ειναι gold και plat αυτα τα ατομα.

Δημοσ.

Γενικα ολο το gold ειναι μια μεγαλη απογοητευση για μενα.

Μερικα απο τα παιχνιδια ειναι να απορεις γιατι ειναι gold και plat αυτα τα ατομα.

Να ξεκιναει ο jungler teamfight ενω ημαστε 4vs5 και να απαιτει απο εμενα να τους σκοτωσω ολους πραγματικα πρωτη φορα βλεπω.Δεν μπορω να καταλαβω τι ειδους λογικη ειναι αυτη!εκει που πρεπει να προστατεψεις το adc απο τους αλλους το αφηνεις μονο του το σκοτωνουν και μετα λες καντε και report γτ πηρε κακο position.ποσο ποιο ζωα?

Δημοσ.

Gold V ειχα στο τελευταιο μου παιχνιδι. Ηταν πρωτος στο picking και εκανε bans: Ashe, Fiddle, Galio. Μολις τον ρωτουσαν τι στον &^*&^ bans κανει, απαντησε, Ashe so OP κλπ.

Παιρνουν οι αντιπαλοι amumu+shen , λεει αυτος οτι θα παιξει support, του λεω να παρει tanky support και μου απαντα "δεν εχω tanky supp". Παιρνει Janna, ηταν μαζι με εναν graves στο bot δωσανε σκορ 2-10 αφου ο amumu τους πηγαινε εμπλοκη στα ganks. Μολις τελειωσαμε το game τον ρωτησα ποσα πληρωσε για το boosting :D

Επειδη γενικως με βαζει ολο και πιο συχνα με Gold V, εχω να πω οτι πολλοι ειναι σε επιπεδο Silver V και παραλληλα θεωρουν τους εαυτους τους platinum. Εχω συναντησει ως τωρα 5-6 Gold V που ειναι πολυ χειροτεροι παιχτες απο μενα που ειμαι Silver III και θεωρω τον εαυτο μου σε επιπεδο Silver IV-V.

Το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι εχουν μαξιλαρακι το gold, ξερουν οτι ειναι αχρηστοι και δεν μπορουν για παραπανω και θα μεινουν μια ζωη Gold V, και δεν το εχουν σε τιποτα να τρολλαρουν. Εχω δει ας πουμε, duo jungle, και το trollpick ηταν του Gold V.

Δημοσ.

απο bronze 4 που ημουν και πηγαινα για promotion σε bronze 3,τυγχαινα συνεχεια ζωα :@

καταντησα σε μια μερα να πεσω στην 5η division :@

μα ειναι δυνατον;να περνει ο αλλος garen για supp και να εχει feedarei 1/8/2?

ή να μαι jungle εχωντας μαστερ και να εχουμε τον talon mid με fail runes/masteries + smite..

γτ απλα το ξεχασε! ελεος οσο γαματο παιχνιδι και να ειναι

με τα ζωα και τα κατσικια που υπαρχουν δεν παλευεται η κατασταση ! 2 μηνες προσπαθω να ανεβω division και ολο απο 4η division προς 3η,πεφτω στην 5η :@

οποιος θελει ας με addarei στο λολ

nautoumpas

και οσοι ψαχνουν για supp εδω ειμαι :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο bronze 4 που ημουν και πηγαινα για promotion σε bronze 3,τυγχαινα συνεχεια ζωα :@

καταντησα σε μια μερα να πεσω στην 5η division :@

μα ειναι δυνατον;να περνει ο αλλος garen για supp και να εχει feedarei 1/8/2?

ή να μαι jungle εχωντας μαστερ και να εχουμε τον talon mid με fail runes/masteries + smite..

γτ απλα το ξεχασε! ελεος οσο γαματο παιχνιδι και να ειναι

με τα ζωα και τα κατσικια που υπαρχουν δεν παλευεται η κατασταση ! 2 μηνες προσπαθω να ανεβω division και ολο απο 4η division προς 3η,πεφτω στην 5η :@

οποιος θελει ας με addarei στο λολ

nautoumpas

και οσοι ψαχνουν για supp εδω ειμαι :)

Ημουν σε αυτου του τυπου το elohell κι εγω. Η θεωρια ειναι οτι βρισκεσαι εκει επειδη εκει ανηκεις ως παιχτης.

