Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπλα οταν μπαινεις σε game , υποθετεις οτι ειναι ολοι καθυστερημενοι 

Αντε κι αν δεν ειναι ολοι , ειναι 9 στους 10 και δεν περιμενεις απο κανεναν τιποτα και παιζεις σαν να παιζεις ενα solo game

Δεν κανω πλακα

• Like 1
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Aπλα οταν μπαινεις σε game , υποθετεις οτι ειναι ολοι καθυστερημενοι 

Αντε κι αν δεν ειναι ολοι , ειναι 9 στους 10 και δεν περιμενεις απο κανεναν τιποτα και παιζεις σαν να παιζεις ενα solo game

Δεν κανω πλακα

Aν εννοεις οτι εχω αυτη την λογικη, οχι δεν την εχω.

Αν εννοεις οτι πρεπει να το βλεπω ετσι, ε ενταξει, ουτως η αλλως tryhardaρω για να βελτιωνομαι, οποτε απτη μια χεστηκα για τους αλλους, αλλα απτην αλλη ειναι κι αυτο το τιμημενο hidden mmr που ποναει μετα απο καθε ηλιθια ηττα, ειτε φταιω εγω, ειτε οι αλλοι, ειτε ολοι μαζι :D

Δημοσ.

Και ignore όλο το σύμπαν, σοβαρά.Εγώ τις τελευταίες πέντε ημέρες κινούμενος καλοκαιριάτικα ξέφυγα από την πεπατημένη και έφαγα το πρώτο μου warning ετά από τόσα χρόνια.Επειδή η αναπηρία λοιπόν ζει και βασιλεύει (είτε εγκεφαλική είτε σωματική είτε συνδυασμένη) σόλο κλαρίνο από την αρχή χωρίς να ασχολείσαι με κανέναν και χωρίς να ελπίζεις από κανέναν τίποτα.

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που έχω φάει ban για ηλίθιους λόγους? π.χ σε ένα case με έκαναν 3 report απο το team μου επειδή είχα πάρει adc kennen (τελείωσα 10-8 αλλα το χάσαμε + το μεγαλύτερο score της ομάδας) ένα άλλο επειδή είπα gg nerds και ένα επειδή έβριζα έναν που έκανε LEAVE απο το game. LOL WAT!?

Το 4ο case ήταν σχετικά δίκαιο μιας και έβρισα μάνες κτλπ σε teamate που stealαρε blue επίτηδες....

ΛΟΛ, υπάρχει και 5ο που δεν έχω πει τίποτα απολύτως εκτός απο gg!

Δημοσ.

Ούτε καν έφτασαν μέχρι το 5ο case, punish από το 3ο

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που έχω φάει ban για ηλίθιους λόγους? π.χ σε ένα case με έκαναν 3 report απο το team μου επειδή είχα πάρει adc kennen (τελείωσα 10-8 αλλα το χάσαμε + το μεγαλύτερο score της ομάδας) ένα άλλο επειδή είπα gg nerds και ένα επειδή έβριζα έναν που έκανε LEAVE απο το game. LOL WAT!?

Το 4ο case ήταν σχετικά δίκαιο μιας και έβρισα μάνες κτλπ σε teamate που stealαρε blue επίτηδες....

Ολα αυτα, δεν τα λες και ηλιθιους λογους για ban. Αντιθετως ειναι απτις περιπτωσεις που οποτε βλεπω ingame απορω για ποιο λογο δεν εχουν φαει ακομα ban.

FYI, εφαγα 3ημερο (χωρις να εχω ξαναφαει ban ποτε μου) απλα επειδη ελεγα stop feeding, get serious pls, επειδη απαντουσα σε flame με flame και αλλα παρομοια. Οχι να βρισω και μανες ή γενικως να βρισω...

Δημοσ.

dodge αν δεν εχεις κανει ηδη αλλο. Κανονας οταν εχεις premades, ειδικα στην περιπτωση που εκ των προταιρων φαινονται μογγολα απτη συμπεριφορα τους στο picking ή στην περιπτωση που δεις τιποτα nicknames τυπου xXxkillerxXx ή vaggos98/99/2000 κλπ.

