Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελληναρα dackon-κατι-λεπιδα πρεπει να σου μαθει καποιος τροπους να μιλας.

ξεκινα να επικοινωνεις πρωτα με κανα οποσουμ και μετα γυρνα το στους ανθρωπους.Δεν με ξερεις δεν σε ξερω οποτε δεν μιλας ετσι.Απλο.Επισης ολα αυτα που ειπες γραφτηκαν στα αρχεια.

Βαρεθηκα να παλευω για νικη οταν εχω συναντησει απειρους τρολλερ που χαλασανε game.Ειπα να το κανω και εγω.

Το game ηταν ηδη 2-25 οταν ξεκινησα το τρολ.Βλεπω bot feedαρει εχει χασει 2 tower mid το ιδιο και εγω να παλευω στο τοπ.Και λεω δεν ***ιεται.Και το κανα.Δεν χαλασα κανενα Promotion.Βοηθησα στο promotion αντιπαλου.

Και ξανα dackon-μαυρη-λεπιδα μην μιλας ετσι γιατι πληγωνεις βαθυτατα τα ευαισθητα τοιχωματα των συναισθηματων μου.Σημερα μονο εκλαψα στο μπαλκονι 5 μιση φορες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Gz αλλά την έχεις πάρει την νίκη και δεν την δείχνει το lolking ή απλά χρειάζεσαι 1/3 στα επόμενα games?

Πάντως επιβεβαιώνεται αυτό το χιλιοειπωμένο ότι εάν εσύ παίζεις σταθερά καλά και βελτιώνεις το game σου, τότε είτε με 100, είτε με 200 είτε με 1000 games θα ανέβεις και θα βρεις την θέση που σου αξίζει.

Δεν την δείχνει στο lolling ακόμα.

Sent from my iPhone using InsomniaΜέχρι πλατ2 πήγα πολύ εύκολα. Ομως πλατ 2-1 το επίπεδο ήταν 2 σκάλες παραπάνω για εμένα καθώς έβλεπες πολλούς diamonds και επίσης αρκετούς αδιάφορους diamond5 που δεν τους ενοιαζε η ήττα.200 νικες παραπανω εκανα για να ανεβω 2 div.Τοσο πολυ δυσκολευτηκα,οταν με 100 απο bronze 3 πηγα πλατ 3.

Δημοσ.

last game ston plat .Ειμαι τοσο συγκινημενος.Επιτελους diamond .

Για να παω πλατ 3-2 μου πηρε περιπου 120 νικες,Για να παω diamnond χρειαστηκα αλλες τοσες.

http://www.lolking.net/summoner/eune/28553001#profile

Ωραίος :)

Ευχάριστο να υπάρχει κι ένα success story έτσι για αλλαγή.

EDIT: Αν κάνεις queue leave σε promotion match στο μετράει σαν ήττα μόνο στο promotion series ή και στα wins - losses? αν πχ είσαι +0 θα πας -1 ή θα μείνουν ίδια?

Δημοσ.

Ωραίος :)

Ευχάριστο να υπάρχει κι ένα success story έτσι για αλλαγή.

EDIT: Αν κάνεις queue leave σε promotion match στο μετράει σαν ήττα μόνο στο promotion series ή και στα wins - losses? αν πχ είσαι +0 θα πας -1 ή θα μείνουν ίδια?

ηττα μονο στο promotion.Χανεις lp στο dodge αλλα δεν σε χρεωνει σαν ηττα.τα wins loses ακομα και σε prom dodge παραμενουν ως εχουν

Δημοσ.

Gz αλλά την έχεις πάρει την νίκη και δεν την δείχνει το lolking ή απλά χρειάζεσαι 1/3 στα επόμενα games?

Πάντως επιβεβαιώνεται αυτό το χιλιοειπωμένο ότι εάν εσύ παίζεις σταθερά καλά και βελτιώνεις το game σου, τότε είτε με 100, είτε με 200 είτε με 1000 games θα ανέβεις και θα βρεις την θέση που σου αξίζει.