Ετσι ημουν κι εγω για κανα μηνα. Aποψη μου, μαθε καλα ενα top hypercarry (οχι adc) και ξεκινα κουβαλημα. Και μακρια απο supp προφανως! Tryndamere αν θες top και melee, κουβαλαει σαν διαολος σε αυτα τα elo, ειναι ο main μου εδω και 1 μηνα και με ανεβασε 5-6 divisions oυσιαστικα, απο bronze V-->Silver III πλεον, εχοντας +36 νικες μετα απο 190 παιχνιδια με trynda (113-77). Και να σκεφτεις οτι δεν παιζω καλο lol ακομη, αλλα παιζοντας εξυπνα αυτον τον champ ειδα χειροπιαστη και σημαντικη αλλαγη στο elo μου.

Πολλες απο αυτες τις νικες ειναι με afker ή με ελεινα troll/feeders στο δικο μου team, που τα κουβαλησα μονος μου oυσιαστικα. Και πολλες απτις 77 ηττες ειναι με trolls/afkers κλπ φυσικα (βεβαιως και πολλες απτις νικες μου ειναι χαρη σε τρολλς/afkers στην αντιπαλη ομαδα), ενω καμια 15ρια ηττες θα μπορουσαν να ειναι νικες αν δεν εκανα εγω ΤΙΣ μλκιες :P Kαποιες αλλες, ηταν φυσιολογικες ηττες, παιχνιδια που απλως ημασταν ολοι χειροτεροι απτους αντιπαλους μας και δεν κερδιζονταν. Ετσι κι αλλιως, παντα 5 κερδιζουν και παντα 5 χανουν, ειτε εισαι bronze V, ειτε diamond.

Το μονο προβλημα με τον trynda ειναι οτι σε καθε picking πρεπει να τσακωνεσαι για να πας τοπ και πολλες φορες δεν θα σε αφησουν. Διοτι απτους 5, οι 3 θελουν τοπ σε αυτα τα elo. Kαι μολις δουν pick tryndamere για τοπ αρχιζουν κατευθειαν "report trollpick" κλπ. Τους κακοπεφτει πολυ :D

YΓ. Παντως ειδα στο lolking τα ranked stats σου αλλα και τα τελευταια 10 παιχνιδια σου. Το πρωτο πραγμα που πρεπει να φτιαξεις στο παιχνιδι σου ειναι το farming, ακομα και με ashe/draven/tryndamere/teemo/fiora εχεις 2ψηφιο Μ.Ο minions kills. Ξεκινα σταματωντας το autoattack και εστιαζοντας σε last hit στα minions kills. Μολις φτιαξεις αυτο, επομενη ιδεα, επελεξε ενα champ για main και δες guides/streams κλπ για τον champ αυτο, προσπαθωντας να εφαρμοσεις καθε τι που βλεπεις στο βιντεο.

ΥΓ2. Αλλο ενα tip, ειναι να κανεις dodge σε παιχνιδια που φαινονται απτο picking οτι θα τρολαριστουν. Σε αυτη τη φαση δε σε νοιαζουν τα LP, ουτε καν το division, αλλα σε ενδιαφερει οτι εχεις 21 ηττες παραπανω απο νικες. Ο στοχος σου πρεπει να ειναι να μηδενιστει αυτη η διαφορα. Οταν το καταφερεις θα εισαι πιθανοτατα Silver ηδη. Και αν δεν εισαι θα πας με το ζορι, γιατι το game/mmr θα προσπαθει να σε σπρωξει στο Silver. Οποτε ο στοχος τωρα ειναι με καθε τροπο να αποφευγεις defeats. Κανε dodge λοιπον και χεστηκες για τα LP.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...