Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κι εκει που ειχα hot streak καμια 10ρια παιχνιδια και πηγα για 2ο promotion μεσα στην ιδια μερα, κερδιζω το 1ο promotion game (συνεχιζοντας το hot streak) στα επομενα 2 τυχαινω με ΤΑ απιστευτα τρολλ, τα χανω και καπακια ερχεται και 3η ηττα στη σειρα με κατι Πολωνους που βριζονταν με caps στη γλωσσα τους καθολη τη διαρκεια του παιχνιδιου (22 λεπτα διηρκεσε μεχρι να μας σπασουν τη βαση, ευτυχως). Τουλαχιστον, αυτο το κακο που τραβαγα σε ΚΑΘΕ παιχνιδι οταν με εβαζε να παιζω με bronze V, το βλεπω αρκετα πιο αραια πλεον.

ΥΓ. warning: Σ/Κ coming. Ranked zone restricted για οποιον θελει την υγεια του και την ηρεμια του :D

Δημοσ.

Εχουμε καμια τυχη στο να ερθει ποτε το EU LCS Ελλαδα οπως πανε Τενεριφη, Κολωνια κλπ?

Δημοσ.

Εγώ που παίζω συνήθως Σ/Κ δηλαδή πρέπει να είμαι Θεός :D

Προφανως εχεις καιρο να δεις τι γινεται στα low elo.

Δημοσ.

Είπα να δω τους κινέζους στο IEM.

Ήταν τόσο διαφορετικός ο client που στο picking phase δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήρωες διαλέγαν...dafaq...

Δημοσ.

To Silver 5 δεν νομίζω να είναι high elo ;)

Ε τοτε εισαι αρκετα τυχερος αν δεν εχεις διαπιστωσει οτι το Σ/Κ ειναι η χαρα του παιδιου και τουλαχιστον 1/2 games εχουν troll/feeder/afker στην 1 απτις 2 ομαδες (η και στις 2 :D)

Δημοσ.

Klain: Σημαινε κατι βασικα :P

Μιλάς με γρίφους γέροντα.

Είπα να δω τους κινέζους στο IEM.

Ήταν τόσο διαφορετικός ο client που στο picking phase δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήρωες διαλέγαν...dafaq...

Τα portaits και τα artwork ε; Πρέπει να μαντεύεις σε μερικούς -.- Korea είναι ίδια αλλα lpl q.q.

Δημοσ.

μπορει κάποιος να μου πει γιατί είχα 2 unranked στην ομάδα μου και οι αντιπάλοι 2 gold? Τι διάολο η riot ρε γαμώτο μου!

Δημοσ.

Δέν το απάιτησα φίλε μου, απλά ζήτησα αν μπορεί κανείς η έχει την καλή διάθεση. Πιστεύω οτι ανήκω εκεί αλλα λόγω χρόνου και noob συμπαικτών έχω πέσει, αν δείς το History ανέβηκα 2 divisions τις τελευταίες μέρες, και αυτό γιατί αναγκάστηκα να παίζω ώρες που τα περισσότερα πιτσιρίκια κοιμούνται. Το silver είναι το standar division όπου μπήκαν όλοι μετά το τέλος τις 2ης season, δέν ζήτησα πολλά, να μπώ gold μόνο, μετά ανεβαίνω μόνος.

αυτο δεν σημαινει τιποτα.ανεβηκα απο bronze 1 silver 1 μεσα σε μια εβδομαδα και τωρα παιζω μεταξυ silver III-silver II.για εδω ειμαστε.Παιξε solo queue μονος να αναιβεις.

Δημοσ.

Μιλάς με γρίφους γέροντα.

Ο Zahariel εννοούσε ότι σήμαινε κάτι που no1 στο gml ήταν γυναίκα.

Τα portaits και τα artwork ε; Πρέπει να μαντεύεις σε μερικούς -.- Korea είναι ίδια αλλα lpl q.q.

Απίστευτο, πόσο διαφορετικό είναι σε artwork το game. Δεν ξέρω εάν είναι λόγω λογοκρισίας ή επειδή θέλουν να διαφέρουν οι κινέζοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...