Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για πειτε champs που μπορουν να παρουν σχεδον σιγουρα first blood αν δεν ειναι υποψιασμενος ο αντιπαλος? Με tryndamere στο lvl 2 παιρνω στο 50% των παιχνιδιων first blood και στο υπολοιπο 25% θα επαιρνα first blood για μερικα δευτερολεπτα αν δεν με προλαβαινε καποιος αλλος. Στο lvl 1 κανω ενα e+ενα aa, μετα γεμιζω fury και μολις παρω το lvl 2 ξεκιναω  με aa . Και μολις παει να μου φυγει ο αντιπαλος ghost+aa+ignite και αν χρειαστει e. Δεν εχει chance να γλυτωσει, ειτε ειναι garen, ειτε jax, ειτε nasus και γενικα οποιοδηποτε βαρυ tank. Και συνηθως πιανει γιατι ο αντιπαλος δεν ειναι υποψιασμενος οτι πας για all-in στο lvl 2 και αργει να αντιδρασει. Μερικοι ειναι πιο φιλοδοξοι και απαντουν με attack, αρα με γλυτωνουν κι απο πιθανο dive.

Aκομα κι οταν δεν παρεις το kill ειναι κερδος αυτο το rush γιατι τον αναγκαζεις να καψει flash και recall, αρα παιρνεις lead στα minions+στο επομενο fight.

Ποια αλλα champ ειναι first blood υποπτα?

Ειδα πιο πισω λεγανε για riven.

τσεκαρε: 

το εχω δοκιμασει και οσες φορες εχω παρει rengar top εχω παρει first blood
Δημοσ.

τσεκαρε: 

το εχω δοκιμασει και οσες φορες εχω παρει rengar top εχω παρει first blood

Πλέον όμως

Patch 3.10 Notes

• Wraiths
    • Spawn time increased to 2:05 from 1:55
  • Wolves
    • Giant Wolf
      • Base experience granted increased to 170 from 153
  • Golems
    • Big Golem
      • Base experience granted increased to 160 from 137

Δημοσ.

Για πειτε champs που μπορουν να παρουν σχεδον σιγουρα first blood αν δεν ειναι υποψιασμενος ο αντιπαλος? Με tryndamere στο lvl 2 παιρνω στο 50% των παιχνιδιων first blood και στο υπολοιπο 25% θα επαιρνα first blood για μερικα δευτερολεπτα αν δεν με προλαβαινε καποιος αλλος. Στο lvl 1 κανω ενα e+ενα aa, μετα γεμιζω fury και μολις παρω το lvl 2 ξεκιναω  με aa . Και μολις παει να μου φυγει ο αντιπαλος ghost+aa+ignite και αν χρειαστει e. Δεν εχει chance να γλυτωσει, ειτε ειναι garen, ειτε jax, ειτε nasus και γενικα οποιοδηποτε βαρυ tank. Και συνηθως πιανει γιατι ο αντιπαλος δεν ειναι υποψιασμενος οτι πας για all-in στο lvl 2 και αργει να αντιδρασει. Μερικοι ειναι πιο φιλοδοξοι και απαντουν με attack, αρα με γλυτωνουν κι απο πιθανο dive.

Aκομα κι οταν δεν παρεις το kill ειναι κερδος αυτο το rush γιατι τον αναγκαζεις να καψει flash και recall, αρα παιρνεις lead στα minions+στο επομενο fight.

Ποια αλλα champ ειναι first blood υποπτα?

Ειδα πιο πισω λεγανε για riven.

Συνηθως με οτι μπορεις να κανεις cheese τον αλλο με fort pot

Riven , Lee Sin , Rengar , Tiger Udyr , Renekton , Wukong , Kha , Zed

Δημοσ.

Πλέον όμως

Το κανεις και σε μινιον στο lane αν σε απασχολει το cc.E θα χασεις 3-4 creep θα παρεις first blood ομως!worth it

Δημοσ.

Μόλις κέρδισα το πρώτο (εξαρχής) 4v5 ranked. 42-17.Ότι να 'ναι ρε φίλε.Κι εχθές πάλευα  αγκαλιές να κρατήσω παιχνίδια που το adc μας είχε 35 cs στο 14-15....Τι να πει κανείς...

Δημοσ.

H απολυτη ευχαριστηση στις νικες 4vs5 ειναι οτι για τον leaver μετραει σαν loss και για τους αλλους 4 σαν νικη.

Συν την ευχαριστηση που σου δινει να ξερεις οτι νικησες με παιχτη λιγοτερο. Γενικα στα low elos οταν οι αντιπαλοι δουν afker νωρις θεωρουν τη νικη κλειδωμενη και κανουν οτι τους κατεβει. Αν οι 4 της αλλης ομαδας παιζουν με σωστα focuses και κινουνται παντου μαζι με wards σε ολο το map, υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες για νικη αν και εφοσον καποιο lane δεν εχει feedarei σαν διαολος.

Το κακο βεβαια ειναι οτι 4vs5 για να νικησεις θα συμβει 1 στις 10/15 φορες.

Δημοσ.

Μην παρασύρεστε πάντως από το tripάκι του first blood.

Γιατί εκτός κι αν κάνεις τρελό snowball, απλά με το first blood ισοφαρίζεις τα gold του fort pot και μπαίνεις ελάχιστα μπροστά στα creeps.

Δημοσ.

Δεν θα παρεις first blood αν εισαι 4 creeps πισω σε exp , το πιθανοτερο ειναι οτι μαλλον εσυ θα εισαι first blood

Μιλαω συγκεκριμενα για rengar και οχι γενικα για τους αλλους champ που ανεφερες!Εγω οσες φορες το εχω κανει εχω παρει first blood ειτε ημαστε στο lvl1 ειτε στο lvl2

Δημοσ.

Αν πας στο lane με 4 cs μειονεκτημα σε exp , τοτε ο αλλος θα ειναι lvl 2 σε αλλα 3 creeps

Αν χασει ο αλλος lvl 2 απο lvl 1 τοτε ειναι απλα κακος

• Like 1
Δημοσ.

Αν πας στο lane με 4 cs μειονεκτημα σε exp , τοτε ο αλλος θα ειναι lvl 2 σε αλλα 3 creeps

Αν χασει ο αλλος lvl 2 απο lvl 1 τοτε ειναι απλα κακος

Λογικα εχεις δικιο αλλα δεν το εχω προσεξει κιολας αυτο με τα lvl για να σου πω την αληθεια!

Δημοσ.

Μην παρασύρεστε πάντως από το tripάκι του first blood.

Γιατί εκτός κι αν κάνεις τρελό snowball, απλά με το first blood ισοφαρίζεις τα gold του fort pot και μπαίνεις ελάχιστα μπροστά στα creeps.

Mα ακριβως για το snowball γινεται η συζητηση για το fb. FB σε top lane σημανει snowballing στο υπολοιπο laning phase.

Οσο για το οτι ισοφαριζεις τα gold του fort pot μη το βλεπεις ετσι. Δες τη διαφορα που παιρνεις απτον αντιπαλο laner. Διαφορα που δεν θα καλυφθει ευκολα στο laning. Επισης δεν μπαινεις ελαχιστα μπροστα στα creeps. Παιρνεις τουλαχιστον 1-1,5 wave creeps απο το ξεκινημα, αν και εφοσον δεν ερθει ο jungler να κανει cover. Συν τοις αλλοις ειναι και το μομεντουμ οπου αναγκαζεις τον αλλο να παιξει πιο αμυντικα και τον οδηγεις σε deny farm ουσιαστικα οσο εσυ snowball-αρεις for free :D

Για μενα το fb σε top lane ειναι το πιο σημαντικο fb.

YΓ. Θανατος στους junglers που κανουν ks τα lane kills απο τους laners, και θανατος δια απαγχωνισμου σε αυτους που παιρνουν το first blood απο laner στο 1ο gank τους.

Δημοσ.

Δεν ειναι αναγκαστικο οτι ο αλλος εχει αγορασει fort pot

Το ολο θεμα με το fort pot start ειναι οτι αν δεν κανεις τιποτα με αυτο τοτε εισαι 350 gold πισω σε items 

Η διαφορα που παιρνεις ειναι 50 gold + exp/cs και το πλεονεκτημα οτι το lane ειναι υπερ σου και για να το χασεις πρεπει να κανεις misplay

Δημοσ.

αν κ δν παίζω τοπ, όσες φορές έχω δει πάει κ βλέπω τον άλλο με φορτ ποτ, απλά τον παρασέρνω να το χρησιμοποιήσει και μετά απλά παίζω αμυντικά και τελικά το πάει χαμένο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...