Ισχυει αυτο που λες

Το βλεπω σε αρκετα ατομα αλλα το ειδα και σε μενα

Τελη season 2 παλευα να παω Gold , δεν το πηρα και ξεκινησα μετα στο 1500 elo.

Απο εκει και περα οταν αρχισα να παιζω καπως πιο πολυ εφτασα Gold μεχρι που κολλησα Gold 1 με 200+ παιχνιδια μονο εκει , πριν βεβαια φτιαχτει το issue με το elo clamping αλλα still δεν μπορουσα να ανεβω

Οταν το πηρα λιγο πιο σοβαρα και αρχισα να παιζω champs που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μπορουσα να παιξω και οχι random stuff επαιρνα σταδιακα νικες μεχρι που πηγα Plat

Το Plat τωρα ηταν grind εντελως , εφτασα Plat 1 μεσα σε 3-4 μερες με λιγες ηττες και με μονο 1 χαμενο promo στο Plat 2

Τωρα ειχα κολλησει στο Plat 1 για κανα μηνα , καθως δεν επαιζα πολυ αλλα ειχα και καποια κακιστα games κι ετσι ανεβοκατεβαινα μεχρι που πηγα Diamond

Τωρα στο Diamond τα πραγματα ειναι πιο σφιγμενα , βλεπω αισθητα καλυτερους παιχτες μιας και συνηθως με βαζει με D2/3 

Ακομα εχω κακα games αλλα δεν ειναι οπως πριν

Συμπερασμα που εχουμε πει πολλες φορες

Αν ειναι να ανεβεις θα ανεβεις 

Αν εισαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ θα ανεβεις πιο γρηγορα , αν εισαι λιγοτερο καλος θα χρειαστεις περισσοτερα παιχνιδια

Εκτος απο ικανοτητα , ειναι και θεμα grinding , με 2-3 παιχνιδια την μερα δεν μπορεις να περιμενεις πολλα

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι να ανεβεις θα ανεβεις

Αν εισαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ θα ανεβεις πιο γρηγορα , αν εισαι λιγοτερο καλος θα χρειαστεις περισσοτερα παιχνιδια

Εκτος απο ικανοτητα , ειναι και θεμα grinding , με 2-3 παιχνιδια την μερα δεν μπορεις να περιμενεις πολλα

Εχω δει πολλες φορες να αναφερεται ο ορος grinding.Τι εννοεις με αυτο??

@XronisR

Εσυ κοπανας καμια στο πενταλεπτο punishment για dodge?jesus.Προτιμω να μπω κανα civilization V και να μην ασχοληθω με το μονοχορδο

Δημοσ.

Grinding is a term used in video gaming to describe the process of engaging in repetitive tasks during video games

Στην περιπτωση μας , σημαινει να παιζεις , να spamαρεις παιχνιδια
Σε βαθος χρονου θα ανεβεις , αν φυσικα γινεσαι καλυτερος μεσα απο τα παιχνιδια

Δημοσ.

Grinding is a term used in video gaming to describe the process of engaging in repetitive tasks during video games

Στην περιπτωση μας , σημαινει να παιζεις , να spamαρεις παιχνιδια

Σε βαθος χρονου θα ανεβεις

Δηλαδη οταν ο doublelift μπηκε duo μαζι με το support του sto smurf account του (Peng yiliang) και πηγε με 16 παιχνδια gold αυτο θεωρειτε grinding?Η εγω που σπαμμαρω παιχνιδια συνεχως(850~) και ειμαι ακομη silver II ?:P

Δεν κανω συγκριση απλα μια διευκρινηση θα ηταν ευπροσδεκτη

Δημοσ.

ελληναρα dackon-κατι-λεπιδα πρεπει να σου μαθει καποιος τροπους να μιλας.

ξεκινα να επικοινωνεις πρωτα με κανα οποσουμ και μετα γυρνα το στους ανθρωπους.Δεν με ξερεις δεν σε ξερω οποτε δεν μιλας ετσι.Απλο.Επισης ολα αυτα που ειπες γραφτηκαν στα αρχεια.

Βαρεθηκα να παλευω για νικη οταν εχω συναντησει απειρους τρολλερ που χαλασανε game.Ειπα να το κανω και εγω.

Το game ηταν ηδη 2-25 οταν ξεκινησα το τρολ.Βλεπω bot feedαρει εχει χασει 2 tower mid το ιδιο και εγω να παλευω στο τοπ.Και λεω δεν ***ιεται.Και το κανα.Δεν χαλασα κανενα Promotion.Βοηθησα στο promotion αντιπαλου.

Και ξανα dackon-μαυρη-λεπιδα μην μιλας ετσι γιατι πληγωνεις βαθυτατα τα ευαισθητα τοιχωματα των συναισθηματων μου.Σημερα μονο εκλαψα στο μπαλκονι 5 μιση φορες

Στα @@ μου τα αισθήματά σου. Αρκεί εσύ και οι υπόλοιπες αμοιβάδες να μη χαλάτε τα παιχνίδια των υπολοίπων. Καμία ανοχή σε τύπους σαν και σένα. Άντε και καλά trollia στα παιχνίδια σοy

• Like 1
Δημοσ.

Οχι , αυτο θεωρειται κοινη λογικη οτι ενας παιχτης που παιζει LCS και ειναι αναμεσα στα 5 καλυτερα AD του κοσμου θα μπορεσει να παει ενα account προφανως σε λιγοτερα απο 150 παιχνιδια Diamond/Challenger

Εσυ τωρα προφανως κατι κανεις λαθος για να εισαι μετα απο 800 παιχνιδια Silver

Δημοσ.

Μόλις μπήκα σε ένα ranked game... Η ομάδα μας:

1st pick: Shaco Jungle

2nd-3d: Lux mid, nida top

4th (me): mf adc

5th: tarix supp

Πως το κόβετε? Ούτε initiate για fight δε μπορούμε να κάνουμε... Και πετάει ο shaco το επικό "nida buy warmongs asap"...

Τέσπα, ας μην συγχιστώ... Ακόμη στο loading είναι το game...

EDIT: Οι αντίπαλοι:

panth top, elise jungle, trist adc, zed mid και karma supp.

Δημοσ.

Οχι , αυτο θεωρειται κοινη λογικη οτι ενας παιχτης που παιζει LCS και ειναι αναμεσα στα 5 καλυτερα AD του κοσμου

Hmm...5 καλύτερα είπαμε ε? Ο doublelift?

Δημοσ.

Στα @@ μου τα αισθήματά σου. Αρκεί εσύ και οι υπόλοιπες αμοιβάδες να μη χαλάτε τα παιχνίδια των υπολοίπων. Καμία ανοχή σε τύπους σαν και σένα. Άντε και καλά trollia στα παιχνίδια σοy

Εισαι σκληρος και αδυσσωπητος.Παω στοιχημα οτι εχεις χαλασει πολλλα περισσοτερα παιχνιδια απο εμενα που στην τελικη εγω δεν το χαλασα.Ηταν χαλασμενο ηδη.Μεχρι που σταματησα να προσπαθω.Αμα εχεις θεμα αντιληψης και δεν καταλαβαινεις αυτα που λεω τοτε εισαι ακομη στην beta εκδοση.

Bγαλε τα ms-dos που εχεις.H βαρβατιλα σου και η ''ιντερνετικη'' τριχα στο στηθος σου ειναι εμφανης.Δωσε πονο και εγω θα τον ανεχτω.Γιατι εχεις μαμματο ονομα.Dackon-Black-Blade.

@Attalos Ε προφανως και κανω κατι λαθος.Δεν ειπε κανεις το αντιθετο ουτε θα το ισχυριστω.Αλλωστε ειπα και παραπανω σε εναν φιλο οτι για εδω ειμαστε προς το παρων.Αυτο που μπορω να ισχυριστω ειναι οτι περιμενα στο silver να ειναι καλυτερα τα πραγματα.Αμ δε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...