SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Οχι σκουπιδι,garbage :cool: .Αντε παω να παιξω το πρωτο μου match στο diamond,με τα garbagessss.
Fulgore1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ο yi στο lcs εχτες ηταν ο παλιος και παιζανε 1-2 AP Yi γιαυτο τον εκαναν ban.Το Lcs ειναι ενα patch πισω γιαυτο και βγαζανε Bulward αμα το παρατηρησες.Νομιζω ο Attalos μπορει να το επιβεβαιωσει
klainmaingr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Είναι πάντα ένα patch πίσω. (reasons : δε μπορεί τη μία μέρα να βγαίνει το 3.10 και την επόμενη να χρειαστεί να fight απέναντι σε νέα items/champs.comps). Χρειάζεται practice και συνηθίζεται απο patch σε patch champions/items και στρατηγικές να γίνονται απο 0 to hero και τούμπαλιν. (holy shit δεν το διόρθωσε το addon. 2gud) edit 2: Στις 5 παίζουν mad gods vs Coppenhagen wolves (pridefc). Wish them luck, αν είναι ένα team που έχει ελπίδα (χθές οι bu βγήκαν), είναι αυτοί. Οι colliadespoop αμφιβάλλω πολύ. edit 3: Meanwhile στα qualifiers της southeast asia παίζουν για άλλη μια φορά xerath. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ποιός τον θεωρεί μή viable. Όσο δεν ήταν και η ashe και τώρα είναι permapick σχεδόν.
Fulgore1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μπηκα στο Lol να δω το νεο skin της Sejuani,παταω στην αρχικη σελιδα ενα απο τα παιχνιδια να κανω spectate και βλεπω Graves με season 2 gold περιγραμμα και κοιταζω μετα και τον βλεπω Diamond 2 .Πως γινεται στα καλα καθουμενα να πας απο season 2 gold σε diamond 2 ρε γαμωτο.....
Atallos1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Κι εγω silver ημουνα πριν το Diamond , δεν εχει να λεει κατι Αν ασχοληθεις και γινεσαι καλυτερος μεσα απο τα παιχνιδια δεν ειναι δυσκολο Btw support annie 3/3 μεχρι τωρα Bursting ppl down since 1997
ssns Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μπηκα στο Lol να δω το νεο skin της Sejuani,παταω στην αρχικη σελιδα ενα απο τα παιχνιδια να κανω spectate και βλεπω Graves με season 2 gold περιγραμμα και κοιταζω μετα και τον βλεπω Diamond 2 .Πως γινεται στα καλα καθουμενα να πας απο season 2 gold σε diamond 2 ρε γαμωτο..... εδω πηγα εγω απο bronze iv silver i!!! :P ολα ειναι δυνατα!!
phenomenal12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μια ερώτηση: Είναι αναγκαία τα life steal quints για ADC rune page? Έχω τα εξής: x3 Quints AD, x3 Marks AD, x9 seal armor και x9 glyph magic resist.. Επίσης, θα μου προτείνατε να κανω καμία αλλαγη?
Atallos1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Αναγκαια δεν ειναι , απλα σε βοηθουν να εχεις καλυτερο laning phase οταν δεν εχεις support που να εχει καποιο heal Αν οι αντιπαλοι σε κανουν poke θα καταληξεις να εισαι zoned με αποτελεσμα να εισαι πισω σε cs/exp
ssns Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μια ερώτηση: Είναι αναγκαία τα life steal quints για ADC rune page? Έχω τα εξής: x3 Quints AD, x3 Marks AD, x9 seal armor και x9 glyph magic resist.. Επίσης, θα μου προτείνατε να κανω καμία αλλαγη? μπορεις να βγαλεις τα 2Quints AD και να βαλεις δυο Quints Lifesteal!!Εγω ετσι παιζω τα adc μιας και δοκιμασα να παω με 3xQuints Lifesteal αλλα στα 2vs2 δεν ειχα αρκετο damage
Alchemist` Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 MTZiiK joined the room.Shenty joined the room.desolatorXT joined the room.pitikutu joined the room.Comettus joined the room.Comettus: top (1st pick)desolatorXT: hi adcpitikutu: midMTZiiK: i go whatever i want to and i dont care about your calls (2nd pick)desolatorXT: don;t play ranked thendesolatorXT: you won't get in any high ELO anywaysdesolatorXT: with that attitude (Comettus picks Khazix)MTZiiK: pick order is before call orderMTZiiK: go mid with kha..MTZiiK: mid kha betterdesolatorXT: we know alreadyComettus: top (MTZiiK picks kennen)MTZiiK: go midMTZiiK: i go topdesolatorXT: we just tell you what we wantComettus: i said im going toppitikutu: he is first pickMTZiiK: GO MID WITH KHA ITS BETTERMTZiiK: get it?pitikutu: HE IS FIRST PICKComettus: im going topComettus: you get it?MTZiiK: i am topdesolatorXT: lawlComettus: 2 topComettus: 0 midMTZiiK: okdesolatorXT: the guy that said to respect pick orderdesolatorXT: hahahahpitikutu: yeaComettus: hes so retardedpitikutu: he is retarded Μαντέψτε την συνέχεια.... Υ.Γ. Γκρικλις έχει το κεφάλι σας την τρέλα μου μέσα για φόρουμ...
SOADNICK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 MTZiiK joined the room. Shenty joined the room. desolatorXT joined the room. pitikutu joined the room. Comettus joined the room. Comettus: top (1st pick) desolatorXT: hi adc pitikutu: mid MTZiiK: i go whatever i want to and i dont care about your calls (2nd pick) desolatorXT: don;t play ranked then desolatorXT: you won't get in any high ELO anyways desolatorXT: with that attitude (Comettus picks Khazix) MTZiiK: pick order is before call order MTZiiK: go mid with kha.. MTZiiK: mid kha better desolatorXT: we know already Comettus: top (MTZiiK picks kennen) MTZiiK: go mid MTZiiK: i go top desolatorXT: we just tell you what we want Comettus: i said im going top pitikutu: he is first pick MTZiiK: GO MID WITH KHA ITS BETTER MTZiiK: get it? pitikutu: HE IS FIRST PICK Comettus: im going top Comettus: you get it? MTZiiK: i am top desolatorXT: lawl Comettus: 2 top Comettus: 0 mid MTZiiK: ok desolatorXT: the guy that said to respect pick order desolatorXT: hahahah pitikutu: yea Comettus: hes so retarded pitikutu: he is retarded Μαντέψτε την συνέχεια.... Υ.Γ. Γκρικλις έχει το κεφάλι σας την τρέλα μου μέσα για φόρουμ... Πολυ amateur. Εχω δει "Mid or I report you all".
Alchemist` Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Πολυ amateur. Εχω δει "Mid or I report you all". Η πλάκα ρε εσύ ήταν που μπαίνει με αυτήν την συμπεριφορά -> μας κάνει κύρηγμα για το pick order -> άμεσα αναιρεί αυτά που λέει.
SOADNICK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Η πλάκα ρε εσύ ήταν που μπαίνει με αυτήν την συμπεριφορά -> μας κάνει κύρηγμα για το pick order -> άμεσα αναιρεί αυτά που λέει. Ο σκοπος του ομως ηταν να κανει αυτο που θελει, και το κανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις