ssns Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Στο δικο μου silver i υπαρχουν 14 παικτες.Γιατι αν μπω να δω το προφιλ αλλου ο οποιος ειναι στο ιδιο division βλεπω παραπανο παικτες?Μπορει να το εξηγησει κανενας αυτο?Καθως και επισεις γτ οταν καποιος απο το friend list ειναι στο ιδιο division δεν μπορω να τον δω απο το δικο μ προφιλ?
Atallos1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι ολα τα Division ιδια Ναι μεν μπορει να ειναι silver 1 αλλα να ειναι σε διαφορετικο Εσυ πχ εισαι Sorakas thunders και ο αλλος να ειναι στο Tryndameres Fury 1
Tobajara Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Solo top με τους άλλους 4 να είναι premade. Μετά από περίπου 15 λεπτά το σκορ είναι 2-10, είμαι ο μόνος με 0 deaths και που κερδίζει τη λωρίδα του, κάνουν gank σε μένα 2 άτομα όπου καταφέρνουν να πεθάνουν και οι 2, στο επόμενο teamfight τα κάνουν μαντάρα, και κάπου εκεί αρχίζουν τα "REPORT WE ARE 4 PREMADE". Καούρα μου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Spot the premades. Ετοιμαστε για eye-bleed. Οι enemies ειχαν afk το adc, εσεις ειχατε trolls premades, επικες καταστασεις γενικως Λυπαμαι τον cho που το παληκαρι tryhardare οσο δεν παει, αλλα δεν το εσωσε :/ ΥΓ. Χθες ειχαμε premade bot απο οπου η enemy soraka εφυγε ως legendary
SOADNICK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Οι enemies ειχαν afk το adc, εσεις ειχατε trolls premades, επικες καταστασεις γενικως Λυπαμαι τον cho που το παληκαρι tryhardare οσο δεν παει, αλλα δεν το εσωσε :/ ΥΓ. Χθες ειχαμε premade bot απο οπου η enemy soraka εφυγε ως legendary Απλα εκτισε HΡ για να κραταει στα TF, στην αρχη νομιζω δεν ειχε αυτα τα item. Η "πλακα" ειναι οτι ειχα πει να παω εγω adc, και μου λενε ασε τους premade να πανε... Εχασα και το promotion στο 3ο παιχνιδι, δε πειραζει, αυριο παλι.
Bigi444444 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Εγώ πάλι μετά από 3-4 χρόνια κατάφερα και πήρα warning για offensive language.Θα μου πεις αυτά παθαίνεις αμα παίζεις solo normal με bronze συμπαίκτες.Γι αυτό λοιπόν όλοι ignored εξαρχής από δω και πέρα και ας τους να κουρεύονται.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Απλα εκτισε HΡ για να κραταει στα TF, στην αρχη νομιζω δεν ειχε αυτα τα item. Η "πλακα" ειναι οτι ειχα πει να παω εγω adc, και μου λενε ασε τους premade να πανε... Εχασα και το promotion στο 3ο παιχνιδι, δε πειραζει, αυριο παλι. H καλυτερη λυση στην περιπτωση που εχεις premades ειναι να τους σπας το combo με trollpick. Πχ αν λενε premade bot και εσυ εισαι πιο πριν απο αυτους στο picking (που συνηθως θα εισαι ) παιρνε support/adc και αστους να κανουν dodge αμα δεν γουσταρουν ή αν trollpickαρουν κι αυτοι, τοτε κανεις εσυ το dodge. Αν πανε μαζι ειναι 90% fact οτι θα χασουν turret στα πρωτα 10min. Ειδικα αν ειναι bronze-silver Πολωνοι/Ελληνες οι premades Aφηνω ενα 10% για τις ελαχιστες περιπτωσεις οπου και το αντιπαλο bot θα ειναι premades, oποτε υπαρχει ελπιδα ναι νικησουν οι δικοι σου Σοβαρα τωρα, οπως εχω πει πολλες φορες, σε αυτα τα elo ειναι μεγαλη καταρα να εχεις premades στο team σου, παραμονο αν ειναι smurfs. Περα απτο γεγονος οτι ruinαρουν το game, κανοντας ΤΙΣ μλκιες, εχουν το κακο να flamaρουν αβερτα ολο το υπολοιπο team επειδη χανουν αυτοι , οποτε χαλαει και η οποια ηρεμια και συνενοηση στο team.
Bigi444444 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ναι, κι αν δε μασήσουν τι θα κάνεις;Θα μπεις με 2 adc/support;
dNt^ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Πάντως εγώ σε βρίσκω λάθος. Δεν είναι όλα τα Premade κακά. Και δεν είναι όλοι οι Πολωνοί και οι Έλληνες άχρηστοι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 dodge αν δεν εχεις κανει ηδη αλλο. Κανονας οταν εχεις premades, ειδικα στην περιπτωση που εκ των προταιρων φαινονται μογγολα απτη συμπεριφορα τους στο picking ή στην περιπτωση που δεις τιποτα nicknames τυπου xXxkillerxXx ή vaggos98/99/2000 κλπ. @dnt. Συμφωνω. Απλα ενας γενικος κανονας ειναι αυτος, δεν τσουβαλιαζω τους παντες, απλα λεω οτι οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος σου αν εχεις premade bot Πολωνων/Ελληνων στο team.
Locko Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Btw support annie 3/3 μεχρι τωραBursting ppl down since 1997 Επειδή δεν μπορώ να σε βρω στο probuilds ακόμα, για πες runes & masteries.
Atallos1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Αχαχαχαχαχαα να'σαι καλα γελασα Standard AP runes με armor και 21/5/4 masteries
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Oι κανονες αυτοι για που ισχυουν? Low elos (bronze-silver) στον EUNE, το ειπα και παραπανω. Για πιο πανω δεν ξερω τι παιζει γιατι δεν εχω παιξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις