PsarasLoL Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Υπερβολικος εισαι Μια χαρα ειναι απλα δεν κανεις stack το tear στα 18 λεπτα κ δεν κανεις 3shot καποιον με muramana οπως πριν Βλεπω τον αδερφο μου που παιζει στο gold 1 και βλεπω επικα πραγματα κ υποθετικα εχει καλουτσικο mmr. Αγνοια βασικων υποτιθεται γνωσεων απο το 90% κ φυσικα χειροτεροι σε ολα οι ελληνες Sent from my GT540 using Insomnia ρε μαν οκ δεν αντιλέγω στο ότι είμαστε γτπ... αλλα ποιοι είναι καλοί τελικά..βρίζαμε τους ρώσσους , έφυγαν.όλοι σκατά είναι...
Fulgore1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Πολυ απλα παιζουν τοσες πολλες ωρες στο συνολο Lol που δεν καθονται να ψαχτουν λιγο παραπανω,δεν παιζουν τοσο skillshot champions,flame ολη την ωρα κλπ αλλωστε οπως αναφερθηκε και πιο πανω οι Ελληνες αποδειχτηκαν χειροτεροι απο τους ρωσσους..
Alchemist` Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά ήμαρτον όμως... Μου θυμίζετε κουβέντες όπως αυτές για τους Πυργιώτες, τους Καλαματιανούς κτλπ... Τι σχέση έχει αν είναι ο άλλος Ρώσος, Έλληνας, Ζιμπαμπουανός, Άσπρος, Μαύρος, Πράσινος κτλ με το πως παίζει LOL και πόσο καλός είναι... Και ξεχνάτε φυσικά ότι δεν παίζουν όλοι το παιχνίδι με σκοπό να φτάσουν στο challenger. Σιγά μην κάτσει ο άλλος που παίζει για την πλάκα του να "μελετήσει" guides κτλ. Ένα παιχνίδι είναι στο κάτω κάτω... Υ.Γ. Ναι, θα συμφωνήσω ότι τα σημερινά 12-15χρονα Ελληνόπουλα έχουν τραγικές συμπεριφορές (σε φάση που θες να τους καρφώσεις το πληκτρολόγιο στο κεφάλι μέσω TCP/IP) αλλά μήπως είναι πολύ διαφορετικά τα ίδια ηλικιακά γκρουπ παικτών άλλων χωρών? 2
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Aπλα οι χειροτεροι Οχι μονο στο bronze/silver/gold που αντε περιμενεις οτι θα εχεις τον κακο/ανιδεο Ελληνα που παιζει για την παρτη του για να παρει kills κτλ αλλα αυτα γινονται κ παραπανω Στα περισσοτερα games που εχω παιξει με το που μπηκα Diamond συναντας Ελληνες , που ναι μεν θελουν να ανεβουν , αλλα το flame παει συννεφο Οχι οτι εγω ειμαι αγιος κτλ , αλλα δεν μπορεις να λες τον αλλο σκουπιδι οταν εισαι 2-11 ως AD Απλα δεν μιλας , πως θα γινει δλδ Δυστυχως το 90% ειναι ετσι Επισης , ειχανε κανει και καλα "πρωταθλημα " για Ελληνες απο Platinum και πανω για να παιζουν ταχα μου παιχνιδια που θα ηταν ποιοτικα χωρις flame και παιζανε κ γνωστοι Ελληνες παιχτες Οι ιδιοι που εχουν 3 permabanned accounts και οταν αρχισαν να βριζονται μεταξυ τους το παρατησαν Τι να πει κανεις @Ακραιος Δεν εχει σημασια τι εισαι η απο που εισαι , αλλα δεν ειναι τυχαιο που ειμαστε ο καρκινος του community σε ολα τα games
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Eλληνες και Πολωνοι ειναι οτι χειροτερο υπαρχει σε community στον East, χωρις να βγαζω την ουρα μου απεξω, οπως θα πρεπε να κανει και ο καθενας που τους κριτικαρει, διοτι στο ιδιο καζανι βραζουμε και την ιδια αναπηρη νοοτροπια εχουμε/ειχαμε/εμφανισαμε ολοι σε καποια στιγμη του παιχνιδιου που θυμωσαμε με κατι. Παντως ειναι το μονο game στο οποιο δεν ειμαστε ξεκαθαρα τα μεγαλυτερα ζωα του community, και υπαρχει μια μικρη υποψια να μας ξεπερνουν αλλοι (Πολωνοι). ΥΓ. Χθες, ω του θαυματος, κερδισα ranked με premade bot στο team μου. extra hint: Διοτι και το αντιπαλο bot ηταν premade
Tmark Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Aπλα οι χειροτεροι Οχι μονο στο bronze/silver/gold που αντε περιμενεις οτι θα εχεις τον κακο/ανιδεο Ελληνα που παιζει για την παρτη του για να παρει kills κτλ αλλα αυτα γινονται κ παραπανω Στα περισσοτερα games που εχω παιξει με το που μπηκα Diamond συναντας Ελληνες , που ναι μεν θελουν να ανεβουν , αλλα το flame παει συννεφο Οχι οτι εγω ειμαι αγιος κτλ , αλλα δεν μπορεις να λες τον αλλο σκουπιδι οταν εισαι 2-11 ως AD Απλα δεν μιλας , πως θα γινει δλδ Δυστυχως το 90% ειναι ετσι Επισης , ειχανε κανει και καλα "πρωταθλημα " για Ελληνες απο Platinum και πανω για να παιζουν ταχα μου παιχνιδια που θα ηταν ποιοτικα χωρις flame και παιζανε κ γνωστοι Ελληνες παιχτες Οι ιδιοι που εχουν 3 permabanned accounts και οταν αρχισαν να βριζονται μεταξυ τους το παρατησαν Τι να πει κανεις @Ακραιος Δεν εχει σημασια τι εισαι η απο που εισαι , αλλα δεν ειναι τυχαιο που ειμαστε ο καρκινος του community σε ολα τα games Όπως οι Άγγλοι βγάζουν τα κόμπλεξ τους όταν έρχονται στην Ελλάδα και τα γαμάνε όλα έτσι κι εμείς βγάζουμε τα κόμπλεξ μας και τον κακό εαυτό μας στο gaming. Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό δεν γνωρίζω.. Πάντως οι πιο εριστικοί gamers της Ευρώπης τουλάχιστον είμαστε σίγουρα εμείς..
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Επισης , ειχανε κανει και καλα "πρωταθλημα " για Ελληνες απο Platinum και πανω για να παιζουν ταχα μου παιχνιδια που θα ηταν ποιοτικα χωρις flame και παιζανε κ γνωστοι Ελληνες παιχτες Οι ιδιοι που εχουν 3 permabanned accounts και οταν αρχισαν να βριζονται μεταξυ τους το παρατησαν Κάπως έπρεπε να αποδείξουν μεταξύ τους ποιος είναι καλύτερος μιάς και το ladder είναι 2hard. Θα ήταν ενδιαφέρον αν μάζευε αυτούς που είχε το potential να μαζέψει, αλλα οι περισσότεροι θεωρούν waste of time το gml (γιατί να μην παίξεις ladder και να παίξεις gml; να αποδείξεις τί και σε ποιόν; ) #1 μέχρι τελευταία ήταν γυναίκα btw. Όχι οτι σημαίνει κάτι. Fun fact.
Daemonos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Παίδες είμαι SILVER 3, γίνεται να με κάνει carry κάποιος στο gold? για duo ranked μιλάω πάντα... Please
Fulgore1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εδω εισαι με 84ευρο μονο http://elo-boost.net/boosting/purchase
Daemonos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αφήστε τα λεφτά κατά μέρος, αν μπορεί κανείς ας βοηθήσει. στειλτε add: Vendetta (θα μπώ απογεματάκι)
omghi2u Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 LMAO και θες να σε κουβαλησουν καπου που δεν ανηκεις και εισαι και τζαμπατζης, σωραιος
Daemonos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 LMAO και θες να σε κουβαλησουν καπου που δεν ανηκεις και εισαι και τζαμπατζης, σωραιος Δέν το απάιτησα φίλε μου, απλά ζήτησα αν μπορεί κανείς η έχει την καλή διάθεση. Πιστεύω οτι ανήκω εκεί αλλα λόγω χρόνου και noob συμπαικτών έχω πέσει, αν δείς το History ανέβηκα 2 divisions τις τελευταίες μέρες, και αυτό γιατί αναγκάστηκα να παίζω ώρες που τα περισσότερα πιτσιρίκια κοιμούνται. Το silver είναι το standar division όπου μπήκαν όλοι μετά το τέλος τις 2ης season, δέν ζήτησα πολλά, να μπώ gold μόνο, μετά ανεβαίνω μόνος.
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εσυ και αλλοι 55,000 που ανηκουν Gold/Plat/Diamond Challenger αλλα για καποιο λογο εχετε κολλησει εκει μετα απο 750 παιχνιδια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις