haris013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Rιωεν ειναι hypercarry,αλλα δυσκολη να την μαθεις στο full .Θα μπορουσα να σου γραψω τονους πραγματα για αυτην αλλα ειναι αργα http://www.lolking.net/summoner/eune/28553001#ranked-stats Μπορεις να δεις τι mainαρω,και στα 3 acount [to ενα το πουλησα ]ανεβηκα με αυτη παρα παρα πολυ γρηγορα[+ 50 νικες κτλ].Ειναι παρα πολυ καλη για solo q,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.Πρεπει να παιζεις ultra agressive με αυτην,και για αυτο κερδιζω τις περισσοτερες φορες,γιατι την ξερω καλα και κανω γρηγορο snowball.Αμα βρεθεις πισω ,αντιο ζωη.Αλλοι παικτες σαν την ιρελια και τον ρενε,μπορουν να βρεθουν πισω και να κανουν γρηγορο comeback μιας και ακομα και full tanky να ντυθουν,θα κανουν damage,κατι που δεν παιζει για την ριβεν. Αμα θες παικτρια που στα low elo <platinum θες να παιρνεις first blood στα 2 lvl.Παρτην. μπορείς να μου πεις/δειξεις πως να παίζω την riven εφόσον βλέπω την κατέχεις εξερετικά? δεν ενοοώ τι build να της βγάζω αλλά το πως να στέκομαι απέναντι στον αντίπαλο,τα minion,γενικά το positioning της. φυσικά όποτε έχεις χρόνο(άμα δεν βαριέσαι πάμε και custom)
xrdim Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 To LCS σήμερα έχει spikes γενικά ή μόνο σε μένα? Δοκιμασε με AZUBU. Εγω με 720p δεν ειχα καθολου lag.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 μπορείς να μου πεις/δειξεις πως να παίζω την riven εφόσον βλέπω την κατέχεις εξερετικά? δεν ενοοώ τι build να της βγάζω αλλά το πως να στέκομαι απέναντι στον αντίπαλο,τα minion,γενικά το positioning της. φυσικά όποτε έχεις χρόνο(άμα δεν βαριέσαι πάμε και custom) Ειναι παρα πολλα,θα γραψω αυριο γιατι ειμαι πτωμα τωρα.Απλα να ξερεις ριβεν = red elixir.στα 2 lvl [q-w]μπορεις να σκοτωσεις οποινδηποτε αντιπαλο[ακομα και garen jax irelia].Το θεμα ειναι να pushaρεις λιγο παραπανω να πας πιο γρηγορα 2 Lvl.Θα σου ελεγα να δεις αυτον http://www.twitch.tv/bestrivenna/profile/pastBroadcasts Παντα την ηξερα την ριβεν,αλλα εμαθα πολλα πραγματα απο δαυτην.Μπορεις να κανεις φοβερα Plays με την ριβεν
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Αυτο πεστο στα elo μου που αν παρω ad για mid ζητανε 9x reports για trollpick Ελπίζω να παίζεις τουλάχιστον ένα skin στον tryndamere
haris013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ειναι παρα πολλα,θα γραψω αυριο γιατι ειμαι πτωμα τωρα.Απλα να ξερεις ριβεν = red elixir.στα 2 lvl [q-w]μπορεις να σκοτωσεις οποινδηποτε αντιπαλο[ακομα και garen jax irelia].Το θεμα ειναι να pushaρεις λιγο παραπανω να πας πιο γρηγορα 2 Lvl.Θα σου ελεγα να δεις αυτον http://www.twitch.tv/bestrivenna/profile/pastBroadcasts Παντα την ηξερα την ριβεν,αλλα εμαθα πολλα πραγματα απο δαυτην.Μπορεις να κανεις φοβερα Plays με την ριβεν ναι ρε αλίμονο δεν σου είπα να αρχίσεις να μου γράφεις τώρα τώρα,όποτε μπορείς! θα σου στείλω pm αύριο,έχεις acc east? thnx για το stream,είναι το επόμενο που θα σου ζήταγα την αγώρασα μόλις τώρα,παίζω λίγο με τα skills και τα mechanics,ωραία είναι
klainmaingr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 @Locko απο youtube τα πίνει τέρμα. κάνει κάτι rubber bands κτλ και τρώει αρκετά σκαλώματα.
ssns Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μολις μπηκα silver i.Η μεγαλη προκληση να πιασουμε το gold.Eλπιζω να τα καταφερω.Παντως για καποιον που παιζει ενα χρονο lol και ξεκινησε απο bronze iv ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον εαυτο μου!
dNt^ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 4 ήττες σερί στα ranked και έπεσε αρκετά το MMR μου. Με έβαλε με bronze 2 αντίπαλο ενώ είμαι silver 5.... Και με συμπαίκτες με ήττες > νίκες. Oh god. edit: Εγώ με adc cait και support singed (!!!) ενάντια σε Ταρίκιο και Δραβένιο () και το πήραμε τελικά. Εν το μεταξύ, ο Singed ή μεθυσμένος ήταν ή μεγάλo troll. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γι' αυτά που έκανε
Atallos1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Yπαρχει bug στον client atm που το tenacity stackαρει Οποτε μην απορησετε αν δειτε Zac/Irelia/Mundo και λοιπους με 95% Tenacity , δηλαδη immune σε CC Also μιας και μιλουσαμε για Yi , μερικοι υπολογισμοι με καποια builds που δεν ειναι δικοι μου ουτε και ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστοι . To base build ειναι Berserker's Greaves, Youmuu's Ghostblade, Infinity Edge, και Last Whisper. Αλλαζει BT με Botrk και PD με Shiv . Δεν υπολογιζει το crit dmg , το passive του Shiv και το ολο dmg ειναι υπολογισμενο με E ανοιχτο Σε target με 1500 hp και 50 armor PD, BotRK, using Q, not using BotRK active: 3 AA's in 1.2 secondsPD, BotRK, using Q, using BotRK active: 3 AA's in 1.2 secondsShiv, BotRK, using Q, not using BotRK active: 3 AA's in 1.204 secondsShiv, BotRK, using Q, using BotRK active: 3 AA's in 1.204 secondsPD, BT, using Q: 3 AA's in 1.311 secondsShiv, BT, using Q: 3 AA's in 1.351 secondsPD, BotRK, not using Q, not using BotRK active: 4 AA's in 1.6 secondsPD, BotRK, not using Q, using BotRK active: 4 AA's in 1.6 secondsShiv, BotRK, not using Q, not using BotRK active: 4 AA's in 1.605 secondsShiv, BotRK, not using Q, using BotRK active: 4 AA's in 1.605 secondsPD, BT, not using Q: 4 AA's in 1.748 secondsShiv, BT, not using Q: 4 AA's in 1.802 seconds Σε target με 2500 hp και 150 armor PD, BotRK, using Q, using BotRK active: 6 AA's in 2.4 seconds Shiv, BotRK, using Q, using BotRK active: 6 AA's in 2.408 secondsPD, BT, using Q: 6 AA's in 2.623 secondsShiv, BT, using Q: 6 AA's in 2.703 secondsPD, BotRK, using Q, not using BotRK active: 7 AA's in 2.8 secondsPD, BotRK, not using Q, using BotRK active: 7 AA's in 2.8 secondsShiv, BotRK, using Q, not using BotRK active: 7 AA's in 2.81 secondsShiv, BotRK, not using Q, using BotRK active: 7 AA's in 2.81 secondsPD, BT, not using Q: 7 AA's in 3.06 secondsShiv, BT, not using Q: 7 AA's in 3.153 secondsPD, BotRK, not using Q, not using BotRK active: 8 AA's in 3.2 secondsShiv, BotRK, not using Q, not using BotRK active: 8 AA's in 3.211 seconds
