ssns Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) <p>Εδω και 2 μερες ,παιρνω στην νικη 6 ποντους και χανω 4.Τι στον πεο?20αρια επερνα πριν καποιες μερες ,στο ιδιο div[plat 1].</p> Δεν σε δυσκολευει καθε division 1 για να αλλαξει Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2013 από ssns
Atallos1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Elise , Ryze , Vayne , Thresh nerfs Αλλαγη στην passive του TF Τα Turrets τα πρωτα 8 λεπτα εχουν παραπανω armor Αλλαγες στα MR Items , καινουρια MR items , Botrk nerf Τα jungle camps εκτος των buffs πανε στο 2:05 Αυτα τα ολιγα σε PBE
jonakos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Elise , Ryze , Vayne , Thresh nerfs Αλλαγη στην passive του TF Τα Turrets τα πρωτα 8 λεπτα εχουν παραπανω armor Αλλαγες στα MR Items , καινουρια MR items , Botrk nerf Τα jungle camps εκτος των buffs πανε στο 2:05 Αυτα τα ολιγα σε PBE καμια πηγη αγαπητε swag mastar για να τα δουμε πιο αναλυτικα? ryze nerfs?wtf?
Atallos1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3691287
Tobajara Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ευπρόσδεκτες βελτιώσεις σε MR αντικείμενα, ειδικά στο Spirit Visage. Σωστή η αλλαγή στη συνταγή του GA. Στα top θα αρέσει και το Hexdrinker upgrade. Πρώτο καλό ματς εδώ και πολύ καιρό στο Silver 2. Δυστυχώς το χάσαμε. Όταν ο Varus σου χάνει όλη την ώρα το βέλος του, χάνει το ulti του μέσα από θάμνο και κάνει focus τον αντίπαλο Shen στο teamfight δεν έχεις τύχη, όσο καλά και να παίξουμε οι υπόλοιποι.
Alchemist` Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Άσχετο αλλά μου άρεσε ο jayce, είχα αγοράσει και skin... Μετά το nerf στον ίδιο + το nerf στο manamune το champ είναι απλά broken... Αναγκάζεσαι να κάνεις μόλις 1 E+Q combo ανά teamfight οπότε έχει φύγει το damage του. Tanky δεν είναι όπως άλλα solo top οπότε εν ολίγης πάει στο garbage bin πλέον... Κρίμα...
Bigi444444 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Έστω ότι έχουμε κάνει κάποιον ignore.Προφανώς ότι μας γράφει δεν το βλέπουμε. Ερώτηξις α (λίγο ηλίθια): ότι του γράφουμε το βλέπει;Μάλλον όχι έτσι; Ερώτηξις β (πάλι λίγο ηλίθια αν και κομμάτι λιγότερο θαρρώ): τα ping του τα βλέπουμε;Τα δικά μας τα βλέπει; Άλλη ερώτηξις που μου δημιουργήθηκε παίζοντας χθεσινό game: το active του solari σε προστατεύει από το damage της passive του kog maw;
Atallos1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Έστω ότι έχουμε κάνει κάποιον ignore.Προφανώς ότι μας γράφει δεν το βλέπουμε. Ερώτηξις α (λίγο ηλίθια): ότι του γράφουμε το βλέπει;Μάλλον όχι έτσι; Ερώτηξις β (πάλι λίγο ηλίθια αν και κομμάτι λιγότερο θαρρώ): τα ping του τα βλέπουμε;Τα δικά μας τα βλέπει; Άλλη ερώτηξις που μου δημιουργήθηκε παίζοντας χθεσινό game: το active του solari σε προστατεύει από το damage της passive του kog maw; A) Αν δεν κανω λαθος βλεπει τα δικα σου μηνυματα , δεν βλεπεις τα δικα του Β)Τα ping νομιζω φαινονται κανονικα Γ) Ναι το solari κανει negate το true damage 1
Bigi444444 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Οκ, ευχαριστώ.Για το ignore μάλλον θα το δοκιμάσω με φίλο σε custom.
nasos o psaras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Οκ, ευχαριστώ.Για το ignore μάλλον θα το δοκιμάσω με φίλο σε custom. πες μας τα αποτελεσματα γτ νομιζα ουτε τα δικα σου βλεπει
Atallos1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 <p>Άσχετο αλλά μου άρεσε ο jayce, είχα αγοράσει και skin... Μετά το nerf στον ίδιο + το nerf στο manamune το champ είναι απλά broken... Αναγκάζεσαι να κάνεις μόλις 1 E+Q combo ανά teamfight οπότε έχει φύγει το damage του. Tanky δεν είναι όπως άλλα solo top οπότε εν ολίγης πάει στο garbage bin πλέον... Κρίμα...</p> Υπερβολικος εισαι Μια χαρα ειναι απλα δεν κανεις stack το tear στα 18 λεπτα κ δεν κανεις 3shot καποιον με muramana οπως πριν Βλεπω τον αδερφο μου που παιζει στο gold 1 και βλεπω επικα πραγματα κ υποθετικα εχει καλουτσικο mmr. Αγνοια βασικων υποτιθεται γνωσεων απο το 90% κ φυσικα χειροτεροι σε ολα οι ελληνες Sent from my GT540 using Insomnia 1
nasos o psaras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 ολοι bronze ειμαστε μην το ψαχνεις απο gold 1 παω ολοταχος gold 5
Locko Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Είμαι Plat V αλλά το MMR έχει χαλάσει λίγο τώρα τελευταία, με αποτέλεσμα να είμαι μόνο ~+30 νίκες. Τις τελευταίες 2 μέρες με βάζει με αντιπάλους premade Silver I-II. Ειδικά χθες στο αντίπαλο team είχα ένα premade bot Silver II με ranked score 8-2 που μόλις είχε τελειώσει τα placement. Να αρχίσω να ανησυχώ?
Dennisbest Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Εμένα χτες με έβαλε με platinum 5 αντίπαλο σε solo queue και είμαι/παίζω με silver - gold. Για τα νορμαλ πραγματικά η κατάσταση έχει ξεφύγει , όποτε μπαίνουμε 3-4 άτομα(όλοι silver/gold) μας έχει πάντα κάποιον αντίπαλο plati1/diamond. Το επικό είναι ότι μας έβαλε και με challenger.
Προτεινόμενες αναρτήσεις