Dodge σε promotional δε προκειται να κανω ποτε, γιατι μετραει σαν ηττα.. η μαλακια με τους trolls premade ειναι οτι το συστημα τους μπερδευει και νομιζει οτι θα παιξουν κανονικα, με αποτελεσμα να βαζει δυνατοτερους αντιπαλους...

FYI, εφαγα 3ημερο (χωρις να εχω ξαναφαει ban ποτε μου) απλα επειδη ελεγα stop feeding, get serious pls, επειδη απαντουσα σε flame με flame και αλλα παρομοια. Οχι να βρισω και μανες ή γενικως να βρισω...

Ατακτα αγορια! Εγω δεν εχω φαει ποτε ban αν και γενικα δε πολυ βριζω. Iσως να ειχα φαει στην αρχη-αρχη για leaving, αλλα επειδη δεν ηξερα οτι παιζει ban και φυσικα οχι leave για "ks" αλλα επειδη βαριομουν :P

Δημοσ.

Dodge σε promotional δε προκειται να κανω ποτε, γιατι μετραει σαν ηττα.. η μαλακια με τους trolls premade ειναι οτι το συστημα τους μπερδευει και νομιζει οτι θα παιξουν κανονικα, με αποτελεσμα να βαζει δυνατοτερους αντιπαλους...

Ατακτα αγορια! Εγω δεν εχω φαει ποτε ban αν και γενικα δε πολυ βριζω. Iσως να ειχα φαει στην αρχη-αρχη για leaving, αλλα επειδη δεν ηξερα οτι παιζει ban και φυσικα οχι leave για "ks" αλλα επειδη βαριομουν :P

Dodge σε promotional οντως δεν κανεις ποτε :/ Δεν μετραει σαν ηττα, αλλα σε βγαζει απευθειας απτα promo μεσα στο div σου (σαν να εχασες το promo δηλαδη κι ας ηταν το 1ο game).

Mολις τελειωσα game με premade bot που παιζανε provisional games. Χασανε τα 2 πρωτα fights, και λεγανε στο all chat "who wants feed, come baron". Δωσανε σκορ 3/34 οι δυο τους , ο δε ezreal εκανε build 5 giant belts + ninja tabi και ελεγε "im tank".  Η πλακα ειναι οτι το κρατουσα εγω με τον δυσμοιρο τον gangplank το game, και καπου στο 40 πηραμε και ενα ace, αλλα δεν ειχαμε minions na pushαρουμε καποιο lane οι δυο μας με τον jungler. Δηλαδη αν δεν τρολαρανε και απλως γυροφερναν στο map ριχνοντας κανα hit απο δω κι απο κει, θα το παιρναμε ευκολα. Εκει ειναι που τραβας τα μαλλια σου.

Δημοσ.

Για πειτε champs που μπορουν να παρουν σχεδον σιγουρα first blood αν δεν ειναι υποψιασμενος ο αντιπαλος? Με tryndamere στο lvl 2 παιρνω στο 50% των παιχνιδιων first blood και στο υπολοιπο 25% θα επαιρνα first blood για μερικα δευτερολεπτα αν δεν με προλαβαινε καποιος αλλος. Στο lvl 1 κανω ενα e+ενα aa, μετα γεμιζω fury και μολις παρω το lvl 2 ξεκιναω  με aa . Και μολις παει να μου φυγει ο αντιπαλος ghost+aa+ignite και αν χρειαστει e. Δεν εχει chance να γλυτωσει, ειτε ειναι garen, ειτε jax, ειτε nasus και γενικα οποιοδηποτε βαρυ tank. Και συνηθως πιανει γιατι ο αντιπαλος δεν ειναι υποψιασμενος οτι πας για all-in στο lvl 2 και αργει να αντιδρασει. Μερικοι ειναι πιο φιλοδοξοι και απαντουν με attack, αρα με γλυτωνουν κι απο πιθανο dive.

Aκομα κι οταν δεν παρεις το kill ειναι κερδος αυτο το rush γιατι τον αναγκαζεις να καψει flash και recall, αρα παιρνεις lead στα minions+στο επομενο fight.

Ποια αλλα champ ειναι first blood υποπτα?

Ειδα πιο πισω λεγανε για riven.

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι η C9 ειναι τοσο καλυτεροι απο ολες τις υπολοιπες ομαδες με διαφορα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...