BladeInCrimson Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Yπαρχει bug στον client atm που το tenacity stackαρει Οποτε μην απορησετε αν δειτε Zac/Irelia/Mundo και λοιπους με 95% Tenacity , δηλαδη immune σε CC Also μιας και μιλουσαμε για Yi , μερικοι υπολογισμοι με καποια builds που δεν ειναι δικοι μου ουτε και ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστοι . To base build ειναι Berserker's Greaves, Youmuu's Ghostblade, Infinity Edge, και Last Whisper. Αλλαζει BT με Botrk και PD με Shiv . Δεν υπολογιζει το crit dmg , το passive του Shiv και το ολο dmg ειναι υπολογισμενο με E ανοιχτο Σε target με 1500 hp και 50 armor PD, BotRK, using Q, not using BotRK active: 3 AA's in 1.2 seconds PD, BotRK, using Q, using BotRK active: 3 AA's in 1.2 seconds Shiv, BotRK, using Q, not using BotRK active: 3 AA's in 1.204 seconds Shiv, BotRK, using Q, using BotRK active: 3 AA's in 1.204 seconds PD, BT, using Q: 3 AA's in 1.311 seconds Shiv, BT, using Q: 3 AA's in 1.351 seconds PD, BotRK, not using Q, not using BotRK active: 4 AA's in 1.6 seconds PD, BotRK, not using Q, using BotRK active: 4 AA's in 1.6 seconds Shiv, BotRK, not using Q, not using BotRK active: 4 AA's in 1.605 seconds Shiv, BotRK, not using Q, using BotRK active: 4 AA's in 1.605 seconds PD, BT, not using Q: 4 AA's in 1.748 seconds Shiv, BT, not using Q: 4 AA's in 1.802 seconds Σε target με 2500 hp και 150 armor PD, BotRK, using Q, using BotRK active: 6 AA's in 2.4 seconds Shiv, BotRK, using Q, using BotRK active: 6 AA's in 2.408 seconds PD, BT, using Q: 6 AA's in 2.623 seconds Shiv, BT, using Q: 6 AA's in 2.703 seconds PD, BotRK, using Q, not using BotRK active: 7 AA's in 2.8 seconds PD, BotRK, not using Q, using BotRK active: 7 AA's in 2.8 seconds Shiv, BotRK, using Q, not using BotRK active: 7 AA's in 2.81 seconds Shiv, BotRK, not using Q, using BotRK active: 7 AA's in 2.81 seconds PD, BT, not using Q: 7 AA's in 3.06 seconds Shiv, BT, not using Q: 7 AA's in 3.153 seconds PD, BotRK, not using Q, not using BotRK active: 8 AA's in 3.2 seconds Shiv, BotRK, not using Q, not using BotRK active: 8 AA's in 3.211 seconds Δεν έχουν νόημα αυτά τα στοιχεία, πολύ πιθανό να είναι σωστά με αυτές τις παραμέτρους αλλά λείπουν πάρα πολλοί παράγοντες
Atallos1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Theorycrafting ειναι με Math , προσωπικα για μενα εχουν νοημα Οχι απαραιτητα το συγκεκριμενο , αλλα γενικα εχω βρει info ωστε τα builds μου να ειναι πιο αποδοτικα Φυσικα και λειπουν παραγοντες , λογικο ειναι , για αυτο λεγεται theorycrafting
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ελπίζω να παίζεις τουλάχιστον ένα skin στον tryndamere Οταν βρω skin με κατω απο 400rp θα το αγορασω. Να ξοδεψω πανω απο 1 σεντ για να αγορασω skin κλπ, ουτε καν Ιn other news και μιας που λεμε για master yi: Χθες επαιξα το ωραιοτερο game ως τωρα, με επικο comeback. Η ομαδα μου vs την αντιπαλη: top trynda vs singed jungle master yi vs Xin mid ryze vs Vlad bot draven+lux vs thresh+tristana. Eκ πρωτης οψεως το παιχνιδι ηταν χαμενο για μας, αφου δεν ειχαμε τιποτα για να παριστανει εστω το tank. Εκ δευτερης οψεως ηταν ακομα πιο χαμενο: Το top το πηρα απεναντι στον singed με ενα γρηγορο 2-0, και απο το 6-7 lvl και μετα εφαγε bull και δεν ξαναφαρμαρε. Ο ryze μας feedare ελεινα τον vlad τους, σε σημειο να ειναι 5/0 ο vlad στα 12mins και ο ryze να συνεχιζει να τον pusharei συνεχως, να χανει και να του γραφει στο all chat "you so lucky". Για τετοια ανιωθιλα μιλαμε. O vlad τους τελειωσε με 28/11 σκορ. Ο yi λιγα πραγματα jungle (ξεκινησε με dorans ring μεχρι που τον φλαμαρανε για να νιωσει οτι δεν παει για AP ο yi πλεον-μετα εκανε σωστο build). Eυτυχως ο Xin τους ηταν πολυ χειροτερος και εδωσε μερικα free kills σε μενα και το bot (και ο μονος μαζι με τον thresh που ειχαν περισσοτερα deaths απο kills). Το bot μας, ελληνες premades, με τον draven να κανει 1ο build Sheen για να καταληξει σε trinity. Εκλεισε το game me 7/14 anyway. Nα μην τα πολυλογω το παιχνιδι φαινοταν easy για τους αντιπαλους. Eιχαν σπασει mid inhibitor καπου στο 28, , μετα βιας κρατουσαμε τα last turrets στα αλλα lanes κλπ κλπ. Ωσπου ο yi φαρμαρε σιγα σιγα και πηρε φωτια: Κανει ενα triple kill σε teamfight που εχουμε πεθανει ολοι, παιρνουμε ace καπου στο 35 και σπαει inhibitor ο yi. Ομως ηθελε πολλα και πηγε για base turrets με αποτελεσμα να κανουν respawn οι αντιπαλοι και να τον κυνηγανε προς το mid. Πηγαν 2 δικοι μας να τον σωσουν, ακολουθησαμε κι αλλοι 2 πιο μετα, χασαμε ολοι, ace για τους αντιπαλους. Pusharoun mid , σπανε base turrets και εχουν μεινει 4 μισοπεθαμενοι να ξεκινουν να σπανε base μας. Spawnarei ο yi τραβαει ενα q, ψοφανε οι 2, σκοτωνει και τους αλλους 2 κανει το quadra με το base μας να θελει αλλα 3 hit για να σπασει. Σωζεται το game, spawnaroume ολοι κανουμε baron , δινουμε ενα ευκολο teamfight στο base τους και το τελειωνουμε. Επισης απο αυτο και κανα αλλα 2-3game που επαιξα: Combo yi-trynda στο ιδιο team, ειναι τεραστιο προβλημα για οποιαδηποτε αντιπαλη ομαδα. Δεν αντιμετωπιζονται ευκολα. Διοτι μπορει να φαει τα cc+focus o ενας (κατα το ρητο "ενα stun ειναι ο yi") , αλλα την ιδια ωρα υπαρχει ο αλλος που αλωνιζει μεσα στο teamfight και καταληγει με triple-quadra. Ειναι πραγματικα πολυ ζορικο combo για να αντιμετωπιστει ειδικα στα low elos που παιζω εγω.
paularas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 @atallos, δοκίμασα αυτό το build σε acc φίλου και απλά όταν πατάς το ghostblade καταστρέφει πλανήτες. Έτσι και πιάσεις το sup ή το adc δεν ξέρω πως γλιτώνει με το r αναμμένο...
Atallos1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Yep , οπως ειπα ειναι ενας stronger Trynda atm με true dmg και σταματιεται μονο με stun
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Yep , οπως ειπα ειναι ενας stronger Trynda atm με true dmg και σταματιεται μονο με stun Εξακολουθει να ειναι παικτης χωρις stun melee.Garbageeeeeeee. Ενταξει ο τρυνδα ειναι melee αλλα η ulty του ειναι απιστευτη,Εγω θελω να δω αν θα τον παιξουν στα tournaments ,δεν νομιζω οτι θα γινει κατι τετοιο. Επισης κανουν rework τον Yi,αυτον τον κακομοιρο τον heimer που δεν εχει στην ηλιο μοιρα ποτε θα τον κανονυν rework?
Προτεινόμενες αναρτήσεις