Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλη μια ευχαριστη ηττα στην προσπαθεια μου να ανεβω Β1.

tk5c.png

Ξεκιναει το παιχνιδι, στο 1' afk o lee. Μπαινει κατα το 5', μετα απο κανα δυο λεπτα afk το premade bot. Υστερα ξαναμπαινει ο twitch και ξαναβγαινει ο lee (ο taric δεν ξανασυνδεθηκε ποτε). Τελος παει και ο twitch officialy afk και το παιχνιδι ληγει στο 19:57, με χαμμενους και τις δυο ομαδες.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ενα περιεργο πραγμα σε μενα σημερα, 7 games χωρις trolls/afkers/leavers εκατερωθεν, τα οποια τα εκανα hot streak, πηρα και 1 penta+1 quadra, πηρα και promotion silver3 οπου μου εδωσε και 30ρα  στο win επειδη εστρωσε καπως το elo μου.

Αλλα μολις ειδα τη φωτο του soadnick σταματησα, λεω να μην παιξω αλλο με την τυχη μου για σημερα, μια που με συμπαθησε :D

Δημοσ.

Έχω φάει ban μέχρι της 4 του μηνός, παίζει μετά της 12 να μπορέσω να συνδεθώ στο account μου? ή θα ενεργοποιηθεί την ίδια ώρα με αυτήν που έφαγα το ban? :B

Δημοσ.

Καλα το παραπανω screenshot για πολλα νευρα...3 Leavers ελεος

Μπα, το πηρα χαλαρα, λεω με 2 σερι νικες ανεβαινω, βεβαια απο 'τι βλεπω στο profil μου τωρα δειχνει 80LP που σημαινει οτι αν χασω 2ο συνεχομενο δε ξερω με ποσα LP θα μεινω μετα το promotional. Εμενα παντως μου την εσπασε ο xin στο τελος, ειχαμε χασει oλα τα turrets, inhibs κτλπ και εγω απλα εκοβα βολτες στον χαρτη για το τελευταιο λεπτο του παιχνιδιου, τους γραφω δεν σας ενοχλω, μην με σκοτωσετε δεν υπαρχει λογος, και ερχεται το παπαρι και με σκοτωνει...

Δημοσ.

Αξίζει να μεταφέρω το account μου στον west? περισσότερο η συμπεριφορά των παικτών και το challenge με ενδιαφέρει.

Οχι δεν εχει σημασια,το ιδιο game ειναι και στους δυο σερβερς.Και challenge υπαρχει και στους δυο σερβερς και κακη συμπεριφορα (αν και αυτο δεν πρεπει να σε νοιαζει γιατι εσυ εισαι με το ban :devil: )

Δημοσ.

Αν εισαι Bronze/Silver τοτε μην περιμενεις θαυματα.Λιγο καλυτερα ειναι τα πραγματα στα normal game τα οποια βεβαια δεν δικαιολογουν το transfer.

Δημοσ.

Πιστεύω οτι έχω καλή συμπεριφορά σαν παίκτης του Lol, ποτέ μα ποτέ δεν βρίζω άδικα κάποιον παραμόνο αυτούς που μου γαμάνε το παιχνίδι επειδή έτσι γουστάρουν και επίτηδες, συγχωρώ του άχρηστους παίκτες και απλά τους συμβουλεύω αλλά αυτούς που το κάνουν επίτηδες δεν τους δικαιολογώ για κανέναν λόγο, ψυχολογικό πόλεμο επι τόπου έτσι για να τους τσούξει, βέβαια γι'αυτό έφαγα ban. Απαντούσα σε flame με flame.

Βέβαια δυστηχώς ή ευτυχώς (για το account μου) θα το σταματήσω αυτό, ignore και να πάνε στο καλό οι βρωμιάρηδες.

Απο bronze 4, πρόσφατα πήγα silver 2 και θα το παλέψω για gold!

Στο Bronze έριξα το περισσότερο flaming στην ζωή μου, τέτοια αναπηρία σε ανθρώπους δεν έχω ξαναζήσει. Τόσο κακοί παίκτες και σε επίπεδο και σε συμπεριφορά, οι τύποι πήγαιναν afk επειδή τους έκανες carry και είχες όλα τα kills...είχα πετύχει τύπους που δεν ήξεραν καν μερικές κλάσης (support), άντε τώρα να τους αγνοήσεις!

Δημοσ.

εχοντας account και στους 2 server εχοντας περασει απο σιλβερ/γκολντ και στους 2 σερβερ ... τα πραγματα γινονται καλυτερα στον west μονο απο plat και πανω. αντιθετα σε οτι μπορει να πιστευει καποιος σε σιλβερ/γκολντ λογο περισσοτερου κοσμου , εχει περισσοτερες πιθανοτητες στον west να βρεις ακριβως αυτους που θες να αποφυγεις.

Δημοσ.

Κομπλε πανω που πηρα promotion Silver III, ξαναπεσα ΙV, με 3 games.

To 1o -14 το εφαγα γιατι δεν επαιξα καλα.

Στο 2ο defeat ειχαμε afk εναν Ελληνα με Ashe κι αλλον εναν Ελληνα που εκανε απιστευτο flame σε ολους για το οτιδηποτε. Χωρις το flame του παιζει να τους ειχαμε γιατι σε kills τους περναγαμε.

Kαι απο 0 με εριξε κατευθειαν με το επομενο defeat οπου ειχαμε:

-Mid-laner Ελληνα με lux που τελειωσε με 1/10 σκορ στο 18ο λεπτο. Κοινως εκανε respawn, πηγαινε στο lane του και πεθαινε μεσα σε ~30secs.

-Aλλους 2 Ελληνες και premades (ο ενας ειχε παρει diana για...support) που μολις ειδανε την lux να feedarei το γυρισαν στο trolling και κανανε σχεδια στο base με wards, μεχρι να χασουμε.

Demotion και gg wp καλα να παθω που ειπα το απογευμα οτι σταματαω μετα το ss του soadnick, αλλα τελικα δεν αντεξα και ηθελα να ανεβω κι αλλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...