Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ειμαι μονο 6 λεβελ αδερφε πειτε ονοματα να ανταρω γτ δεν εχω παρεα

αα είσαι low ακόμα :/

btw έχω smurf στον east,όποιος είναι κάτω απο 30 να μου πεί γιατί βαρίεμαι και εγώ μόνος μου

Δημοσ.

To περιεργο ειναι οτι ο φιλος, παροτι στα 2 απτα 3 games toxic-αρει οντως, εφαγε ban μονο με 3 games στο case του. Αυτο μου κανει εντυπωση, wtf.

Εχει φαει και αλλα reports απλα το συστημα επιλεγει καποια τυχαια παιχνιδια για να κανει το case και απο τη στιγμη που εφαγε ban σημαινει οτι εχει ξαναπαει στο tribunal, αρα το threshold για να ξαναμπει ειναι πιο χαμηλο.

Δημοσ.

Παιζω 2 normal, ολα ομορφα και ιδανικα.
Kαλυτερα απο ranked.

Παω ranked, παιρνουν Vayne, Quinn, Miss Fortune, Nidalee και εγω Leona για λιγο tank.
Δεν εκανε κανενας dodge.
Λεω δεν γ@μιεται, ας το παιξω.
Win στα 25min.
Εpic yolo q παιχνιδια.............

Α, και με κανανε report οι αντιπαλοι γιατι (μαλλον) ragaρανε που χασανε τετοιο χαζο game.
Παρ'ολο που δεν ειπα τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα πηρα promotion αλλα βλεπω το demotion να ερχεται συντομα. Εχω ηδη 2/2 ηττες στο νεο division, αλλα υποθετω οτι δεν θα μου δωσει αλλη ευκαιρια παραμονης αν ξαναχασω. Πως και ποτε παιρνεις demotion? Υπαρχει καποιος στανταρ κανονας οπως για το promotion πχ?

Ειχα ενα hot streak περιπου 11 ranked solo παιχνιδιων με 1 ηττα καπου στο ενδιαμεσο, αλλα με το promotion ηρθε και η ανωμαλη trollo-προσγειωση (στο 1ο game ειχαμε duo mid και δεν ειχαμε adc-εγω φταιω που δεν εκανα dodge και στο 2ο ο αντιπαλος urgot πρεπει να ειχε σκορ 12-2 στο 15λεπτο με adc-supp να rage-αρονται μεταξυ τους για το ποιος φταιει και τελικως να το γυρνανε και οι 2 στο trolling μολις φαγανε τον 7ο ψοφο ο καθενας τους επειδη δεν τους ειπε ss ο mid laner).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...