klainmaingr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον οδηγό για το περιβόητο warding. Warding Πολύ ωραίος οδηγός. Αν και μία απλή jpg που δείχνει 3-4 standard spots σε κάθε πλευρά είναι οκ για κάποιον που τώρα αρχίζει να τα χρησιμοποιεί. Το συγκεκριμένο κατα μεγάλο ποσοστό απευθύνεται σε supports που είναι με ένα oracle όλη μέρα και όλη νύχτα. Το warding κερδίζει παιχνίδια though.- Το βαρεθήκατε το LOL? Όχι. Εγώ έπαθα ένα μικρό burn out όμως και δε μπορώ να παίξω με τίποτα εδώ και 2-3 μέρες. Αυτό το γ@μημενο το boost ήταν καταστροφή.
Pankar95 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Παιδια κανενα τιπ για Οριαννα; Μου αρεσει πολυ σαν τσαμπιον αλλα ειναι πολυ δυσκολη.
Alchemist` Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα!!! Πήρα την Caitlyn χτές, και μου άρεσε αρκετά... Είμαι lvl 12 summoner, και έχω βάλει όλα τα runes στο atk. speed, (+12%). Προτείνετε κάποιο άλλο setup για τα runes? Ή να συνεχίσω αυξάνοντας μόνο attack speed? Κάποιο άλλο attribute θα την βοηθούσε περισσότερο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Pankar95 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 διαφωνώ κάθετα, το q του malzahar μπορεί να πάρει ένα teamfight απο μόνο του αν τοποθετηθεί σωστά και είναι απο τα καλύτερα cc του game .όσον αφορά το farming είναι εύκολος αλλα πουσάρει κιόλας,οπότε malz πάει μόνο mid όπως και karthus/anivia/tf κτλπ. πιο έυκολος χαρακτήρας πιστέυω είναι ο ryze αλλα πλέον έχει φάει τέτοιο νερφ που μόνο με mana μπορείς να τον κάνεις build και πάλι δεν είναι τόσο καλός nuker. Nαι. Εγώ παίζω μάλζαχαρ περίπου 3 μήνες και θα λεγα τον ξέρω αρκετά καλά. Έχω μάθει και ένα πολυ καλό μπιλντ, και αμα μαθεις να στοχευεις καλα το q κόβεις κομματια.
παπι Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα!!! Πήρα την Caitlyn χτές, και μου άρεσε αρκετά... Είμαι lvl 12 summoner, και έχω βάλει όλα τα runes στο atk. speed, (+12%). Προτείνετε κάποιο άλλο setup για τα runes? Ή να συνεχίσω αυξάνοντας μόνο attack speed? Κάποιο άλλο attribute θα την βοηθούσε περισσότερο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Εγω με ad μονο critpower runes (mastery + infinity + runes = crit x3,2)
Str Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 ναι βασικά την cait την κάνεις κυρίως ad γιατί κάνει καλό scale με τα abilities της... attack speed ανεβάζεις για να έχεις κέρδος από crit και Life steal... ετς την παίζω εγώ τουλ...
egw_eimai_re Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 ρε μάγκες με τα report γίνονται τίποτα; Περα απο αυτα που εχω κάνει πρέπει να με έχουν κανει 3-4 αλλα δεν μου εχει δείξει τίποτα. γενικά πως λειτουργεί το σύστημα;
hashashin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 ρε μάγκες με τα report γίνονται τίποτα; Περα απο αυτα που εχω κάνει πρέπει να με έχουν κανει 3-4 αλλα δεν μου εχει δείξει τίποτα. γενικά πως λειτουργεί το σύστημα; Τι πρωτες μερες που μπηκε το ρεπορτ λειτουργουσε μια χαρα τωρα δν ξερω καν αν γινεται πια.Σαν να χαλαρωσαν τα bans. Ενα leave θυμαμαι εκανα και εφαγα 1 μερα εκτος,και την επομενη που το ξαναεκανα εφαγα 3 μερες,τωρα τελευταια εχω φυγει 2-3 φορες και δεν εχει γινει τπτ. Παντως στα @@ μου οποιος ειναι noob,leaver η ακομη και ενοχλητικος τρωει ρεπορτ. Καμια φορα ομως νευριαζω τοσο με μερικους που τους αρχιζω στις χριστοπαναγιες,δεν γινεται αφου το ζηταει ο οργανισμος τους.
