Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως οι Άγγλοι βγάζουν τα κόμπλεξ τους όταν έρχονται στην Ελλάδα και τα γαμάνε όλα έτσι κι εμείς βγάζουμε τα κόμπλεξ μας και τον κακό εαυτό μας στο gaming. Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό δεν γνωρίζω.. 

Αυτό που με ξενίζει στην όλη ιστορία είναι η τσάμπα μαγκιά του θέματος. Ξεφεύγει έτη φωτός από το "είπα δυο κουβέντες πάνω στο παιχνίδι". Για την ακρίβεια, αν πας σε αυλή δημοτικού - γυμνασίου - λυκείου (μέχρι 18 χρονών δηλαδή) και δεις παιδιά να παίζουν μπάσκετ ή μπάλα θα ακούσεις κανένα καντήλι (προς τον εαυτό σου κυρίως) αλλά πολύ σπάνια θα δεις να βρίζονται μεταξύ τους. Πράγμα που είναι και απολύτως σωστό βέβαια. Αν μεταφέρεις τη συμπεριφορά στο LoL σε πραγματικές συνθήκες, θα έπρεπε να μαχαιρώνονται στα 60 δευτερόλεπτα. Δε μπορώ να το καταλάβω πραγματικά, τόση βία βγάζει η ψηφιακή απόσταση?

Μια επιβεβαίωση επίσης. Έστω ότι υπάρχει διπλό Aegis/ Bulwark στην ομάδα. Η αύρα του stackάρει στους συμμάχους (εν συνόλω 2) αλλά δε stackάρει σε αυτούς που έχουν το Aegis (1, αυτή που έχουν). Σωστά?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατι απο αυτο που λες δεν βγαζει νοημα αλλα stackαρει ΜΟΝΟ σε αυτους που εχουν το aegis , δηλαδη στους 2

Οι αλλοι παιρνουν μονο 1

Δημοσ.

I HAD A REVELATION!!!

Γιατί είχα την εντύπωση ότι ήταν το ανάποδο από αυτό που λες? Κάπου το είχα διαβάσει...

Τέλος πάντων, ευχαριστώ :P Για το 1/5 παιχνίδια που το βγάζει και ο jungler θα βγάζω Solari, και μακάρι να έχω και tanky support να γίνεται τζέρτζελο.

Δημοσ.

Πάντως εάν ο κόσμος πληρώνει αυτά τα ποσά για elo boost, μάλλον πρέπει να αφήσω την δουλειά μου και να αρχίσω το boost.

Δημοσ.

απλα στο λολ οσοι παιζουν εχουν και σκοπιμοτιτα να ανεβουν δεν εχεις παιξει σε ομαδα ποδοσφαιρου να δεις τι ακουγετε οχι επαγγελματικη ακαδημιες για παιδακια ..ο ελληναρας ειναι παντου

Δημοσ.

In fact, έχω παίξει και τα έχω δει από μέσα μέχρι Β' Εθνική.

Απλά εκεί παίζονται λεφτά, εδώ παίζεται μόνο το e-peen.

Τεράστια διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Τους αλλους που πληρωνανε τον καθε γνωστο streamer 50$ και 60$ την ωρα για 2 ωρες μαθημα να δεις τα γελια,πεζανε πχ 3-4 παιχνιδια και μετα του ελεγε στο τελος τι να κανει και καλα για να βελτιωθει.Τσαμπα τα λεφτα και οι αλλοι κανανε ουρες  :P

Δημοσ.

Αυτο τουλαχιστον ειναι μαθημα , δεν ειναι αγοραζω Diamond V account και δεν ξερω που πανε τα τεσσερα

Locko στειλε ονομα με πμ ειμαι πολυ περιεργος :P

Δημοσ.

Παντως εγω ειλικρινα δεν εχω βρισει ποτε και ποτε δεν προκειτε να το κανω. Χιλιες φορες να αγνοησω η να προβληματισω τον αλλον αν θα βοηθησει αυτο που κανει (εχει τυχει να μου κανουν και honor για τετοιου ειδους απαντησεις) παρα να μπω στο τρυπακι να κατεβαζω καντηλια.

Δημοσ.

@Ακραιος Δεν εχει σημασια τι εισαι η απο που εισαι , αλλα δεν ειναι τυχαιο που ειμαστε ο καρκινος του community σε ολα τα games

Μήπως έγραψες καταλάθος το όνομα μου?

Γιατί εγώ δεν σχολίασα κάτι για τις χώρες των παικτών,εκτός αν εννοείς κάτι άλλλο και δεν κατάλαβα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...