Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι είναι όταν είσαι premade. Όταν 2 silver πχ πάνε duo το σύστημα θεωρεί σαν μεγάλο πλεονέκτημα το ότι αυτοί οι 2 είναι premade οπότε τους βάζει με δυνατότερους αντιπάλους για να εξισορροπήσει την κατάσταση. Άμα σε normal πάτε 4 silver μαζί αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα από τους 2, οπότε τους βάζει με ακόμα καλύτερους αντιπάλους.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι σύφιλη είναι τούτη 2 μέρες τώρα ρε πστη.Είναι μάλλον τα χρωστούμενα για τα καλά παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας.Κάπως πρέπει να τηρηθεί η ισορροπία στο σύμπαν.Να μπαίνεις με πολωνέζικο 3πλό premade και εξαρχής το mid τους να είναι afk.Να έχεις να supportάρεις adc με 120 νίκες και 32 cs το 17 και αντίπαλο adc με 10-2 και 125 cs στον ίδιο χρόνο.Να τους λες πάμε afk και οι υπόλοιποι να μειώσουμε τον χαμένο χρόνο και να μην ακούν.Δε βαριέσαι, ώρα για insomnia chat, fb κλπ μέχρι να γράψει από τα ακουστικά το defeat. :P

Δημοσ.

Επειδή έχουν πιάσει οι ζέστες και σκέφτομαι διάφορα...

Thresh tanky top. Με το passive του θα γίνεται μπουρί, με το Q και το E κάνει αρκετή ζημιά συν το charge στα autoattacks, έχει ασπίδα και σε teamfights κάνει τα γνωστά του αλλά με πολύ μεγαλύτερο survivability.

Discuss.

Δημοσ.

<p>Επειδή έχουν πιάσει οι ζέστες και σκέφτομαι διάφορα...</p>

<p> </p>

<p>Thresh tanky top. Με το passive του θα γίνεται μπουρί, με το Q και το E κάνει αρκετή ζημιά συν το charge στα autoattacks, έχει ασπίδα και σε teamfights κάνει τα γνωστά του αλλά με πολύ μεγαλύτερο survivability.</p>

<p> </p>

<p>Discuss.</p>

Δεν υπαρχει λογος, την ιδια δουλεια κανεις κ ως support . Δεν χρειαζεται να πας top

Sent from my GT540 using Insomnia

Δημοσ.

Yes, thresh ως support μπορει να γινει tanky και να αφησει το farm του lane σε καποιον πιο damage char. Παραυτα εχω δει απο high ελο παιχτες να τον παιζουν mid ad με botrk,last wisper,ie,statik siv, cdr boots και συνηθως κατι σε hp def item μιας και ηδη εχει το armor απο το passive

Δημοσ.

Μου ετυχε μια τρολλια πριν καιρο, pickara thresh support και πηραν και αλλο support και δεν ειχαμε τοπ οποτε και πηγα εγω.

Κλασσικα ad top runes και masteries 9/21. 

Απεναντι σε kha zix του εκανα την ζωη μαυρη. Απειρο harass, kill potential αφου βγαζεις bt και η passive του flay ΟΡ.

Με feedare αφου προφανως δεν ειχε αντιμετωπισει ad thresh. Ειχα και το tankyness οποτε δεν επεφτα με τιποτα σε 1v1 καταστασεις.

Στα teamfights το χασαμε το παιχνιδι.

Οποτε απο μερους μου, μπορεις να το δοκιμασεις και να βγαλεις ενα ευκολο lane.

Δημοσ.

Aυτο το παιχνιδι δεν θα το καταλαβω ποτε.

Χθες κανω ενα τρελο hot streak και ανεβαινω απο Silver V σε silver IV, εχοντας συνολικα σαν summoner, +4 νικες αποτι ηττες στα ranked (σιγα την επιδοση). Για καθε νικη επαιρνα απο +12 εως +16 LP στο silver V.

Με το που παιρνω promotion κανω 4 defeats σερι, χωρις να φαω demotion, αρα ειχα και ενα ανεκτο hidden mmr για να μην με ριξει μετα απο τοσες σερι ηττες με 0 βαθμους. Σε αυτες τις ηττες επεσε και το hidden mmr μου προφανως. Κανω μια νικη με τα πολλα και μου δινει +20 LP στο Silver IV. Ποτς γκενεν? Θεωρητικα δε θα πρεπε να παιρνω λιγοτερα LP απο αυτα που επαιρνα Silver V?

Δημοσ.

Παντα παει αναλογα με τον αντιπαλο

Αν ο αντιπαλος ειναι πιο χαμηλα και κερδισεις θα παρεις πιο λιγα LP , αν ειναι πιο ψηλα θα παρεις περισσοτερα , το ιδιο και αμα χασεις

Πχ εγω συνηθως τωρα παιζω με Diamond 3 ενω ειμαι Diamond 5 και παιρνω 20-25 , οταν επαιζα με Diamond 1 πηρα 38 (lulz)

Δημοσ.

Mε ποια λογικη με βαζει με πιο καλους αντιπαλους τωρα ωστε σε μεγαλυτερο div να παιρνω περισσοτερα LP αποτι πριν? Το hidden mmr μου δεν γινεται να αλλαξε τοσο πολυ μεσα σε 2 παιχνιδια (τα promotional) τα οποια ακολουθησαν 4 σερι ηττες. Αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω.

Δημοσ.

Premades που ειναι πιο ψηλα ο ενας η τυποι με μεγαλυτερο elo αλλα με κακο MMR ( Αυτο κυριως γινεται απο V Divisions )

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...