Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι θα επηρεάζει το matchmaking, αλλά και πάλι αν σε βάζει μαζί τους, i've got bad news :P

Πάλι στην ίδια συζήτηση θα κυλίσουμε ρε συ thresh τώρα? Αφού το σύστημα είναι κουκουρούκου... Παίζει ο άλλος 10 games, κερδίζει τα 7 και τον βγάζει στο silver 3 να παίξει μαζί μου που έχω παίξει 200 games. Προφανώς και είναι unskilled για αυτό το επίπεδο στις περισσότερες τον περιπτώσεων. Ας τους πάρω όμως με την σειρά:

Twitch: Ήρθε με runes που σε καρκινιάζουν με την πρώτη ματιά... Πήγε bot με 12 armor και μου ξεκινάει με long sword +2 pots... Που πας ρε αδερφέ όταν ο graves σε ρίχνει στο μισό hp με 2 auto attacks... Πόσο μάλλον όταν έχεις και supp που δεν μπορεί να σε προστατέψει τουλάχιστον στα πρώτα lvl (βλέπε kayle) ή να έχει τον άλλον pinned down για αρκετό χρόνο (όπως ένα thresh). Δεν θα το χάσεις το lane? όταν λοιπόν τις διαθέτεις αυτές τις πληροφορίες πριν αρχίσει το game και τις αγνοείς, ε είσαι Unskilled.

Kayle: ήτανε last pick, δεν μιλάει στο champ select, και στο τέλος παίρνει την kayle και λέει "i don't play supp, i suck". Τι περιμένεις τώρα? Το παλικάρι μπορεί να είναι εξαίρετος παίκτης κατά τα άλλα, αλλά να είσαι silver με ένα σεβαστό ποσό παιχνιδιών και να μην μπορείς να παίξεις supp? Και οκ, το δέχομαι να failάρεις δεν παίζει main supp, αλλά 0-9? Να πηγαίνεις μόνος σου στο enemy jungle για να βάλεις ward και να ξεκινάς εκεί fights? Και άντε, το έκανες μια φορά και πέθανες, πάει στο δίαολο... Δεν καταλαβαίνεις το λάθος σου επί 40 λεπτά? Ε είσαι Unskilled...

Teemo: Το 1st pick της ομάδας. Instant lock teemo για Mid. Δεν είναι και τόσο άσχημο αφού δεν ξέρει ο αντίπαλος το Position που θα παίξεις. Μπορούσε να πάει top ή οτιδήποτε, οπότε δεν θα σε κάνουν εύκολα counter. ξεκινάς λοιπόν το παιχνίδι. Πεθαίνεις 3 φορές από gang του enemy jungler. Να μην πάρεις ένα γαμωward? Nope... Στην συνέχεια, όπως και η kayle, πήγαινε και αυτός μόνος στο enemy jungle για να βάλει μανιτάρια και ξεκινούσε fight (ενώ χάναμε ήδη για ~10kills) ... Σου λοίπουν από το Minimap 3 εχθροί, που στο διάολο λες να βρίσκονται? και δεν το κάνεις αυτό, ούτε μια, ούτε 2 φορές. Τέλος δεν βγάζεις λίγο att. speed στον teemo και ένα σχετ. Item στο build σου που να αξιοποεί τις ικανότητες του ήρωα. Άρα έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης των λειτουργιών και δυνατοτήτων του champion. Γιατί τον κάνεις instant lock? Γιατί δεν ρωτάς και γιατί αγνοείς τις συμβουλές της ομάδας να πάρεις ένα nashors or sth. Ε είσαι unskilled λοιπόν και εσύ κύριε.

Xin Zao: Ήταν ο πιο legit παίκτης της ομάδας, αλλά 2 φορές συνεχόμενες κάνω recall από το top (ήμουν 15-20 cs μπροστά στο Lane phase από τον jax) και του λέω "cover top a bit". Έρχεται εκεί πέρα και αυτοκτονεί στον jax. Και τις 2 φορές του μπήκε στα ίσα 1v1, ενώ είχε Item disadvantage και ενώ μπορούσε να ξεφύγει (είχε τον χρόνο γιατί ο jax ήταν Low level με 2 dorans blade) κάθεσε και τον βαράς μέχρι να πάει το Hp σου στο 0. Δεν αντιλαμβάνεσαι ρε αγόρι μου ότι θα πέσεις? Αν δεν νιώθεις πόσο damage θα δώσει και πόσο damage θα φάει ο χαρακτήρας σου (που τον παίζεις αρκετά συχνά ώστε να τον διαλέξεις σε ranked game) τότε έχεις και εσύ σοβαρό πρόβλημα και επακόλουθο αυτού είναι να μην κρίνεις σωστά πότε μπορείς και πότε όχι να κάνεις ένα engage/initiate. Άρα και εσύ είσαι unskilled.

Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω με παραδείγματα από άλλα games... Όπως και να 'χει, εγώ αυτόν τον παίκτη τον θεωρώ Unskilled και θέλω να ενημερώσω το σύστημα για αυτό. Αν θεωρεί και αυτός το ίδιο για μένα, ας πράξει αντίστοιχα.

Και θα διαφωνίσω με αυτό που είπες ότι "σημασία έχει το ποιός σου κάνει report για unskilled". Πες ότι εγώ αποδεδειγμένα είμαι χαζός και εσύ είσαι αποδεδειγμένα βλάκας. Αν γυρίσω και πώ λοιπόν ότι είσαι βλάκας, η πρότασή μου δεν έχει ισχύ λόγω της ιδιότητας μου? Αφού την αλήθεια λέω...

• Like 2
Δημοσ.

Το report για unskilled player κάνει κάτι: Αν φας πολλά, πέφτει το mmr σου και σε βάζει να παίζεις με χειρότερους παίκτες.

Ουσιαστικά, δηλαδή, χάρη του κάνεις του τύπου που του κάνεις αυτό το report, μιας και να τιμωρηθεί δεν παίζει, η Riot έχει δηλώσει πολλές φορές ότι το να είναι κάποιος κακός παίκτης δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ αιτία για ban.

Το πιο σημαντικό βέβαια πράγμα που κάνει αυτό το κουμπάκι, είναι να αποτελεί τρόπο εκτόνωσης για τον τύπο στο

top lane που τέλειωσε 14/2/7 ενώ όλη η ομάδα του feedare τον κώλο της με σκορ 1/12/2 και στο τέλος άκουσε και κανά

"easy, l2p noobs". Το πατάει, σκέφτεται "τους έδειξα τους κερατάδες, καλό ban εύχομαι" και ξεκινάει το επόμενο game, θεωρητικά τουλάχιστον, λίγο πιο ήρεμος. Στην πραγματικότητα τους έκλασε μια μάντρα.

Δημοσ.

Το report για unskilled player κάνει κάτι: Αν φας πολλά, πέφτει το mmr σου και σε βάζει να παίζεις με χειρότερους παίκτες.

Ουσιαστικά, δηλαδή, χάρη του κάνεις του τύπου που του κάνεις αυτό το report, μιας και να τιμωρηθεί δεν παίζει, η Riot έχει δηλώσει πολλές φορές ότι το να είναι κάποιος κακός παίκτης δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ αιτία για ban.

Το πιο σημαντικό βέβαια πράγμα που κάνει αυτό το κουμπάκι, είναι να αποτελεί τρόπο εκτόνωσης για τον τύπο στο

top lane που τέλειωσε 14/2/7 ενώ όλη η ομάδα του feedare τον κώλο της με σκορ 1/12/2 και στο τέλος άκουσε και κανά

"easy, l2p noobs". Το πατάει, σκέφτεται "τους έδειξα τους κερατάδες, καλό ban εύχομαι" και ξεκινάει το επόμενο game, θεωρητικά τουλάχιστον, λίγο πιο ήρεμος. Στην πραγματικότητα τους έκλασε μια μάντρα.

Lolz

Που τα διαβαζεις αυτα?

Το MMR δεν πεφτει απο κανενα report η απο αλλο παραγοντα εκτος απο τις ηττες σου

Μην ξεκινατε παλι με τα urban legends 

@Alchemist

Γιατι να ειναι αυτος unskilled και να μην εισαι εσυ?