egw_eimai_re Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 leave προσωπικά ποτε δεν εχω κάνει σε game και στη dota που έπαιζα κάποτε ζήτημα να ειχα κάνει 4 leave. Μηπως τα report πρεπει να γίνονται απο αρκετά άτομα; Απο κατω πάντως να γράφετε και μια περιγραφή. Eγω ετσι τα κάνω τουλάχιστον. Και αυτο συνήθως σε άτομα που έχουν 10 deaths & πανω και αυτά δίχως να είναι in game, assist κλπ ή αν έχει κάνει σπαμ - leave.
hashashin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Φυσικα και πρεπει να γινεται απο αρκετα ατομα. Leave εχω γυρω στα 20 αλλα τα μισα ειναι δικα μου τα αλλα ειναι απο lag και αποσυνδεσεις. Οσο για περιγραφη τι να πω δηλαδη? αφου στο εχει ετοιμο,οταν τον αλλο τον κανω ρεπορτ επειδη αρνειται να συνεργαστει, τι να πω επιπλεον?
egw_eimai_re Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 υπαρχει και το κουμπι επανασύνδεσης και άπυρο lag να έχεις παίζεις αμα θες... αν κάνεις report επειδή ο άλλος δεν παίζει οπως θες τότε είναι δικο σου το λάθος και οχι του άλλου. Καλο είναι να βλέπουμε κ τα δικα μας λάθη οχι μόνο τον άλλων.
hashashin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 υπαρχει και το κουμπι επανασύνδεσης και άπυρο lag να έχεις παίζεις αμα θες... αν κάνεις report επειδή ο άλλος δεν παίζει οπως θες τότε είναι δικο σου το λάθος και οχι του άλλου. Καλο είναι να βλέπουμε κ τα δικα μας λάθη οχι μόνο τον άλλων. Δεν με καταλαβες.Δεν με νοιαζει πως παιζει, οταν επιτηδες δεν συνεργαζεται με την ομαδα τοτε κανω ρεπορτ η εαν καποιος με προσβαλει Σου εχει τυχει ποτε lag που να μην μπορεις ουτε να κουνηθεις?Μαλλον οχι.Εμενα μου εχει γινει 3 φορες και το ειπα στην ομαδα και συμφωνησαμε πως καλυτερα ηταν να φυγω αφου αν έμενα θα τα εκανα χειροτερα.Υπολογισε και ποσες φορες εχει κοψει το ρευμα η ΔΕΗ, αστα βραστα.
Erwdios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Αυτός ο wukong είναι τρελό cheat... BTW ξέρει κανείς αν τρέχει σε Asus eee 1000 HE το LoL?
Pankar95 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Χαχα παιδια ακουστε τι εγινε χτες. Επαιζα ενα παιχνιδι με Μάλζαχαρ και αντιπαλος ηταν ενας άνιωθος Jax. Aπ τα 11 kill που είχα τα 9 τα χα κάνει σε αυτόν, και κάθε φορά που τον σκότωνα έπαιφτε τα flaming σύννεφο. Με έλεγε noob, unskilled player, ultimate idiot και τέτοια και εγώ τον δούλευα. Σε μια φάσι κυνηγούσε μια Ακάλι να την αποτελιώση και εγώ περιμένω μέσα στους θάμνους να έρθει κοντά. Τότε πετάγομαι και τον σκοτώνω και του γράφω "surprise". Και αυτός είπε ότι θα με κάνει report
Προτεινόμενες αναρτήσεις