Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζω 8 χρόνια mobas , dota και Lol και δεν έχω φύγει σε κανένα παιχνίδι αν περνούσε από το χέρι μου. Μπορεί να έβρισα ή να flame ara αλλά ποτέ δεν τρόλαρα, akf, fed και τέτοια. Δεν παρατάω παιχνίδι. Και 1-100 να είναι, εφόσον δεν το παρατάν οι αλλοι , που και να το παρατήσουν , εγώ δεν το παρατάω. Μόνο surrender αν βλέπω πως δεν πάει άλλο. Τόσο βαρβάτος είμαι. Έχουν σβηστεί ονόματα από την fl μου που απλά είπαν να trolarouν και σε ένα κακό παιχνίδι να αρχίσουν να μαλακίζονται.

Δε θα είναι καλύτερα στο silver γιατί παίζουν κάτι τύποι σαν και σένα. Που σκέφτονται σαν και σένα και παίζουν σαν και σένα.

Και από δικαιολογίες, άλλο τίποτα. Κάθε τρολάκι , feederi , afk, έχει και από μία. Τόσο μετράνε οι δικαιολογίες σου.

• Like 3
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις μπήκα σε ένα ranked game... Η ομάδα μας:

1st pick: Shaco Jungle

2nd-3d: Lux mid, nida top

4th (me): mf adc

5th: tarix supp

Πως το κόβετε? Ούτε initiate για fight δε μπορούμε να κάνουμε... Και πετάει ο shaco το επικό "nida buy warmongs asap"...

Τέσπα, ας μην συγχιστώ... Ακόμη στο loading είναι το game...

EDIT: Οι αντίπαλοι:

panth top, elise jungle, trist adc, zed mid και karma supp.

Έπεσα έξω τελικα... Κάναμε dominate το lane με τον ταρίκιο. Ο shaco είχε εξαιρετική παρουσία σε όλο το Map, οπότε δεν χρειάστηκε καν να κάνουμε teamfight... Στο 23 σπάσαμε nexus... Ευτυχώς που δεν κάνω ποτέ dodge... :P

Δημοσ.

Δεν χρειαζόταν να το κάνεις dodge έτσι κι αλλιώς. Το comp σας πήγαινε προς poke comp και 1 x Javelin της Nid + Lux combo μπορούν να λιώσουν ένα single target. Μετά είσαι 5vs4 και απλά κάνεις force τα objectives.

Δημοσ.

Παίζω 8 χρόνια mobas , dota και Lol και δεν έχω φύγει σε κανένα παιχνίδι αν περνούσε από το χέρι μου. Μπορεί να έβρισα ή να flame ara αλλά ποτέ δεν τρόλαρα, akf, fed και τέτοια. Δεν παρατάω παιχνίδι. Και 1-100 να είναι, εφόσον δεν το παρατάν οι αλλοι , που και να το παρατήσουν , εγώ δεν το παρατάω. Μόνο surrender αν βλέπω πως δεν πάει άλλο. Τόσο βαρβάτος είμαι. Έχουν σβηστεί ονόματα από την fl μου που απλά είπαν να trolarouν και σε ένα κακό παιχνίδι να αρχίσουν να μαλακίζονται.

Δε θα είναι καλύτερα στο silver γιατί παίζουν κάτι τύποι σαν και σένα. Που σκέφτονται σαν και σένα και παίζουν σαν και σένα.

Και από δικαιολογίες, άλλο τίποτα. Κάθε τρολάκι , feederi , afk, έχει και από μία. Τόσο μετράνε οι δικαιολογίες σου.

8 χρονια MOBA?really?ε και εγω απο dota 2007 αλλα δεν το λεω γιατι δεν εχει καμια σημασια.Yo e-penis must be huge.

Dayum dawg u cant read do u?

λοιπον επειδη βαρεθηκα να σε κανω να το νιωσεις ειτε δες το προφιλ μου ειτε βαρα παλαμακια να περασει η ωρα σου.ΗODOR! τελος βαρεθηκα να σε δουλευω.

Δημοσ.

Οτι καταφερα και εγω να μπω silver ii.

Πραγματικα τα χειροτερα division που εχω παει ως τωρα silver I,II.Ετοιμασου για σκληρα νευρα.Θα σε κανει matchmaking με τυπους απο gold IV,V που δεν εχουνε να χασουνε τιποτα και θα σου κανουνε την ζωη δυσκολη.Μου εχεχει τυχει promo για gold ατομα απο gold IV(premades Πολωνοι) που πηγανε bot με adc lux και support singed.Καλυτερα games ειχα δει οταν ειμουνα silver 3,4(οσο καλα μπρουν να ειναι σε αυτο το επιπεδο) γιατι πραγματικα τα παιδια θελανε να ανεβουνε.

Αμα θες duo πραγματικα να μπουμε κανα δυο normal να δουμε πως δουλευουμε και να μπουμε.Kυριως adc,top παω αλλα μπορω να παω οτι χρειαζεται.Και εγω silver 2 atm ειμαι.

Δημοσ.

Shaco Fact: The Retarded Clown Syndrome

Shaco on your Team can't even place a box.

Shaco on their Team has boxes in every bush of the map and is every bush of the map

Δημοσ.

πολύ ψυχοφθόρα πάντως τα division ρε παιδιά... Ακόμη δεν ξέρω αν προτιμώ αυτό το σύστημα από το ELO...

Σε κάθε division που μπαίνω πάντα το ίδιο τροπάρι...