Αυτος κερδιζει τα placement και τον βαζει εκει που πρεπει να ειναι , εσυ μετα απο 200 games εισαι κατω η οριακα ισος απο το αρχικο elo που σου δινει το παιχνιδι οταν ξεκινας

Δεν θελω να στην πω και ξερω πολυ καλα τι καρκινος ειναι ολα τα elos αλλα ας μην κατηγορουμε μονο τους αλλους

Δημοσ.
@Alchemist

Γιατι να ειναι αυτος unskilled και να μην εισαι εσυ?

Αυτος κερδιζει τα placement και τον βαζει εκει που πρεπει να ειναι , εσυ μετα απο 200 games εισαι κατω η οριακα ισος απο το αρχικο elo που σου δινει το παιχνιδι οταν ξεκινας

Δεν θελω να στην πω και ξερω πολυ καλα τι καρκινος ειναι ολα τα elos αλλα ας μην κατηγορουμε μονο τους αλλους

Δεν παρεξηγούμε, συζήτηση κάνουμε... Για το αν είμαι εγώ Unskilled η όχι, νομίζω ότι απάντησα πριν. Αν με θεωρούν οι συμπαίκτες ή αντίπαλοι Unskilled, ας μου κάνουν report για αυτόν τον λόγο. Έχουν και το δικαίωμα και την δυνατότητα να το κάνουν.

Το όλο θέμα με τα Placement matches το έχω ξαναναφέρει ότι έιναι τραγικό. Εγώ προσωπικά είχα 5 κακά match κατά το placement (Πήρα 5 defeat στην σειρά την ίδια ημέρα) και αυτό με καταδίκασε στο Bronze. Αν έχω παίξει και έχω παίξει match με trolls και afkers όταν ήμουν σε εκείνα τα tier για να πάω στο silver (βλέπε screenshot του soadnick, που τον καταλαβαίνω, για να δεις τι τράβηξα για να ανέβω).

Θεωρητική τελειώς η κουβέντα, αλλά το πλέον δίκαιο για μένα θα ήταν να ξεκινούσαν όλοι από τον πάτο, δηλαδή το bronze V. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σας (με τα οποία δεν διαφωνώ) πάλι ο καλός θα ανέβαινε και έτσι:

1) δεν θα γκρίνιαζε κάποιος (όπως εγώ) που είχε μερικά defeat στο placement Και αναγκάστηκε να παίζει σε αυτήν την άρρωστη κατάσταση.

2) δεν θα είχες κόσμο με 10 game συνολικά να παίζει στο silver και να καταστρέφει παιχνίδια άλλων παικτών.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πες ότι εγώ αποδεδειγμένα είμαι χαζός και εσύ είσαι αποδεδειγμένα βλάκας. Αν γυρίσω και πώ λοιπόν ότι είσαι βλάκας, η πρότασή μου δεν έχει ισχύ λόγω της ιδιότητας μου? Αφού την αλήθεια λέω...

ναι αλλά για μια ιδιοφυία κάποιος normal μπορεί να θεωρηθεί χαζός, είναι θέμα σύγκρισης...

• Like 1
Δημοσ.

Κανεις δεν θα ειναι ευχαριστημενος , οτι συστημα και να υπαρχει στα ranked

Για μενα , τα placement καλως υπαρχουν 

Δεν καθοριζουν το τι εισαι , απλα σου δινουν μια βαση για να ξεκινησεις . Ισως αυτη η βαση  ( 1300 ) να ειναι καπως χαμηλα , ισως και οχι

Αλλα απο τα placement δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος και δεν ειναι αναγκαστικα χειροτερος απο αυτον που εχει παιξει 500 παιχνιδια στο silver και το εχει κανει επαγγελμα . Και πιστεψε με υπαρχουν πολλοι επαγγελματιες silver/gold/plat που ειναι κολλημενοι και δεν μπορουν παραπανω 

Δημοσ.

Τα placement καλώς υπάρχουν, το match making είναι που υποφέρει. Είναι απαράδεκτο να βάζει στο ίδιο παιχνίδι άτομα 3 - 4 - 5 division διαφορά για να ισορροπήσει υποτίθεται ένα premade. Χώρις το ότι άλλο το +10 νίκες σε silver και άλλο +10 νίκες σε gold, δεν πάει να πει πως το skill είναι το ίδιο.

