MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Στο lolking γιατι εμφανιζει οτι εχει μονο 1 game στο season 2?!
Fulgore1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι αγοραζουν απο http://elo-boost.net/boosting/purchase.Αν σκεφτεις ποσο ευκολα δινουν 20ευρο για να αγορασουν ενα legendary skin των 15 και 20ευρο,και ποσο ευκολα μερικοι δινουν 100-120ευρο-δολλαρια για μαθηματα στο lol,αλλο τοσο το να αγορασουν elo στο gold.Δεν λεω οτι σιγουρα ο παραπανω το εχει κανει βεβαια
Atallos1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Γενικα εχει πεσει πολυ boosting και πολλοι εχουν αγορασει accounts , ειδικα μεχρι preseason 3 Αυτο αποδεδειγμενα , απο γνωστους παιχτες κ ομαδες αλλα και random ατομα που απλα μπορουν και ανεβαζουν accounts ευκολα Το πιο καινουριο ειναι αυτο που ομαδα στην Κινα/Κορεα/Κινεζοχωρα μια ομαδα στην ουσια εκβιαζε τους amateur παιχτες της να κανουν elo boost για γνωστο site που πουλαει accounts
Locko Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Το elo boost και το gold farm είναι αρχαία επαγγέλματα για τους κορεατο-κινέζους! P.S: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=423057 λεπτομέρειες για αυτό που ανέφερε ο Attalos. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2013 από Locko
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 http://elo-boost.net/boosting/purchase.Για να με παει πχ εμενα απο Silver IV σε Gold V θελει 129 ευρω :D Τρελα ανεκδοτα, και πιο τρελα αυτοι που πληρωνουν. Και πληρωνουν για ποιο σκοπο? Για να λενε οτι ειναι gold στην παρεα τους? Ας πουμε, στο lineage ειχα πουλησει χαρακτηρα σε private server, αλλα ο αλλος προφανως θα το ευχαριστιοταν γιατι ειχε εναν op χαρακτηρα και μαμουσε. Στο lol τι νοημα ακριβως εχει να εισαι ασχετος και να σε boostaroun diamond? Θα ευχαριστηθεις παιχνιδι ετσι? Παντως, φταιω να διαλυσω το hidden mmr μου, να παω το account μου με 100 ηττες παραπανω, ωστε να παιρνουν 2 ποντους με τη νικη και να χανουν 30 με την ηττα για παντα, και μετα να τους το παραδωσω για να με πανε gold με 130 ευρω?!
Locko Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Έχει ειδικούς όρους όπου εάν έχεις πολύ χάλια MMR δεν ισχύει αυτή η τιμολογιακή πολιτική. Τους έχεις για χαζούς?! Edit: * This option is available only for players who after Ranked Game get normal LP amount (more than 12 per win/loss before 80LP).
ssns Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Έχει ειδικούς όρους όπου εάν έχεις πολύ χάλια MMR δεν ισχύει αυτή η τιμολογιακή πολιτική. Τους έχεις για χαζούς?! Edit: * This option is available only for players who after Ranked Game get normal LP amount (more than 12 per win/loss before 80LP). ωωωω τους noobades!! χαχαχαχα :P
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Νομιζα πως τα χα δει ολα απο premades, αμ δε! Ειπα να παιξω ενα ranked ακομα σημερα πριν την πεσω, μου εκατσε στο δικο μου team premade bot, δεν εκανα dodge (καλα να παθω ειδικα εγω που σπαμαρω οτι σε premades κανουμε dodge) και ιδου το αποτελεσμα: afk και οι 2 premades απο το 1 εως το 15ο λεπτο και μετα που το game ειχε ουσιαστικα τελειωσει μπηκαν και εκαναν απο ενα 0/8 σκορ ο καθενας τους μεχρι να μας σπασουν τη βαση και gg wp. Το πιο αστειο, οι enemies ειχαν εναν Jarvan jungler ο οποιος εκανε τα πιο αποτυχημενα ganks ever και ζηταγε report στο team του επειδη ηταν ο μονος που πεθαινε. Να παιζεις εναντιον 3 και να σου φταιει το team σου, δηλαδη ποσο πιο rage!
jonakos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Αντε ξανα silver II.Να δω ποτε θα σταματησουν τα σκαμπανευασματα.Αυτον τον καιρο εχω παει silver I silver II silver III silver IV μετα silver III ξανα μετα ξανα silver IV και παλι πισω silver II.Εγω εχω να κανω μια ερωτηση ασχετη και σχετικη ταυτοχρονα.Ποτε ειναι η τελευταια φορα που δεν υπηρχε premade στην ομαδα σας?Στα τελευταια 20 παιχνδια που επαιξα θεμα ηταν σε 1 να μην υπηρχε.Στην ουσια δεν ειναι solo queue αλλα solo queue με duo(που θα μεινουν afk,θα σου κανουν απιστευτο carry,θα feedαρουνε κοτοπουλα παστιτσια και 3 γυρους στο αντιπαλο team.)
Maldino Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εδω και μερικες ωρες streamαρει ο Kungen, με smurf στο bronze. Ξεκινησε απο 5 και τωρα ειναι Β3 με ενα σερι 21-0 αν δεν κανω λαθος. Κανει carry και φαινεται καθως τρολλς κλπ ειχε. Βεβαια οταν μπαινει selection κανει copy-paste οτι ειναι smurf και streamαρει στο twitch χωρις να δινει λινκ. Οσοι ειναι bronze(μεσα και γω)-silver, και πιστευουν στο "elohell", ας δουν λιγο πολυ τι κανει ενας που αξιζει παραπανω ελο και δεν κλαιγεται για τα στραβα του team του.
Zahariel Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Γενικα το GML ανθισε και ελαμψε στο preseason που επαιζαν ολοι οι καλοι ελληνες. Μετα εγινε ψιλο κλικαρια μερια, γεμισε premades και ειχε ελαχιστα random games. Οσοι δν ηταν premade ξενερωσαν κ οι υπολοιποι βαρεθηκαν. Tωρα δεν ξερω καν αν παιζουν αλλα πρεπει να εχουν μεινει κυριως randomαδες.
Atallos1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Καλα imo ουτε ανθισε ουτε ελαμψε και ουτε μπορουσε να γινει οταν ατομα που παιζουν custom games που στην ουσια δεν αποσκοπουν πουθενα εκτος απο το να παιξεις ενα καλο game flamαραν αυτον που δεν ηξεραν επειδη εκανε ενα κακο play Δεν ειναι τυχαιο ετσι κι αλλιως που εχουν τοσα permabanned accounts , ονοματα δεν λεμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις