jonakos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εσύ με ρωτάς αν φεύγω από παιχνίδια ρε τσακάλι. Άντε κλάψε λίγο ακόμα για το elo hell. Εδώ είμαστε να τα διαβάζουμε και να γελάμε HODOR. Ενα απο τα χαρισματα τον φορουμ maniacs ειναι να κατασκευαζουνε πραγματα τα οποια δεν εχουνε ειπωθει ποτε.Ποτε κλαφτηκα εγω dackon-μαυρη-λεπιδα για το ελο hell?λολ ισα ισα ειπα για εδω ειμαι.u just went full retarded bro
Locko Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Διαφωνω.Δεν μπορω να καταλαβω πως ο Sneaky για παραδειγμα ειναι καλυτερος του Doublelift.O sneaky εχει μια ομαδαρα απο πισω τους και αν προσεξει σχεδον ποτε δεν κανει carry.Ο Balls και ο Hai ειναι αυτοι που παιρνουν τα kill+ εχουν εξαιρετικο jungler και support. Βεβαια ειναι και θεμα γουστου και πιο playstyle προτιμας.Εμενα για παραδειγμα μου αρεσει πολυ ο Genja και τον θεωρω ν1 στην Ευρωπη. Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο biased αλλά πως σου αρέσει αυτός ο Genja που φτιάχνει 3 doran's blade και tear στο adc του? Στο κάθε adc του!
hashashin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο biased αλλά πως σου αρέσει αυτός ο Genja που φτιάχνει 3 doran's blade και tear στο adc του? Στο κάθε adc του! Μονο και μονο λογω positioning.Δυσκολα πεφτει και δεν ξερω πως αλλα καταφερνει και παραμενει παντα low profile και ετσι δεν τρωει focus.
Alt3rnative Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εσύ με ρωτάς αν φεύγω από παιχνίδια ρε τσακάλι. Άντε κλάψε λίγο ακόμα για το elo hell. Εδώ είμαστε να τα διαβάζουμε και να γελάμε HODOR. Ενα απο τα χαρισματα τον φορουμ maniacs ειναι να κατασκευαζουνε πραγματα τα οποια δεν εχουνε ειπωθει ποτε.Ποτε κλαφτηκα εγω dackon-μαυρη-λεπιδα για το ελο hell?λολ ισα ισα ειπα για εδω ειμαι.u just went full retarded broΕλα μας ζαλισατε τα @@ ομως ε... πειτε τα σε πμ με την ησυχια σας...
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Weixiao πιστεύω είναι top. Pray/doublelift μετα και 3οι και καταιδρωμένοι creaton και riris. Γενικά είναι πολύ δύσκολο να κρίνεις ατομικά τα ad. Δεν θα έλεγα ας πούμε τον sneaky σε καμία περίπτωση μιας και είναι τόσο team oriented fights που δεν φαίνεται το ατομικό του skill. Τα παραπάνω απο current popular competitive scene. Soloq heroes ή και αφανη ad απο γενικά μέτριες ομάδες ίσως και να δούμε soon.
dNt^ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μονο και μονο λογω positioning.Δυσκολα πεφτει και δεν ξερω πως αλλα καταφερνει και παραμενει παντα low profile και ετσι δεν τρωει focus. Βut, Tear στον Varus? Seriously?
ssns Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Πως γινεται καποιος season 2 να ειναι platinum και season 3 silver iii?
TheOneGandalf Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μπήκα duo με acc φίλου που είναι στο placement ακόμα. Ο παρτενέρ silver V αλλά πολύ low. Περιττό να σας πω τι γέλιο έριξα με το team. Εννοείται πως είχαμε στην ομάδα 2 ελληνάρες. Και στο αντίπαλο team βέβαια. Όλοι την ώρα flaming. Να έχουμε μια vayne "FKING NOOBS LET ME TAKE THE KILLS WE WIN OK???", επικό απλά. Έιχα πάρει xin jungler. Εκεί που είχανε feedarei όλοι των κώλο τους κάναμε κάτι καλά tf και το πήραμε. Τελείως καρκίνος αυτά τα games. Πραγματικά θα παράταγα το lol αν ήμουν σε τέτοιο div.
jonakos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 παιδια ακουω γνωμες για clg nientonsoh.Εγω προσωπικα τον προτιμουσα ως adc
sistah Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Πως γινεται καποιος season 2 να ειναι platinum και season 3 silver iii? Inactivity.
bele Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μου φαινεται αρκετα σταθερος, απλα δεν θελω να τον δω ως μια αναπληρωση του hotshotgg...ελπιζω να φερει ενα διαφορετικο/προσωπικο playstyle στο top. Btw, μολις αγορασα Aatrox..τρομος σε top 1v1 με πολυ καλα επισης escape mechanics
vaiaserres Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 runes για caytln ποιες ειναι καλυτερες οι: magic resist +12 physical damage +8.5 armor +13 armor pen +7+7 ή magic resist +12 armor +13 physical damage +15 ή καποιες αλλες;;;
bele Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 runes για caytln ποιες ειναι καλυτερες οι: magic resist +12 physical damage +8.5 armor +13 armor pen +7+7 ή magic resist +12 armor +13 physical damage +15 ή καποιες αλλες;;; Γενικα σε καθε adc πας ad reds, armor yellows, mr per level blues, ad ή lifesteal quins
Προτεινόμενες αναρτήσεις