Δημοσ.

Μιας που λετε για mmr.

Ενας που εχει 400 παιχνιδια με 10 νικες παραπανω πως αξιολογειται απτο mmr σε σχεση με εναν που εχει 50 παιχνιδια με 10 νικες παραπανω?

Εχει advantage αυτος με τα 50 game να υποθεσω (πιο υψηλο mmr δηλαδη)?

Ρωταω γιατι υπαρχει και η αλλη λογικη που λεει οτι το mmr μπορει να θεωρει πιο σταθερο και καλο αυτον που μετα απο 400 games ειναι στο +10 ενω για εκεινον με τα 50 να θεωρει οτι μπορει ναναι κι ενα τυχαιο streak και να τον αντιμετωπιζει καπως πιο συντηριτικα πριν τον βαλει σε games με καλυτερους παιχτες.

Δημοσ.

Μα οταν δεν παιζει καποιος support ή jungler οταν κανει το lvl up,μπαινει κατευθειαν για ranked μολις παει 30 και εχει και τον καταλληλο αριθμο παικτων,και θεωρει το support σαν κατι υποτιμητικο για να παιξεις και θελει να παιζει mid και top για να παιζει ξυλο και επειδη τους νοιαζουν μονο τα kills,τοτε λογικο ειναι το silver και το bronze να ειναι οσο χαλια ειναι.Εδω δεν παιζουν support στα Normal που δεν εχουν να χασουν elo,ποσο μαλλον να κατσουν να παιξουν στα ranked.Τα θυμαμαι και απο season 2 που ημουν στον west πρωτο pick εγω και παντα εβλεπα απο κατω i mid i top.Πωτε support,πωτε jungler.Επερνα εγω πρωτο pick support και εβλεπα τον αλλο να παει mid με Kassadin με τελικο score 0/7 ή AP Master Yi 1/6.

Δεν θελω να στην πω και ξερω πολυ καλα τι καρκινος ειναι ολα τα elos αλλα ας μην κατηγορουμε μονο τους αλλους.

Οταν εγω δεχομαι να παιξω και να μαθω support και βλεπω τους αλλους που και καλα ''ξερουν'' να παιζουν mid και top να τελειωνουν με score 2/8 ή 1/7 τοτε ναι εχω καθε δικαιωμα να λεω οτι φταινε οι αλλοι.Και ξερω οτι αυτο το σχολιο δεν πηγαινε για μενα :P.

Δημοσ.

Μιας που λετε για mmr.

Ενας που εχει 400 παιχνιδια με 10 νικες παραπανω πως αξιολογειται απτο mmr σε σχεση με εναν που εχει 50 παιχνιδια με 10 νικες παραπανω?

Εχει advantage αυτος με τα 50 game να υποθεσω (πιο υψηλο mmr δηλαδη)?

Ρωταω γιατι υπαρχει και η αλλη λογικη που λεει οτι το mmr μπορει να θεωρει πιο σταθερο και καλο αυτον που μετα απο 400 games ειναι στο +10 ενω για εκεινον με τα 50 να θεωρει οτι μπορει ναναι κι ενα τυχαιο streak και να τον αντιμετωπιζει καπως πιο συντηριτικα πριν τον βαλει σε games με καλυτερους παιχτες.

Noμιζω δεν μπορει να γινει συγκριση μονο οταν ειναι και οι 2 ιδιο elo/division

Θεωρητικα αυτος με τα λιγοτερα games εχει καλυτερο MMR

D3 πλεον

Karma top 4/0

Αρχιζει και μ'αρεσει ολο κ πιο πολυ

Δημοσ.

Μα οταν δεν παιζει καποιος support ή jungler οταν κανει το lvl up,μπαινει κατευθειαν για ranked μολις παει 30 και εχει και τον καταλληλο αριθμο παικτων,και θεωρει το support σαν κατι υποτιμητικο για να παιξεις και θελει να παιζει mid και top για να παιζει ξυλο και επειδη τους νοιαζουν μονο τα kills,τοτε λογικο ειναι το silver και το bronze να ειναι οσο χαλια ειναι.Εδω δεν παιζουν support στα Normal που δεν εχουν να χασουν elo,ποσο μαλλον να κατσουν να παιξουν στα ranked.Τα θυμαμαι και απο season 2 που ημουν στον west πρωτο pick εγω και παντα εβλεπα απο κατω i mid i top.Πωτε support,πωτε jungler.Επερνα εγω πρωτο pick support και εβλεπα τον αλλο να παει mid με Kassadin με τελικο score 0/7 ή AP Master Yi 1/6.

Δεν θελω να στην πω και ξερω πολυ καλα τι καρκινος ειναι ολα τα elos αλλα ας μην κατηγορουμε μονο τους αλλους.

Οταν εγω δεχομαι να παιξω και να μαθω support και βλεπω τους αλλους που και καλα ''ξερουν'' να παιζουν mid και top να τελειωνουν με score 2/8 ή 1/7 τοτε ναι εχω καθε δικαιωμα να λεω οτι φταινε οι αλλοι.Και ξερω οτι αυτο το σχολιο δεν πηγαινε για μενα :P.

Eγω παντως supp και adc δεν προκεται να παιξω ποτε σε ranked τουλαχιστον στα low elos, παρα μονο αν δεν βγαινει team αλλιως. Ο λογος ειναι οτι προκειται περι lane που εξαρτασαι απτον αλλο κι αυτος απο σενα. Και μπορει να τυχεις με τραγο και βραστα. Προτιμω λοιπον ενα τοπ ενα mid η εστω jungle που καθοριζω την τυχη του lane μονος μου. Και αν το χασω ξερω οτι εφταιγα, ενω αν το κερδισω θα μπορω ισως να κουβαλησω σε νικη μετα απο λιγο snowballing. Με το supp εξαρτασαι απο το τι θα σου τυχει, κι αυτος ειναι ο λογος που σταματησα να παιζω supp μετα απο καμια 20ρια games που επαιξα taric (και nidalee που ηταν fail σαν supp ουτως η αλλως).

Δεν ξερεις ποσο πολυ θα θελα να παιζω supp ομως και να εχω το κεφαλι μου ησυχο απτο κουραστικο farming.

Δημοσ.

Top νομιζω τα πηγαινει μια χαρα με τους περισσοτερους melee bruisers

Για mid νομιζω ειναι λιγη . jungle no idea

Φερνει πολυ CC στην ομαδα και ειναι πολυ καλη σε protect the AD comps

Μολις επαιξα ενα τετοιο που ειχαμε double ADs με Janna και Karma shields

1k dmg shields 

Δημοσ.

τα ξημερωματα μιλαγα με ενα φιλο μου στο chat και μου παραπονιοταν ... και δεν γινεται και ολοι ειναι ζωα και δεν μπορω να ανεβω... δεν παιζει ρολο ποσες φορες του εξηγησα οτι ολα γινονται ειδικα οταν εισαι σε τοσο χαμηλο tier , σου δινονται τοσα πολλα παραθυρακια ευκαιριων να κερδισεις το lane σου μονο και μονο απο την αγνοια που εχουν οι παιχτες σε αυτα τα tier...

με τα λιγα και με τα πολλα δεν χαμπαριαζε και συνεχισε το παραπονο/κλαψα. του λεω δωσε το acc να παιξω μερικα games να δω αλλα MOSTLY να δεις εσυ. Εννοειται δεν προκειται να τον κανω boost. απλα επαιξα 5 games ετσι για το γαμωτο. (δεν ειμαι high Elo , barely gold 1 )

553078_593507437367531_1218424589_n.jpg

το ποσο ευκολα μπορεις να νικησεις αυτα τα games απλα και μονο καταστρεφοντας το lane σου εκμεταλευομενος ΟΛΑ τα λαθη (που ειναι πολλα και συνεχομενα) των αντιπαλων σου και μετα απλα ακολουθοντας τα βλημματα της ομαδας σου ~_~

συνεχισε βεβαια το τροπαριο οτι εγω ημουν τυχερος σε αυτα τα games παρολο που π.χ στο τελευταιο game με kennen το bot lane μου ειχε combined 22 deaths κ σε ολα τα games καποιος/καποιοι feedaran HARD.

Σταματησα να προσπαθω να τον φερω στα λογικα του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...