1) Victories μέχρι να φθάσω στο promotion

2) Χάνω το promotion

3) repeat μέχρι από τύχη να περάσω το promo.

Ανεβαίνεις τόσο αργά που σπάνε τα @@ σου ενώ το ELO σου ανεβαίνει... Και όσο σκέφτομαι ότι τα έχω περάσει αυτά τόσες φορές από το bronze 3 που είχα πέσει, μέχρι το silver 2 που είμαι τώρα... gosh!

Υ.Γ. ότι σας έλεγα... Έχασα το promo, 2 victory στην σειρά τώρα... Το προηγούμενο game με mf και μία Jungle με zao (ναι, είχαν οι δικοί μας premade bot και κερδίσαμε :P)...  Αύριο θα είμαι πάλι για promo και πάλι θα το χάσω.

• Like 2
Δημοσ.

8 χρονια MOBA?really?ε και εγω απο dota 2007 αλλα δεν το λεω γιατι δεν εχει καμια σημασια.Yo e-penis must be huge.

Dayum dawg u cant read do u?

λοιπον επειδη βαρεθηκα να σε κανω να το νιωσεις ειτε δες το προφιλ μου ειτε βαρα παλαμακια να περασει η ωρα σου.ΗODOR! τελος βαρεθηκα να σε δουλευω.

Εσύ με ρωτάς αν φεύγω από παιχνίδια ρε τσακάλι. Άντε κλάψε λίγο ακόμα για το elo hell. Εδώ είμαστε να τα διαβάζουμε και να γελάμε HODOR.

Δημοσ.

Hmm...5 καλύτερα είπαμε ε? Ο doublelift?

Ποιους 5 δηλαδη θεωρεις καλυτερους απο το Doublelift? 

Δε το ρωταω ειρωνικα απλα εχω περιεργια να δω γιατι για μενα NA EU δεν υπαρχει ανταγωνισμος και apo China Korea μονο ο Weixiao ειναι στο επιπεδο του.

Δημοσ.

Πραγματικα τα χειροτερα division που εχω παει ως τωρα silver I,II.Ετοιμασου για σκληρα νευρα.Θα σε κανει matchmaking με τυπους απο gold IV,V που δεν εχουνε να χασουνε τιποτα και θα σου κανουνε την ζωη δυσκολη.Μου εχεχει τυχει promo για gold ατομα απο gold IV(premades Πολωνοι) που πηγανε bot με adc lux και support singed.Καλυτερα games ειχα δει οταν ειμουνα silver 3,4(οσο καλα μπρουν να ειναι σε αυτο το επιπεδο) γιατι πραγματικα τα παιδια θελανε να ανεβουνε.

Αμα θες duo πραγματικα να μπουμε κανα δυο normal να δουμε πως δουλευουμε και να μπουμε.Kυριως adc,top παω αλλα μπορω να παω οτι χρειαζεται.Και εγω silver 2 atm ειμαι.

Μολις βγηκα απο το πρωτο μου game στο silver ii.Eιχαμε bot mf/leona και η mf ηταν gold v με +30 νικες απο τις ηττες και ηταν last pick ενω εγω ημουν 3ο.Πως εγινε αυτο δεν ξερω πραγματικα.Παντως το κερδισαμε γιατι ειχαμε καλο jungler αν και ημουν τοπ με zed εξω απο τα νερα μου!Εχω δει και gold 1 να κουβαλαει bronze iii.Αστα μην τα πιασουμε γτ δεν θα τελειωσουμε ποτε.

• Like 1
Δημοσ.

Θα στο θέσω σε γενικότερη βάση. Υπάρχουν adc που με λιγότερο farm βγάζουν περισσότερα στα team fights imo, όπως ο SneakyCastro.

Χωρίς να λογίζω την κινέζικη/κορεάτικη σκηνή που την παρακολουθώ περιστασιακά, παρ' όλα αυτά όμως έχω την αίσθηση ότι έχουν καλύτερα bot lanes από NA/EU, μόνο από τα LCS θεωρώ πως καλύτεροι είναι οι:

- Freeze

- Creaton

- Sneaky

Οπότε χλωμό να είναι στην 5άδα στον κόσμο. Personal view always.

Δημοσ.

Ας μου θυμισει καποιος αυτο το room chat που εχουμε στο game γιατι επεσε repair και το εχασα.

Δημοσ.

Θα στο θέσω σε γενικότερη βάση. Υπάρχουν adc που με λιγότερο farm βγάζουν περισσότερα στα team fights imo, όπως ο SneakyCastro.

Χωρίς να λογίζω την κινέζικη/κορεάτικη σκηνή που την παρακολουθώ περιστασιακά, παρ' όλα αυτά όμως έχω την αίσθηση ότι έχουν καλύτερα bot lanes από NA/EU, μόνο από τα LCS θεωρώ πως καλύτεροι είναι οι:

- Freeze

- Creaton

- Sneaky

Οπότε χλωμό να είναι στην 5άδα στον κόσμο. Personal view always.

Διαφωνω.Δεν μπορω να καταλαβω πως ο Sneaky για παραδειγμα ειναι καλυτερος του Doublelift.O sneaky εχει μια ομαδαρα απο πισω τους και αν προσεξει σχεδον ποτε δεν κανει carry.Ο Balls και ο Hai ειναι αυτοι που παιρνουν τα kill+ εχουν εξαιρετικο jungler και support.

Βεβαια ειναι και θεμα γουστου και πιο playstyle προτιμας.Εμενα για παραδειγμα μου αρεσει πολυ  ο Genja και τον θεωρω ν1 στην Ευρωπη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...